20

Анонимен

преди 9 години

Зиме е - настават трудни времена. Тези, които бяха уловени в една лъжа, започнаха да изтрезняват. За някои са страданията за други печалбите. Докато синовете на украинците гинеха в един измислен конфликт, техните "идеолози", трупаха капитал.

19

Анонимен

преди 9 години

////Неговото кръвопролитно смазване през февруари доведе до свалянето..///Ех, ***, Елкее...и как така хем протестът е кърваво смазан, хем е и успял да свали от власт Янукович? По-скоро Беркут бяха подпалвани и кърваво смазани от фашагите.

18

Анонимен

преди 9 години

Nasio Plevnef stoi kade kade po-prezidentskiviva Pliufko viva estestvennia idiotko

17

Факт

преди 9 години

Тогава милиционерите бяха без оръжие, загиналите бяха застреляни, а властта беше завзета от въоръжените майдановци, а сега питали: Кои са убийците на децата им? Не ги ли знаят поименно? Те всеки ден са по телвизията им.

16

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 10а Бжежински не е писал книга, в която описва как да се събори Украйна.... нененене всичко е путлерска пропаганда ?!---------коя е тази книга?

15

Анонимен

преди 9 години

към тия жертви, добавете още 300 от малайзииския боинг, свален от украинското пво, кой знае защо.

14

Анонимен

преди 9 години

е това е американска демокрация , защо Байдън не иде в Палестина да подрепи палестинците които са избивани ежедневно

13

Анонимен

преди 9 години

Джо Байден защо не слезе от колата?За да не го замерят с камъни ли?

12

Анонимен

преди 9 години

"Към Порошенко: Къде са убийците на децата ни?"На власт, къде да са? Или още се чудите защо мина година, а не изкарват на светло кои са майданските снайперисти?

11

Анонимен

преди 9 години

Ами че той същия е от убийците /Порошенко/. Всичко беше инсценировка за да имат предлог да свалят законно избрания президент. Първо организираха бунт срещу него после започнаха да стрелят по бунтовниците обвинявайки тогавашния президент.

10

Анонимен

преди 9 години

украинския народ започва да се усеща, че техния президент е готов да ги жертва всичките само и само той да е президент. Праща младежи на източния фронт да ги избиват само и само да получи потупване по рамото от американците и да го поддържат с малко пари.

9

rusnak

преди 9 години

Дубрутру!

8

Анонимен

преди 9 години

Ами той убиеца на децата им е пред тях. С голямата си лакома и ненаситна глава! Той и престъпното му обкръжение, дето хвърли млади хора да да убиват деца и жени. Да не би да са очаквали хляб и рози. *** престъпни и ненаситни.

7

Евронаблюдател

преди 9 години

Евромайдана ще е нищо спрямо новата Революция в Украйна. Там сега е глад, скъпотия, бандитизъм, олигархия и война.ЕС ще видят на Куково лято !!!Благодарете на Байдън и синчето му...

6

Анонимен

преди 9 години

Вицепрезидентът на САЩ Джо Байдън, който е на посещение в Киев, присъстваше на събитието, но в крайна сметка реши да не слиза от колата си."Мишките са така - църкат но са страхливи.Явно се задава нов Майдан, защото страната е в пъти по-зле отколкото преди година. Смениха един олигарх с друг, който досъсипа държавата. Няма да се учудя ако сме свидетели скоро на преврат в Украйна, но този път режисиран не от САЩ, а от излъганите украинци.

5

Неизясненко

преди 9 години

представям си как при поредните протести в столицата ГДБОП убиват сто човека, после емигрират в турция , получават гражданство, а след известно време неква пълничка леличка по вестник марица пише "за съжаление , при неизяснени обстоятелства може би са убити 100 човека "... ***, за кашмер си.

4

onz

преди 9 години

е колко да са неизяснени обстоятелствата, убити са с нарезно оръжие от т.нар. беркут, които преди беха с властта(проруската) сега са "опълченци" , да се разбира еничари.

3

Анонимен

преди 9 години

Сметай с колко "честни" избори е избран. Хората не го дишат!

2

Анонимен

преди 9 години

Накрая ще свърши като Мусолини на площада. До него ще виси любовницата му Яйценюк.

1

Елемаг

преди 9 години

Ахаха, почва ли се а? :)