101

Анонимен

преди 9 години

До пророкКакъв режим бълнуваш ? Режим има в КНДР, Куба,Русия, Китай.

100

Щерев

преди 9 години

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ Лавров"Западът не крие, че целта на антируските санкции е смяна на режима."-Признава че диктатурата на *** е "РЕЖИМ"! Те така си го карат по руски диктаторски......Затова и иска Южен Поток за да ни извиват ръцете.Често чета от руските мекерета...."ще видите вие като дойде зимъска"........Чист рекет.

99

Щерев

преди 9 години

Колкото по зле е русия ,толкова по-добре ще е България.Колкото рублата отива в блатото толкова са по-евтини горивата. Руският газов гигант "Газпром" обяви спад на нетната печалба за първото тримесечие на годината с цели 41% до 223 млрд. рубли (около 6 млрд. долара) при средни прогнози за по-умерен спад на печалбата до 263,6 млрд. рубли.

98

ЕС2914

преди 9 години

*** искали равноправие.....Това вица на годинат ли е? Агресора вика "Спрете агресора"

97

Анонимен

преди 9 години

Всяка рашка на задна прашка ! И да се наредят на опашка ! Соблядайте очериди сволачи ! Че русоидиотите и те си чакат реда !

96

Анонимен

преди 9 години

До пророк ИНтерсно ,защо само ти мислиш така?Пардон,и великите КНДР,кУБА,Сирия,Венецуела,Афганистан и още 5 бавно развиващи се държави..

95

sinia

преди 9 години

Колко повече се правим на европейци,...четвъртития повече ни влиза,......Целия пазар за РУСИЯ минава през Сърбия.....Брат Джон да не се отваря на ДЯДО ИВАН.....

94

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен до 112 ..нали има договорка ,само нормални да коментират..

93

Кьонингсберг

преди 9 години

Ако Русия /според Лавров/ иска равноправие в отношенията да отстъпи Калиниград на ЕС и да иска признаване на Крим.

92

Анонимен

преди 9 години

АЗ ДА ПИТАМ СОРОСОИДЧЕТАТА,АМИ АКО РУСИЯ ЕЙ ТЪЙ СИ РЕШИ И ТЯ ЗАПОЧНЕ ДА ПЕЧАТА ДОЛАРЧЕТА И ДА ЗАЛЕЕ ПАЗАРА С ТЯХ ,КАКВО И ПРЕЧИ ДА ГО НАПРАВИ,ТОГАВА К,ВО ЩЕ СТАНЕ ,ЕВРЕЙСКО-НЕГЪРСКОТО ГЕТО САЩ ЩЕ Я НАПАДНЕ ЛИ.

91

ИЛИ ИЛИ

преди 9 години

Олигарсите от сутрин до вечер само за Украйна и за санкциите си говорят.Руснаците ако са готови на лишения за да защитят управляващите ги,ще е голяма победа на непримиримият руски дух,но напролет,когато реално обикновеният руснак ще му се стегне колана,започне да недоволства от пониженият стандарт,то тогава със сигурност ще има нова перестройка.

90

Анонимен

преди 9 години

до 109: Мега *** коментар.

89

Анонимен

преди 9 години

Към 100 интересно коя е допотопната държава и коя е ,,цивилизованата" Европа или както се смеят,,Гейропа"Та какво е цивилизованото на Европа?Признаването на гейовете.слугуването на американските интереси или безумието сам да се ,,простреляш" със санкции,поддържането на открито фашистки организации и поощряването избиването(геноцид) на един народ.Това ли е хубавото на Европа .А за достиженията на допотопната държава можем само да мечтаем.

88

Анонимен

преди 9 години

Политиката на "тайгата" няма бъдеще в съвременният свят.

87

Анонимен

преди 9 години

"...трябват нови основи"...Разбирай нова "Перестройка" - без Путин & Со !

86

да-м

преди 9 години

Нормално е. Европейските лицемери не са надеждни партньори. Освен това се смятат за по-добрата част от човечеството. Само дето сами се натикаха в 3-та лига. Васали на САЩ, по слаби от Китай и врагове със съседа си Русия,която искаше да работи с тях.

85

darcas

преди 9 години

Дипломацията на Русия винаги е куцала, с малки изключения. Затова и в битката със САЩ кой ще бъде доминиращ в Европа, Русия изгуби. Правото на силата носи малки победи, но Силата на правото носи големите.

84

Анонимен

преди 9 години

OT ME4KATA IGRAE SPORED TOIAGATASTE STANEUKRAHUINA IGRAE SPORED TRABATA

83

русолюб

преди 9 години

кой прав, кой крив ама самоизолацията на коя да е страна, дори и да е най-силната ще провал за самата страна от което страда най-много народа

82

свиневъд

преди 9 години

Няма ли кой да даде една ябълка на прасето?