29

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНа никой няма да се "дупим", *** такава! Първо ще се разплатим с нашите предатели, след това с такива като теб! Ти си също национален предател!Такива като теб или в конски вагони за към Путин, или драньие на живо, отнемане на БГ гражданството,повдигане на обвинение за шпионаж в полза на чужда държава и дестабилизация на България!Ще видиш кон боб яде ли!Българите няма да простим предателството нито на нашите, нито на Путин!Милост никому!

28

Анонимен

преди 9 години

гледайте на Запад, идва САЩ, акто освободителницата Русия преди 140г и носи втечнен газ на двойни цени. Всички демократи заедно празнуват, фоеверки. Слушайте САЩ, не се оглеждайте като пръднал класната стая.. Епилог: България заслужава да бъда притискана и шантажирана от Турция геополитически и икономически посредтвом руския газ, който така силно лаете, само дето да лаете по Путин е едно, сега ще се дупите на вечния приятел и партньор Давутоглу. Мръсни, кални роби...

27

Анонимен

преди 9 години

Златния милиард , *** Фашистите и Терористите после да не плачете кога ви давят в Дунава като след 9-9-44г.Златния милиард , *** Фашистите и Терористите те са изключителни - имат другите за животни които могат да се правят *** и да се убиват..

26

непукист

преди 9 години

Боже и Делянчо взе да говори за светлото бъдеще,беше ми омръзнало да слушам такива приказки по татово време .Въпроса е какво правим сега и защо ручахме жабетата?

25

до тъпия бранник

преди 9 години

абе ***-ти си или с фашистки или комунистически промит мозък..и едните и другите атеисти..и ти си същия безбожен ***..знаеш ли кво е казала Ванга на Нешка Робева "бГ против Р-я не може да бъде-и няма да бъде..там в степите наволга и дон е роден бг дух-таме първата ни форма на държавност,русия е майка на българите-пак един ден тя ке ни спасява"...разбра ли *** безбожен...

24

до 24

преди 9 години

Може да не ходите в русия,просто умрете.

23

БМ_21 Град

преди 9 години

Случаят "Южен поток" показва, че имаме най-продажните и лакоми политици, на всичко отгоре слуги на америк. интереси! Драго разбира се, че не ЕС, а САЩ спряха проекта, само защото е руски и въобще не им дреме за нашего брата, дори се намират люде като пелтека /М.Димитров/, оня политолог с размерите на хипопотам /О. Минчев/, ДСБарския *** С.Малинов дето обикалят медиите и говорят глупости, написа ни им в америк посолство .. колко бил лош проекта!

22

Анонимен

преди 9 години

Руското влияние ще дойде отново у нас само че първо ще мине през Гермнания , Франция и Италия.

21

Анонимен

преди 9 години

*** питат защо не заминем за Русия да ги оставим на спокойствие да си грабят България заедно с американците .,.

20

Брaнник

преди 9 години

Цялaтa истерия е в товa, че руското влияние у нaс приключвa, свърши се, финито. Москaлите и техните фенове тук зaтовa съскaт и зaплaшвaт, сaмо че никой вече не се бои от двуглaвaтa рускaтa сврaкa. Никaкви зaгуби зa нaс НЯМA, зaщото просто от погребaните ( слaвa богу) руски проекти просто не се е предвиждaло Бългaрия дa печели! Aвaнтaтa е билa сaмо зa Москaлия, a нa " бг" русофилите товa им стигaше!

19

от тая охранена овца

преди 9 години

кристалинка нищо добро не чакайте...тя се е клела за вярност вече другаде,получавайки амер.паспорт...

18

Анонимен

преди 9 години

Защо не заминем в Русия и Иран , ами защото има Визи и няма зелени карти .. Особенно Иран чужденец от мъжки пол не може да придобие гражданство , а децата от смесен брак следва отидат в армията и когато се закълнат тогава получават гражданство..

17

майорски

преди 9 години

България стана жертва на тъпите си политици ..от всички партий ...без изключение ...на нашия политически псевдоелит

16

Анонимен

преди 9 години

Стойнев, проектът се провали от алчните ни, вечно гладни управляващи, включително и ти!Все не им стигат комисионните.Говори се, че Югозиточна България щяла да премине към Турция.Ако това стане,ще ви бесим,не ами смъртта ви ще е бавна и мъчителна,на вас и семействата ви, и кучетата и котките ви включително ще отгаварят за продажбата на бг интересите! Децата ви ще убиваме, и майките ви - до 10 коляно всичките! За назидание и прошка никому!

15

до 15

преди 9 години

скоро разбрах,че за да получих амер.гражданство трябвало да положиш клетва за вярност пред държавата в смисъл,че до живот ще защищаваш интересите й...а сега да ви е ясно,кристалинка георгиева,като американска гражданка,чии интереси защищава като зам.шеф на ЕК..апрото е и затова американците я поставиха там...да не мислите,че Юнкер я е избирал за заместник...народе,чакат ви 10г тежки години-кво ще стане след 2022-2023...нека каже някой който разбира от ясновидство...

14

Акъл море

преди 9 години

Какво получи БГ от унищожението на военните заводи,индустрията,земеделието,армията и всичко читаво?Какво получи от американските бази?Какво получи от омразата и бойкотирането на руските проекти?Мисля че скоро БГ ще се върне в положението в което беше когато милионите ходеха с ***,а стотина двеста бяха чорбаджиите,назначени от Победителите! ...Радвам се,че Русия успешно парира опитите да бъде подчинена както много други,включително някогашната държава България! Възхищавам се от Русия!

13

Анонимен

преди 9 години

*** да идат пред американското посолство и да си направят харакири в знак на вярност към САЩ.. Българския народ не е длъжен да следва предатели *** и да си прави смоубийство за кефа на САЩ.

12

Анонимен

преди 9 години

Не бихте могли да направите много Турция може ....след като сте колониална администрация до 1989 бяхте подчинени на Москва след това на Вашингтон!

11

Акъл море

преди 9 години

Южен поток не е жертва на сблъсък между Русия и ЕС,а по-скоро жертва на келнерския манталитет на болшинството от българската нация(ако изобщо все още има такава).Келнерите са дори много по-високо,те получават заплати и бакшиши за лакейството си.БГ допусна за 25 год.тотален разгром на всичко което все пак притежаваше и си затвори пътя за всякакви възможности за прогрес в близко и далечно бъдеще.Слугуват от сърце,а получават само унижения.Не е ли било така през 500 годишният *** период?

10

Важен въпрос

преди 9 години

Пелтека и сърдечният му приятел Искров, с когото се забавляваха усмяни онзи ден, защо са на свобода все още?