13

Какво спечелихме???

преди 9 години

БЪЛГАРИЯ и народът и спечели------------потупване по рамото------и презрение от Австрия,Италия,Унгария,Сърбия и много минуси от държави които са се замисляли да правят бизнес с нас--просто ние сме НЕ надежни партньори......ТОВА спечели България

12

Българин

преди 9 години

"Краят на Южен поток е голям неуспех за Путин" ?Значи е "голям успех" за България ..? Хей ,голяма манипулация ,голяма демагогия ,голямо чудо. Вдигнаха се" под тревога" журналистчета , политичета да ни обясняват как ще губим от " Южен поток" и как ще печели само Русия.Добре. Ние печелим и ..Толкова.Спираме да коментираме ,спираме да "оплакваме" Русия.Патриот съм ,но започва да ми идва в повече "загрижеността" за България на хора ,които вземат заплати от американското посолство. Гнус ме е .

11

финансист

преди 9 години

Извън коментарите за Южен поток или друг конкретен проект Русия продава и живее от газ и петрол . В момента петрола е с много ниска цена , ако ЕС спре да купува газ , Путин за няколко месеца ще бъде изритан от властта . Някой да не си мисли , че с тъпите си писания в защита на Путин ще може да разклати финансовите акули от САЩ и ЕС , които от над 200 години командват финансовия свят .

10

Анонимен

преди 9 години

освен всичко друго, искам да знаете, че в момента е забранено на руснаци да пътуват и да купуват почивки в европа и българия особено!!!! чакайте пияните си англичани, бедняците и непълнолетните европейски бедни *** да ви напълнят хотелите зимата и лятото. по-добре направо закривайте всичките си хотели и слагайте палатки. на вас това ви се пада. унищожение на бг туризъм! не сте дорасли за руските пари. чакайте подаяния от запада! марш ***!

9

Анонимен

преди 9 години

Сега ще искарат че ние сме спечелили от спирането на Ю.П.--видиш ли прееб..ме Путин и сега станахме богати....лелеее колко са нагли и безочливи тия мекерета-----подлетци

8

непукист

преди 9 години

Сигурно много боли когато някой ти покаже ,че може и без теб.Относно проекта Набуко за който навремето се пишеше ,че е много скъп и няма достатъчни количества за неговата рентабилност трасето му не минава ли и то през Турция и не се ли превръща именно Турция в основен разпределител.

7

Анонимен

преди 9 години

Прочетете тази статия напролет и тогава ще разберете "неуспеха" на Путин с Южен поток. А западняците да побързат да платят поредните 2 млрд. на Русия за да пусне газ за Украйна. Защото онези пак почнаха да крадат транзита.

6

Аз

преди 9 години

Неуспех е за гладните булгаристански роби, които щяха да получават 400 млн. евро годишно и по-евтин газ! Да не говорим, че тези пари щяха да се контролират от руснаците, а нямаше да се крадат, а да отиват за пътища, училища, църкви и т.н. Така че булгаристански роби за съжаление след няколко години ще се разделите с Родопите и не само!

5

Анонимен

преди 9 години

Даа бе....да..бее....да-------ПОВЕРВАХМЕ ВИ-----Вие за толкова *** ли ни имате???? Било неуспех!!!!???? Затова ние спечелихме още един четвъртит и черен......у........йййй

4

Анонимен

преди 9 години

Гледах разговора на световнонеизвестната министърка на енергетиката на България днес по НОВА. За какво и кой я е поставил възниква въпроса. На въпроса, какво правим ако проекта няма да се реализира, отговора беше, от алтернативни източници от Гърция. А там газа от къде идва, смутена заяви, от Русия. Ако това е човек който ще решава проблемите в енергетиката, явно не е. Остава извода, сложена е да се дооткрадне и това което може още. Оставка на тези некадърници.

3

до 1

преди 9 години

рано сте взели хапче

2

Анонимен

преди 9 години

Е добр бе,я обяснете това--Хем ще си продава газта,хем ще мине през Гърция за Европа,хем му излиза по-евтино (защото растоянието е по-малко),хем с Турците ще се расплащат в националните си валути-без долара(това у нас се крие) Хем сключва и други договори за АЕЦ в Турция,хем става партньор с Турция(която е най-силната армия на НАТО) А ПЪК СЕГА ---БИЛО НЕУСПЕХ ЗА ПУТИН........Абе вие на бялото-черно казвате бе....*** дебелоочието....

1

Анонимен

преди 9 години

В цялата тази еуфория и дива радост на русофобите, не разбрах...ние, обикновените хора печелим или губим?