393

Анонимен

преди 9 години

До АнонименДай Боже да дупчат за шистов газ.Няма страна, която да не мечтае за собствен добив на газ. Това е неизгодно само за газпром и за платените му лакеи в България. Технологията е по-безопасна от тази за пренос така че притиснените бг *** да си гледат глутена и ваксините и да не наливат вода в путнската воденица.

392

Анонимен

преди 9 години

Неадекватна българска политическа класа. Но защо и братушките направиха този неадекватен ход? А бяхме братски народи от векове за векове! Товарищ Путин,я любил руского народа,но после ваш ненавистной ход к болгарского народа НЕ ЛЮБЛЮ ВАМ БОЛЬШЕ!!!

391

сър Пичук

преди 9 години

400 000 000 ? / 7 364 000 българи = 54 ?лилиПутин, за има няма 100 лв годишно, сещаш ли се през къде ми е за южния ти поток???

390

шоп

преди 9 години

СМЕРТЬ МОСКАЛЯМ!!! СЛАВА УКРАИНЕ!!!

389

Анонимен

преди 9 години

До Нобелов лауератИзчакай да ни заобиколят и тогава говори :)))

388

air samokov

преди 9 години

o, Kolednata Sofia pluva v svetlini - koi li plasta svetestata Koledna ukrasa? i kolko li struva tasi Koledna radost?

387

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен455 ..Унгария беше закъсала и получи 10 млрд кредит от Русия.И естествено няма да хапе ръката която и подава кокал.Но много скоро ще разберат,че не трябва да ходи с мечката за мед...инвеститорите се изтеглят от Унгария,защото управлението е непредвидимо решава проблемите най-вече с национализация....

386

Отговарящ

преди 9 години

До ИванЯ не обиждай кучетата! Те си пазят територията и кокала. И добре знаят по кого да лаят за разлика от нашитеполитици.

385

Анонимен

преди 9 години

Имаме собствени залежи на газ , тръгнали да ми пропагандират патоци, да го правят през където искат , едва ли имат пета колона в Турция, т.е. разходите ще са за тях...

384

Анонимен

преди 9 години

До *****Първо Сърбия не е в ЕС. Второ тоя проект е изключитено в полза на Русия и неизгоден за нас. От цялата работа само ще загубим за да печелят една дузина хора около ***. Трето самия проект е ненужен дори за руснаците, прави се само с политическа цел и понеже нямат пари да го строят обвиниха нас.

383

Шоп

преди 9 години

Още малко ще изкарате Лукарски виновен за курса на рублата, а?А Путин е бял и пухкав...

382

Анонимен

преди 9 години

жалко за България

381

Йово

преди 9 години

Дреме му на Путин като не може да вкара газ през България ще я вкара през Турция.

380

Анонимен

преди 9 години

До *****:) Абе те и руснаците бяха с Хитлер :)))

379

Анонимен

преди 9 години

До Иво:)) жалък си :)))

378

*****

преди 9 години

Ето какво си мислят за нас в Русия.И мисля че много са прави....."Я так думаю ,что Сербию Россия не оставит.Пускай через Турцию ,но газ дойдт и Россия им поможет в трубопрокладке и инвестициями.Теряет "братская Болгария".И хрен с ними они и с фашистами были за одно в ВОВ.Хватит их ублажать.Народ молчит ,значит их устраивает.Предательство у них явно в крови.РИА Новости ria.ru/economy/20141207/1037025041.html#ixzz3LDvgCQcC

377

Анонимен

преди 9 години

Стана ли минималната в Русия 170? вече, ако е да вървим натам.

376

Бранник

преди 9 години

Не съм сдедесдар, обаче с това си изказване Лукарски яко го натаралянка на Путята, респект за подобно говорене!!!

375

IYI

преди 9 години

"В никакъв случай тръбата през Турция няма да излезе по-евтино на Русия"- и още как! След като през България щяха да си я построят с парите на българите, дали турците са толкова наивни че да не се усетят и да си поискат равностойнно финансиране. А тук чугунените глави още умуват колко ще сме щели да загубим като не транзитираме газ, ама не се сещат да осчеводят разходите по построяването и за чия сметка ще са те!

374

balkanturist

преди 9 години

550 000 ruski hora imat vili i appartamenti v bg sela i gradove krai bg Moreto za radost ot jivota pri dobri komshii.i oste ste si kupuvat tasi godina, sledvastata godina i taka i zanapred - v sledvastite 50 i poveche godini.