28

анонимен

преди 9 години

Германците на са брали ядове като нас от мюсюлманите, но скоро ще го разберат, дано не е късно вече!

27

shaise

преди 9 години

Живял съм в германия,найстина е пълна с ***.но въпреки това си остава най ьобрат страна в европа:-)

26

фдфасфафаае

преди 9 години

Германия, Швеция, Норвегия, Белгия, Франция вече са ислямизирани. Вижте футболистите в националните им отбори в момента. Вижте футболистите в младежките и юношеските им отбори и ще видите, че това вече е факт. Въпрос на време е мюсюлманите в тези страни да станат повече от другите.

25

DEVIL-JIN

преди 9 години

Тази Меркел е една марионетка на САЩ.

24

se

преди 9 години

Германците ще страдат много докато бабата им е вожда! А заради санкциите към Русия ще се срине държавата им!

23

Анонимен

преди 9 години

госпожа Меркел прави опити да води голяма политика и по-специално с арабския свят, но наистина може да пропусне други явления, по ново радикализиране на германския народ.

22

Анонимен

преди 9 години

Май е време Дойчо да започне да смазва кофарите на Дахау и др. подобни превъзпитателни заведения.

21

neni4a

преди 9 години

Аз съм писал нееднократно,че тече много усилена ислямизация на Европа Докато Меркел ,Оланд и т.н. дават дупе на Обонго,то процеса само ще се усили Явно НА ЕС не му пука де,върви си към Европейски халифат с много големи крачки

20

Галя

преди 9 години

И защо ислямизация е в кавички?

19

Анонимен

преди 9 години

До ОпЩо бе? Нали Турция е една бясно развиваща се икономика с високи заплати и всичко хубаво произтичащо от това? Нали Ердоган/приятеля на нашичкия/ е много убав и всички турци търчат да гласуват за него? Що всички гледат към Германия? Или нещо не е баш така?

18

Анонимен

преди 9 години

А гутен морген!

17

либераст

преди 9 години

Цивилизацията никога не е вървяла нагоре, а се е въртяла в кръг.Нищо ново не се случва под слънцето. Случвало се е и преди.Освен това, всички знаят как е свършило всичко това тогава и знаят как ще свърши сега, но никой няма да се опита да го предотврати!

16

Анонимен

преди 9 години

do edella: За съжаление както казах по-долу САЩ и Русия ще си стиснат ръцете и пак ще бутнат въродения Райх в лапите на азиатските пияници.

15

kogato

преди 9 години

Zagovori li se za religia znache ob6toto blagosastoianie na narodite e zle.Sporet men religiata e izmislena s cel da ne se nadiga naroda i e za6titna manipolativna hvatka na ypravnici.

14

edella

преди 9 години

Браво на германците.В тях ни е надеждата.Ислямизацията на Европа умишлено е налагана от САЩ и всеки политик го знае.Никой не иска силна Европа.Меркел да не се прави на ощипана,на нея също и е ясно.

13

Не само

преди 9 години

В Германия,а и в цяла Европа с пълна сила върви НЕ само ислямизацията,а и ***.асията,педоф.лията,зоофилията,наркоманията и проституцията и т.н. Това е фундамента на евроатлантическите ценности--това е основата на тези ценности.Дали това безумие ще продължи...предстои ни да видим.

12

Гражданин

преди 9 години

Ислямизацията,засега скрита,обхваща все повече страни,не само Германия,и е крайно време всич ки здравомислящи хора и правителства да се събудят докато не е станало късно!Въпросът никак, ама никак не е за подценяване! Който не е живял в Западна Европа може да си плещи глупави при казки колкото иска,но истината е,че ислямът е в тотално настъпление в много направления в повечето европейски страни!А който не вижда каква заплаха за християнския свят е "ислямска държава" гледа само ... носа си!

11

Наблюдател

преди 9 години

Сетиха се но с доста голямо закъснение

10

Анонимен

преди 9 години

Това е в противоречие с евроценностите! Как така ще ви пречат имигрантите? Нали нас ни натискате да си отворим границите за ония от Ислямска държава и подобни главорези, даже някакви германци идваха да махат оградите? И сега какво стана, май мултикултурализмът се е провалил? Да не се окаже, че чичко Путин е прав като казва, че суверенитетът принадлежи на народа, който образува държавата, а не на транснационални корпорации, чужди посолства и заселилата страната пасмина?

9

Ангел

преди 9 години

Ама те и Англичаните смятат това ,все повече и повече .Все повече Европейци посочват това като сериозен проблем.Много скоро балона с европейските ислямисти ще гръмне