32

Анонимен

преди 9 години

Бойко смело напред.

31

тя

преди 9 години

И този висококвалифициран преподавател ще бъде зарадван с коледни -40лева.

30

Анонимен

преди 9 години

До Хади де Ти пък откъде у него толкова акъл?

29

тя

преди 9 години

Хвала на такива учители!

28

Анонимен

преди 9 години

е за такива дела да ми отиват данъците съм съгласен..

27

Тиква

преди 9 години

Аре стига бе, сериозно? Ти да определиш някои физик колко е добър, трябва да знаеш поне малко от материята, а при теб се губят основни физични закони! Виж да определиш кои колко и как да краде може, ти си добър в това. ;)

26

Анонимен

преди 9 години

abe ti mai shte se opientirash ama nali si mysyra tria ti vreme ne moje samo da se krade.

25

Анонимен

преди 9 години

Не разбрах кога ще строим завода за цели проводници, а Тато. Пардон - Бате.

24

тя

преди 9 години

Вместо бонуси на висши чиновници , които нищо съществено не правят , дори големите си заплати не заработват , парите да отиват там където образованието ни има високи постижения.

23

тя

преди 9 години

Каква е пенсията на този учител?

22

Хади де

преди 9 години

Бай *** ,като си почнал възстанови незабавно ТНТМ ,това беше най готиното нещо от образованието едно време Надпревара по Химия,Физика,Математика,Програмиране,Корабо и Авио и Ракето моделизъм,Роботика и др Не трябват и много пари за създаването на кръжоците и организирането на състезания и демонстрации Един вид истински фестивал на науката в действие

21

Гошо...Тъпото

преди 9 години

В България се раждат таланти,които достигат световните върхове на математическите и физически науки.България е обетована земя на светли умове.Призовавам всички политици и забогатели българи да помагат на школите,които коват младите ни таланти.Бог да пази България и всички български граждани.

20

заралия

преди 9 години

Meстните медии от кога тръбиха за този човек! И по ТВ Стара Загора, колко пъти е гостувал и отразяваха успехите на неговите деца! Никой не обръщаше внимание, сега пак политиците и големите медии почнаха да си павят пиар! Винаги така става, като надушат нещо

19

Анонимен

преди 9 години

Какво искаш от един т.ъпунгер?Другарю бб проблемите в образованието не се решават на парче- тук дай,там дай,а като ще се прави образование нещата се решават радикално,профа.нинооооооо!

18

Анонимен

преди 9 години

След малко започва Бог Брадър- Урааааа.....Ураааааааа...Ураааааа

17

Ку-Ку

преди 9 години

Браво на Тиквата Този път наистина направи нещо дето си заслужава Че е Пи-Ар -Пи-Ар е , но си заслужава и има полза Само да не сравнява Тео с Анщайн , че става жалък ,седи трай си изглеждаш по умен :)

16

Анонимен

преди 9 години

Борисов кога ще даде пари за наука или ще подкрепи човек като Теодосий? Никога!! За науката се грижат хора които са дали душата си за нея, които знаят, науката е прогрес. Знаете ли колко му дреме на Борисов за науката. Помните ли Дянков как се отнесе към науката заедно с тази умник, намалиха им заплатите и ги разгониха. Всичко е елементарен ПР и платените *** на ГЕРБ забиха барабаните. Смешници!

15

Анонимен

преди 9 години

От 8.Освен мисълта дето не ми дава мира, на очи се набива аналогията: Днес завод за полупроводници, утре за цели проводници Хе Хе Хе...

14

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 1Не си особено оригинален. Да си видял интелигентен и учен човек да се занимава с политики. Те са творчески личности, а тези тъпите са управляващи и така е в цял свят. Така, че в Б-я не правим изключение. Лошото е, че нащите са много некадърни и продажни и това е още от времето на Алеко Константинов!

13

Аз

преди 9 години

Сякаш току-що си е попил мазнината от устните със салфетка,ужас!Изкуствена,лъжлива усмивка,знаете чия!