96

Пешко

преди 9 години

Долу *** ценности, горе Олимпиадата за гейове, лесбийки и транссексуални в Масква от тая пролет!

95

Анонимен

преди 9 години

само русия-никой друг-всички други ни убиват и мачкат.само русия

94

Анонимен

преди 9 години

след някоя и друга година на джуджето ще му ритат чучелото по улиците

93

Анонимен

преди 9 години

като пишете за Унгария и орбан,скоро бил ли е някой в Будапеща.пълно с клошари и ***, напълно фалирала държава,чудят се какъв нов данък да направят, искат за потребители на интернет по 20 евро

92

Анонимен

преди 9 години

Дакела на осама да си гледа работата и да не се меси, че винаги когато предшествениците и са се заигравали с балканите е имало война.

91

Анонимен

преди 9 години

България и Русия винаги са заедно-независимо от продажните ни политици.Руснаците са наши братя,а от запада само злини дойдоха-гейове,наркомани,педофили,картели и корпорации,ГМО и т.н. Затова бъдещето ни е с Русия.

90

Анонимен

преди 9 години

60 рубли за 1 евро, рублата под 2 бг стотинки, става за кенефска хартия

89

Веска

преди 9 години

До ПешкоП.шко, а ти колко си дълъг? Акълът ти , ако го имашы къде е разположен?

88

Анонимен

преди 9 години

САМО РУСИЯ-долу гейските евроатлантически ценности.Сите Българе заедно с Русия.

87

Пешко

преди 9 години

Путаранкин ако не е на токчета Меркел е по-висока

86

171

преди 9 години

те в Люксембург са с 1600 минималн,той иска в бг с 2000. айде оди си земи хапчетата

85

Кратун

преди 9 години

Ами Германия, като се притеснява толкова, да вземе да се погрижи малко за задния двор на Европа. Явно е, че страна като нашата няма да влезе в релси без значителен натиск отвън в посока на изчистване на мафиотските структури от властта. Явно в нашата страна няма потенциал да се преборим сами с престъпниците, които са се окопали здраво на всички нива.

84

Анонимен

преди 9 години

споко, *** скоро за пореден път ще фалират, после китайците ще ги хапнат

83

Веска

преди 9 години

До АнонименА ти от кой път се обаждаш? Да не би да си хванал този за уса или Германия, че отпращаш другите по пътищата? Хората искат да си останат в България и да имат нормални управляващи,загрижени за род и Родина. Не такива, които само чакат какво ще им кажат от ЕС и НАТО.

82

Анонимен

преди 9 години

До Киро кофражиста=АЙДЕ ДА СЕ ТРЕВОЖИМ ЗА НАШИЯ СИ ЛЕВ.ЧЕ Е БЕЗ ТОВА СМЕ ПОСЛЕДНА ДУПКА НА КАВАЛА В ЕС. ЩО НЕ НИ НАПРАВЯТ 2000 ЕВРО МИН ЗАПЛАТА.А?

81

Анонимен

преди 9 години

Руската рубла за една година се обезцени с 50%, нямам какво повече да кажа!

80

Веска

преди 9 години

А за нас, българите, госпожа меркел няма ли да организира честване на 100-годишнината на Първата световна война? Нали тогава сме подкрепили нейната държава? Нека дойде в България и ни благодари за понесените загуби, благодарение на българските продажници и послушковци на Германия.

79

Анонимен

преди 9 години

NARODA NA BALGARIA ISKA RUSIA.NIE NE ISKAME EVROPEISKIAT SAUZ,KOITO ZA 25 NI OGRABI I RAZSIPA BALGARIA.PLANOVET NA GERMANIA SA DA PROGONIAT BALGARITE I OSTAVIAT BALGARIA NA TURSKIAT OKUPATOR.

78

Анонимен

преди 9 години

А ВИЕ НИКОГА НЕ СТЕ ИСКАЛИ (ДОБРЕ ЧЕ ПО ПРЕПОРЪКА НА ВАНГА ЦАР БОРИС ВИ БИ ШУТ) И НЕ ИСКАТЕ СЕГА. ДЪРЖИТЕ НИ КАТО ПОЛИГОН СРЕЩУ РУСНАЦИТЕ И ТЕРЕН ЗА СВОЙЙТЕ ИНТЕРЕСИ. АКО БЯХТЕ ЗАГРИЖЕНИ ЗА НАС ЩЯХТЕ АСЪЛ ДА НИ НАПРАВИТЕ ЗАПЛАТИ РАВНОСТОЙНИ НА ТЕЗИ ПРИ ВАС. ТО ТОВА ПРИ НАС НЕ Е ТАКА ТО ОНОВА НЕ Е ТАКА...А ПРИ ВАС ВСИЧКО Е ЧЕРЕШКА НА ВЪРХА НА СЛАДОЛЕДА...МЕРКЕЛ ДА СЕ ОБАДИ НА ОБАМА ОТНОСНО РАСИЗМА ТАМ ...

77

Анонимен

преди 9 години

ако "Русия иска да наложи волята си над други страни в Източна Европа", то в момента на нас наложена ли ни е чужда воля или просто така от глупост си спряхме строежа на Южен поток под погледа на тримата сенатори, независима държава ли сме щом някакви бюрократи от Брюксел, които никой не е избирал (освен някоя отвъдокеанска служба) ни казват какво да правим, спират еврофондове (които са си нашите пари от 800млн. чл. внос) когато не ги слушаме и т.н