272

Анонимен

преди 9 години

кремълската олигархия са хазаро юдеи и не им пука нито за русия нито за руския народ. руския народ е тотално зомбиран от 1917 година.той е и генетично увреден,всичко другомислещо е избито и прогонено. този народ е неспособен да се държи и живнее по нормален начин като другите народи

271

Анонимен

преди 9 години

Валутната търговия почна,тренда е за увеличаване на рублата.Спекулата свърши.

270

България

преди 9 години

Къде са Лавров и Медведев да казват на България, каква политика да води. А загубите които сметна джуджето от 400млн. долара за България, сега може ли да ги сметне в рубли, ако обича. Как си Вова?- По-добре и по богат от утре. :)

269

България

преди 9 години

Хулената и убиждана от вас руски другари, България. При сходна ситуация през 1997, успя да измете управляващите и да тръгне по демократичен път. Да видим сега вие ще имате ли смелостта да изметете джуджето от власт и да се върнете към демократичните ценности. Не да слугувате на имперски интереси от преди 2 века

268

Ехооооо

преди 9 години

До без комунягиАбе ,шматко..какъв комунизъм те гони теб бе..За твое сведение,в руският парламент комунистите са по-малко,отколкото във френският парламент.....май ти си ***...***

267

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДоговори за 800 млрд но за колко години са договорите ? Ако си мислиш, че утре ще се изсипят един трилион в бюджета им, много си заблуден.

266

Джудже-джудист

преди 9 години

Привет сънародници! Няма да се плашите, нищо че парите ни са като вестници, нищо че няма какво да ядете, скоро ще ви направим пищен парад с най-новата военна техника! Мръсните западняци империалисти не са виждали такава! Похарчили сме само няколко стотин милиарда!Аз съм вашия човек, аз мисля за вас, гласувайте пак за мен!

265

Анализатор

преди 9 години

Но забележете , думата ще ревизира ръководството на националната банка и гуверньора . Веднага дори при най малкото отклонение , а при нас какво всеки си развява коня както иска. Скоро там ще летят глави на ръководни кадри. Интересно ако Русия каже че ще налага санкции така ли ще се срине долара - нееееееееееееееееееееееееееее . Защото има ФЕД и тя ще напечата , за САЩ основните икономически принципи и теории не важат за останалият свят са задължителни за прилагане

264

До rafc

преди 9 години

Портокалите и бананите не идват от Европа, а от страни които НЕ санкционират Русия. Колкото до "качествените" европейски храни сравнени с руските ... даже няма да коментирам. От месата недостиг на родно производство имат само с говеждото, което идваше от САЩ, сега вече идва от Аржентина. Всичко останало си имат. Липсата е само в някои луксозни европейски вина и сирена, но от това не се умира.

263

Анонимен

преди 9 години

До ТрясОПЕК вече се изпокараха и сега остава само САЩ но и те не могат да смогнат даже САЩ фирми почнаха да режат шистовия добив заради спада.

262

Анонимен

преди 9 години

Внасяха, защото рублата беше много скъпа и вноса беше по-евтин от местно производство. Вчера има разлика от днес и утре какво ще бъде. Карлбърг са пред фалит и спират вноса на бира например, Епъл също спират лайфоните за Русия.

261

Анонимен

преди 9 години

Тогава ще увеличат фермите и ТКЗС в Русия, имат трактори и машини в изобилие, имат и евтин петрол и газ.

260

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 446Значи Русия спира да изнася петрол и след 10 години цената ще кацне на Луната.

259

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 445Русия внася 50% от нужните й хранителни стоки.

258

Анонимен

преди 9 години

През 1998-2007 г. Русия изнасяше малко петрол и цената на петрола хвръкна на 150 долара.

257

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНищо няма да стане защото Русия си произвежда храната. а не внася. Санкциите на ЕС спряха вноса на храни, но няма проблем и никой не е умрял от глад. По-скоро България ще огладнее, защото внася 90 % от месото.

256

До Анонимен 425

преди 9 години

"Рублата постигна днес паритет с... едно британско пени - 1:1"-----------Ами йената като отдавна го е задминала този паритет какво да каже? Сега един долар струва 98 йени и на японците им се вижда че, валутата им е много скъпа! Цял свят се чуди как да си заниши курса спрямо долара и еврото, а вие оплаквате Русия че го прави!? Защо? Понеже сега износа им превишава вноса и имат положителен баланс, без дефицит? Образовайте се малко и тогава пишете!

255

Гласът на РУСИЯ

преди 9 години

Нови висоти достигнаха Руските УЧЕНИ икономисти.Целея свят е в паника.Руската рубла е д двойно предназначение,може да се ползва и в обществените общи тоалетни в Русия.Руските УЧЕНИ откриха топлата вода и са на финала да открият и колелото.Ръската икономика е в небивал възход.........

254

Анонимен

преди 9 години

От събота, ЕС налага нови санкции срещу Крим. Честито на рунаците и кримчани.

253

Анонимен

преди 9 години

До ТрясАко Русия спре да изнася нефт и газ, цената на петрола ще скочи над 500 долара за барел.