36

Евроатлантик

преди 9 години

След военното нахлуване на Русия в Украйна и анексирането на Крим Путин си мисли, че западните държави се страхуват. Според 90% от руснаците обаче, и най-вече трезво мислещите Путин изперква, обзема го мания за величие, вижда се по-велик от Христос. Руснаците мразят Путин и искат да живеят като Европейци и запандяци. Какво точно обаче ще направи Западът - това предстои да се видим! И това ще бъде моментът на истината за диктатора Путин и неговата КГБ-шайка

35

Анонимен

преди 9 години

"Мачкай,Путин!България е с теб.Не обръщай внимание на тези 5-6 *** русофобчета,дето пръскат лиги из форумите."...България и всички българските политици (и психопати и не до там психопати, всики) са контролирани на 100% от американското посолство и от Брюксел. Няма никаккво значение какво мисли народа за Русия.

34

Анонимен

преди 9 години

Eдин диктотор каквито и титли да се пришие си остава диктатор.

33

Анонимен

преди 9 години

Мачкай,Путин!България е с теб.Не обръщай внимание на тези 5-6 *** русофобчета,дето пръскат лиги из форумите.

32

Анонимен

преди 9 години

Последното интервю на Путин е кремълска режисураПрезидентът се усеща като месия, коментират анализатори за руски издания--------Независимая газета - подхранвано от запада издание.Специално са му поръчали да излъчи глупости, за да ги цитират западните пропагандатори...Интересно, защо не цитират някой умен човек или известен голям вестник, а угодни "медии" от мишата им дупка?Публикацията на Несторова е просто една компилация от партенките режисирани от западната пропаганда. Плакнат ни мозъка

31

Казасов

преди 9 години

Посланието му е отправено към по следващия президент на САЩ и премиерите на другите големи държави.Не знам кога са изборите през 2018 г,но точно тогава има Световно по футбол и той ще го открие.

30

До 42

преди 9 години

Че е простотия, простотия е. Че то даже не е преразказване на интервюто, а е преразказване на преразказа от някакъв *** коментатор. Знаеш ли, и в Русия си има предатели.

29

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Колкото и да плюете по Путин не може да го очерните. Хората виждат !Путин всяка седмица застава в ефир и в продължение на няколко часа отговаря на въпроси на гражданите.Може ли някой български политик да си го позволи ?Не !Защото ще бъде обругани и псувани !Путин обаче го прави. Той има пълната подкрепа на руския народ !

28

Анонимен

преди 9 години

42 глупоста ти ти пречи да разбереш че статията е превод на руско анализ на тейните медии относно интрреюто на Путин

27

Анонимен

преди 9 години

41 горките толкоеа сте елементатни няма ли нещо ново да измислите само Сорос во е в главите изкарахте го месията на Новото време по велил и от Кречълското джудже

26

КГБ

преди 9 години

А руския президент все едно не е кукла на конци? Оплел се е от главата до петите в агентурно минало и настояще, а олигарсите му дишат във врата. И двете системи - и руската, и американската са прогнили

25

hhh

преди 9 години

Аман от простотии в сайта ви. Вместо да публикувате глупости и преразказвате интервюто защо не го публикувахте изцяло? Тогава щеше да се види,че не е режисирано. Пък ако го сравните с интервютата от нашия Бойко и другите ни политици ще се окаже,че те са още в каменния век.

24

Анонимен

преди 9 години

ДА ЖИВЕЕ ВЛАДИМИР ПУТИН-СПАСИТЕЛЯТ НА ПРАВОСЛАВИЕТО И КОШМАРЪТ НА ЦИОН!

23

Анонимен

преди 9 години

Още едно дпказателство че този живее в паралелна реалност щом като залита о в месианството вупреки че последното е пп скоро журналистическа интерпретацияОдисей 1

22

смрът на краварите

преди 9 години

Слава на Путин , нашите *** лижещи краварските *** и драскащи глупости да си таковат мамата

21

Солидарен

преди 9 години

Абе най-голямото доказателсто е гласуваната в ООН резолюция за борба с оправдаването на нацизма. Знаете ли кой гласува против - краварите, укруината и канада!!!Света троица-фашистка.А западните клошари - въздържали се!!! Всички останали - 115 страни са "за".Ето това е, европата, която толкова пострада от тази идеология, продължава да се прави на не чул, не видял. А за тройката е ясно.Така че, кои са нормалните страни, ВСИЧКИ, с изключение на стара, изкуфяла европа и естествено кравешкото стадо!

20

Нестор Марчев

преди 9 години

Аналлизаторката се е постарала много тука.

19

българин

преди 9 години

Коментарът е толкова"зелено зависим" ,че чак нагарча. Погледнете само тази сутрин. Вече има три статии за Путин. " Голяма "любов ,голямо чудо.В нито едно изречение не намерих дори и нотка уважение към този голям държавник .Добре ,че човек може да прочете и от друго место коментарийте иначе отново заприличахме на "онези години" ,в които бащите на сегашните коментатори пишеха лозунги като срещу империализма.

18

Мишо

преди 9 години

До xcvnВ този ракурс на мисли Ньойския договор не е предателство на Европа спрямо България?Берлинския конгрес от 1878 година не е ли предателство? Срам!!!!Не си знаете историята чалга-маниаци!!!

17

Анонимен

преди 9 години

Русия е единствената държава, която може да се противопостави на САЩ. И го прави. Затова американците газ пикаят.