130

Анонимен

преди 9 години

Разбира се,че стисках палци за Кобрата,но трябва да погледнем истината в очите и да я кажем.Очевадна разлика в класите.Пулев беше аут още първия рунд,но Кличко го пощади.А може би се смили и над публиката в пълната зала и милионите пред телевизорите.Все пак е тъпо да гледаш такъв мач една минута.Много лошо впечатление направи и факта,че победения не поздрави категоричния победител.

129

777

преди 9 години

В този мач имаше нещо което ражда едни съмнения,едни подозрения.Толкова приготовления за голям и желан мач, накрая да се явиш с такава тактика пред Кличко,направо е шокиращо.

128

българин

преди 9 години

Благодаря, че ни благодариш! Ние пък ти благодарим за РЕЗИЛА пред цял свят!

127

десислава

преди 9 години

Заради този *** започнах да се срамувам, че съм българка. Провален отвсякъде, но нагъл като бигбоса си. Не стига, че се изложи като спортист, ами продължава да ни унижава като нация. Не е виновен той, а всички, които се препитават покрай него. Като истински сводници, заложили на дръглява жрица!

126

Анонимен

преди 9 години

ЕЙ..АМА ПУЛЮ ЯДЕ ЗДРАВ БОЙ КОЙТО СИ ЗАСЛУЖАВАШЕ НАПЪЛНО С ПРЕДВАРИТЕЛНИТЕ СИ НЕАДЕКВАТНИ ИЗЦЕПКИ СПРЯМО КЛИЧКО..А И ПО ВРЕМЕ НА МАЧА КАТО ПРАВЕШЕ СЕЛСКИТЕ СИ МАЙМУНДЖИЛЪЦИ ДА СЕ ПЛЕЗИ И СТОИ НА ЕДИН КРАК.МАЛКО МУ БЕШЕ БОЯ.И ЗАЩО ПО НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ НИ ДАВАХА ЗАПИС А НЕ В РЕАЛНО ВРЕМЕ?В ТУБАТА ЗАПИСИТЕ СА ДРУГИ!!!

125

за гордите от пулев

преди 9 години

"Такъв *** като Кубрат Пулев досега не бях имал за съперник. Честно ви казвам, такова поведение, такива несъответстващи с реалността жалби, такива изказвания, които, извинете ме, но не желая да повтарям, никога не бях виждал и не бях чувал досега. И изобщо не очаквах да видя и да чуя в изпълнение на Пулев", заяви украинецът пред "Советский спорт".

124

ВА

преди 9 години

Традиционната българска злоба. Даже четох,че кобрата нямал талант. А бе разбирачи, в боксрек (ако ви говори нещо тоя сайт де) и в момента Кобрата е 3 в света! В кой масов спорт имаме някой в топ 10? За мен кобрата е голям мъж и българин и се гордея с него. Другите си злобейте, сиугрно много сте се зарадвали на загубата.

123

Циганин

преди 9 години

Днес -я пуснете и изказването на Кличко за Пулев !(дали ще се решите -съмнявам се ))

122

Анонимен

преди 9 години

явно всичко е било за пари и е комерсиално ,а ние се вързахме ,че се играе за България....ами като е такъв голям патриот ПУЛЕВ,КОЙТО ЗА 15 МИНУТИ СПЕЧЕЛИ МИЛИОН И ПОЛОВИНА ДОЛАРА ,ДА ДАДЕ ПОЛОВИНАТА от тези пари за развитие на юношеския бокс в България....да ама не....

121

Анонимен

преди 9 години

До БГБългарин съм и се гордея с това, обаче, лично аз предпочитам страната ни да е известна с второто място на Крисия, отколкото с първото място на Пулев. Е, изглежда по-голямата част от хората не мислят така. Погледнете само какво интересува народа - за загубата от Малта има 4 статии, за Пулев 3, там нещо за Калканджиева, за политика, друга гмеж. От такива неща се интересува Бай ***, не ли ?

120

Анонимен

преди 9 години

ni6to pi4 drugia pat

119

Анонимен

преди 9 години

До'' БГ''А бе''БГ'',с какво да се гордея-с това,че Кобрьо обърна гръб на Кличко,когато след мача искаше да го поздрави ли?Или с нападките,обидите и липса на всякакво отношение към доказан професионалист?....а за правописа,виж си поста внимателно

118

dikoff

преди 9 години

PULEV GO PREBIXA I STO NA RINGA NE MY GI KAZA V OCHITE TEZI NESTA NA KLICHKO A SEGA REVE I SE PRAVI NA MUJ. NEMA TAKU JALUK KLOUN I SMEHNIK KATO PULEV. SKRII SE BE NESTASNIK , TI POSRAMI BULGARIA

117

бай-Генчо

преди 9 години

До БГ...И какво предлагаш,да почнем да викаме на черното ...бело,м?!Щото ти се имаш за българин,а ние според теб не сме!Я у лево,да не те просна като Пулев за водна лепенка на пода !

116

БГ

преди 9 години

Голяма помия се лей тука! Представям си тия *** отдолу, какво щяха да правят, ако България беше във война. *** поради що се срамувате, че сте Българи? Що не се захванете с нещо смислено ами леете омраза? Необразования пише Кубрат с "Д" нали не знае, кой е, липсва му основното образование. Какво можете, покажете? Къде сте, защо не покажете какво можете, освен да пишете коментари във форуми? Какво сте постигнали, освен неограничен багаж от омраза?

115

АБВ

преди 9 години

До асдКак разбра, че Кличко е допингиран? Само защото се говори затова, не значи , че е вярно. И всички , които гледаха срещата, видяха, че Кличко е и по-бърз и по- силен от Пулев.Не съм против Пулев, но е хубаво човек да си направи правилните изводи.

114

Дядо Генчо

преди 9 години

Бой и е*бан не се връщат! Това го чух от моя дедо за пръв път през 30-те г. на миналият век.Той казваше още...приеми реалноста,фактите и самата истина като днентълмент."Тарикат мъж не писка !"Ако случайно сте забелязали....на нас българите все нещо и някой ни е крив.Кобрата/моите уважения към него/,много бих го помолил без бай-Ганьовски номера ! Той поиска мача,нима за 19 г. в бокса не знае правилата на играта....ай стига ве,смешно е.Още нещо знам от дедо ми- "Който го е страх от мечки...и т.н

113

Анонимен

преди 9 години

бях за Пулев, виках за Пулев ...но такъв човек като Кличко не се бие с тактика от републиканско първенство ! Там се играе яко и такива конвенционални тактики не вървят !! Кубрат имаше шанса на живота си и не направи нищо това е факта ...игра така срещу Кличко както игра срещу всички други да ама не ..там тези номера не вървят ..Кличко е последния от виликите бойци ...там се играе агресивно и се напъва до макс! Не може да играше срещу човек като Кличко все едно си на републиканско, извинявай!

112

Хаха

преди 9 години

Много интересно накъде напред той втори шанс няма да има освен ако някой не детронира кличко и след 3-4 години примерно. НАпред към чалготеката и харченето на пари май- идеята.

111

Анонимен

преди 9 години

Бих бил най-щастливия,ако Кобрата беше победил!Бих се гордял с него,ако беше играл поне малко като равен!Бих го поздравил за смелостта,ако след мача беше казал-опитах,разбрах,че още съм много далече от профи бокса срещу далеч по-добър противник от мен!.....Кое от това стана??? Затова сега ме е срам!