604

billy

преди 9 години

Независимо че загуби ,мисля че трябва да отдадем заслуженото уважение към Кубрат а не да го плюем ,защото постоянно ни напомня че трябва да повдигнем самочувствието и да си повярваме /нещо от което българският народ има силна нужда сега/ .

603

1

преди 9 години

Просто и ясно...ПО ДОБРИЯ ПОБЕДИ,честито на победителя,урок за победения.!!!!!!

602

Случаен

преди 9 години

И какво от това като загуби битката, не е загубил войната. Пулев е млад и все още има какво да доказва. Аз се възхищавам, че ве пак имаше смелостта да се бие с такъв силен играч. Достойно се представи.Защо някой тук отричат и го плюят. Вие не видяхте ли с какво достойнство, колко нагло се държеше Кличко. Защото,той винаги е имал закрилата на големите босове. И все пак е с повече опит. Имайте търпение и уважение към Пулев. Благодарим му и му пожелаваме бързо взстановяване и бъдещи победи.

601

край

преди 9 години

Може да критикува само такъв дето в професията си е загубил едрнствено от най-силния в света. Другите сивушковци да мълчат и да ръкопляскат като някой българин съсредоточи в проявите си 150 телевизии.

600

край

преди 9 години

Кубрат е достоен българин с всичките му недостатъци и качества. Защо прилича на Ваньо Танов никой не знае НО МОМЧЕТО ни накара да чакаме мача му с нетърпение. Момчето винаги е с българското знаме в ръка. Жив и здрав да е и успех в бокса.

599

до долната

преди 9 години

Това не са българи от чужбина, а командировани с твои пари герберасти. Хем да се разходят, хем да изпуснат парата над това кюфте, наречено Кобра. Да ти пикам на патриотарщината. Гордей се с мозъците на България, а не с мутрите й!

598

художника

преди 9 години

Някъде, много отдавна бях чел едно забавно интервю с милионер. Журналиста го пита:-Как направихте толкоз пари?-С късмет.-А как се сдобихте с този късмет?-С опит.-Добре, а как добихте този опит?-Чрез грешките, които правех.Мисля, че това е показателно за всеки от нас. Не е сташно да се провалиш- Страшно е, ако не се поучиш от грешките си. Дано Пулев го е разбрал!!!

597

шибан сайт

преди 9 години

Маймуни, от 959 коментара, вижте колко сте изтрили? Да ви пикая на ебания *** сайт. Да *** на Странджата (Одисей) в мазната виртуална муцуна.

596

Анонимен

преди 9 години

Боли ме за загубата. Но кой надуваше балона Пулев, кой създаваше впечатлението, че не е чудо ако Пулев победи? Сега типично по български, липса на късмет, мафия в бокса,рано било за този мач и т.н. Не ме обвинявайте в липса на патриотизъм но България не е във война. Оказа се, че професионалиста е Кличко и го доказа на ринга. А Пулев пребит по правилата,живял в заблудата, че е от класа сега се лекува в болницата. А ние чакаме чудото което няма как да дойде! Жалко за излъганите надежди!

595

Анонимен

преди 9 години

До читателЧитател ли си "Умерен" ли си, но си по-смешен и от Пулев.

594

Гъци

преди 9 години

Кличко не укроти никаква кобра, а строши главата на Кубрат Пулев!!!

593

Петко

преди 9 години

ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ......НЕ СЕ ЯДОСВАЙТЕ...ДНЕС ЩЕ НАПРАВИМ РАВЕН / С НАШИТЕ ФУТБОЛНИ ЮНАЦИ / НА МАЛТА И ОТНОВО ЩЕ СМЕ РАДОСТНИ И С ВЪРНАТО САМОЧУВСТВИЕ. " ДАВАЙТЕ БЪЛГАРИ ЮНАЦИ " И ПОСЛЕ ДА ПРАЗНУВАМЕ С КЮЧЕК... УРАААААА

592

тъпа работа

преди 9 години

"уфф, ръкавиците ми стягат, обувките ми са малки, гъ?ът ме сърби" само оправдания

591

читател

преди 9 години

Пулев трябва да се учи много, а не дава квалификации за съперниците си и за българския народ.Не виждам какво общо имат тъпите клишета, които повтаряше като папагал със загубата му.Личи си махленският му манталитет и на ринга и на интервютата.

590

Анонимен

преди 9 години

Типичен нашенски ***. Те го бият като маче у дирек, той вика, че нямал късмет, че другият бил мошеник. Пък и защитници се намират да замазват позора му. Пуф, нямате ли грам чувство за обективност? Вижте само некадърника как се изложи, изложи и нас, и всички, които са му вярвали.

589

Анонимен

преди 9 години

Публиката се държа мега просташки, също като Опулев! Абе ние сме си за тука в *** да си живееме и изобщо да не излизаме навън! То бива, бива простотия, ама това нашето счупи простомера!

588

Анонимен

преди 9 години

Пулев пропусна възможността наистина да стане герой на България, нищо че падна след 3 нокдауна и тежък нокаут, това няма никакво значение, НО просташкото му държане преди и след мача, обидите, които отправи към Кличко, че бил момиченце и прочее, доведе до там, че хората да се срамуват от него вместо да се гордеят!

587

черна мамба

преди 9 години

Какво го укротил бе, направо го направи тахтаба още в първата минута. Кобрата го бива да играе само на мазни игри за захарен памук.

586

И второМясто е добре

преди 9 години

На професионалния ринг Кличко има три пъти повече мачове. Опитът си е опит - това е най-ценното, което всеки от нас натрупва през живота си. Богатства и високи постове може и да ти подарят, но житейския и професионалния опит си ги създаваш сам - колкото повече години и упорит труд имаш в някоя област,толкова си по-богат с професионални умения.Характерът и възпитанието са нещо друго. Впрочем, житейският опит може да бъде и способ за коригиране на възпитанието.Ако е умен, може и да стане първи.

585

Анонимен

преди 9 години

Аспарух пише, така сякаш е световен шампион.