225

опит-грешка

преди 9 години

Ще има бум-бум-бум скоро!Ду-*** да ви е яко!

224

Анонимен

преди 9 години

До офицер от запасаВие сте най големите предатели на родината, вие и милиционерите!Вие сте се клели във вярност към СССР, а не къ българският народ.Ако нещо /не дай Боже/ се случи с родинатани, вие първи ще избягате!

223

Анонимен

преди 9 години

До Анонимена бе в лудницата не ви ли спряха нета?

222

Цун Кай Хуй

преди 9 години

Разбрахте ли сега защо лилиПутин се отказа от Южен поток?"Нема кинти, нема паре,нема и за две цигаре"

221

до 244

преди 9 години

Работя такива като теб от зад, разбира се ако си платят. Ако те интересува адреса ми е "раковска 134"

220

Анонимен

преди 9 години

Mezhdunarodnata obshtnost shte otdade nuzhnoto doverie i uvazhenie na Rusiya.

219

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

До БобиНикой не е организирал протести ??? *** поне 4 "Марша" за подкрепа на Украинците не на сепаратистите имаше в Москва. Прочети малко и руски медии не само *** източници.ТЕЗИ ПРОТЕСТИ НЕ БЯХА В ПОДКРЕПА НА УКРАИНЦИТЕ ! ТЕЗИ ПРОТЕСТИ БЯХА НА РУСКИТЕ МАЙКИ ,КОИТО ПРОТЕСТИРАХА ЧЕ ПУТИН ИЗПРАЩА ДЕЦАТА ,А СЛЕД КАТО СА ЗАГИНАЛИ ТАМ ГИ Е ПОГРЕБАЛ ТАЙНО !!! ТАКА ,ЧЕ ТЕЗИ ПРОТЕСТИ СА ЛИЧНИ И ЗА ЛИЧНИТЕ СТРАДАНИЯ НА РУСКИТЕ МАЙКИ ,А НЕ В ПОДКРЕПА НА УКРАИНСКИЯ НАРОД

218

Иван

преди 9 години

До TinaТинче минче, хващай пътя за чукотка. Путинското джудже е нищо друго освен един диктатор. Анкесирането на чужда територия е неморално и незаконно и сега си търпят последствията. Сами са си виновни.

217

бг

преди 9 години

Колко пъти руснаците подканваха отановските колониалистки *** да покажат на света доказателства за руски войски в Украйна?

216

Анонимен

преди 9 години

До прекрасна статия ..в какво му желаеш успех? Н е се сещам,в това да се погрижи за образованието,за икономиката,за спазване на договорите които подписва....

215

до 235 нато

преди 9 години

Случайно да сте роден след 1989?

214

Анонимен

преди 9 години

До АНТИИ АЗ!!!

213

Анонимен

преди 9 години

До до 221ти ги разбираш тия как е да те работят отзад, пък и устата ти е заета с нещо руско, май, а..

212

Болярина

преди 9 години

Както бе казал един бивш хамерикански , президент...Територия и ресурси , твърде голяма ,само за една страна....Целта е ясна, докопването на тези ресурси....а Украйна е само машата на Хамерика за бъркане в огъня и предтекста за унищожаването на руската икономика...Международна Банка за Реконструкция и Развитие,Международна Асоциация за Развитие,Европеиската централна банка , и куп други , са собственост на Хамерикански Играчи.не е проблем за тях да сринат всяка една икономикаи държава..

211

Анонимен

преди 9 години

Путин трябва да унищожи САЩ и Запада с ядрено оръжие .. Ако запада победи ще избият 120 милиона руснаци .. В плановете на САЩ са за 15-20 милиона население за Русия.. Сибир концлагер и зона корпорациите.. Русия не може да загуби 120 милиона при ядрена война дори .. Войната е по изгодния вариант за Русия..

210

Генади

преди 9 години

лилиПутин, влезе ли ти мъжката,на теслата дръжката?

209

АНТИ

преди 9 години

Много *** тука, БЕ!Да им го сложа изотзадзе!

208

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯВърви да лижеш западни *** и не замърсявай форума.

207

бг

преди 9 години

Внимание,внимание.Ахтунг : *** е муслемин.

206

HaTo

преди 9 години

До Офицер от запасаМисленето ти е отживяло дядка, 21ви век сме. На напредначивите умове не им е необходимо да влизат в танк или да знаят как се стреля с автомат. Те ти дърпат шалтера и ти агонизираш...наблюдавай какво става с тази руска *** и си вземай поуки!!!