22

az

преди 9 години

До РАДОСТНА НОВИНАТРОЛ комунистически.

21

Анонимен

преди 9 години

а бе радостна ли си или тъжна ти си една *** комунистка недей да ровиш там където е загнило

20

Анонимен

преди 9 години

Няма добавки за пенс тогава избори-червените са хитри пак ще ви извъртят и ще изкарат хората на улицата,никой не го вълнува,капитализмът ви,хората ги вълнува дохода им,дали е от заеми или не,няма значение,като са богати капиталистите да ни плащат заемите-иначе избори,руско лобиране и това е,като не ни дават финанси,завиваме към русия.

19

st

преди 9 години

Яйца ще полетят ако съберете платените агитки хехехехеххехеехех.

18

до Анонимен

преди 9 години

Не ме вълнува,кой е фалирал,не ми се раздава на 100%,за заплата,като може и без усилие,било е измислено-наспиваш се,никой ти не казва нищо,лек ден и това е,просто не сме късметлии да го хванеме това време,който желае да се мъчи,заради едната дума демокрация си развалихме спокойствието

17

Анонимен

преди 9 години

До здр.фалира предното, а сега е задно посткомунизъм

16

Анонимен

преди 9 години

Майо, точно твойта уста никой и нищо не може да я запуши

15

здр.

преди 9 години

Искаме си спокойствието от преди 10 окт,наспиваш се в службата,заплата,вземаш,спокойствие а,не сега за да вземеш заплата се пукаш и раздаваш на 100%,който иска нека се блъска,аз искам лесното.

14

лол

преди 9 години

Аааа, искам отговори на министрите от трибуната, какви са тия писмени отговори. Как иначе бих гледал другаря Сидеров да ги разпъва на кръст и да си прави цирка, а те да се хилят насреща му.

13

дааа

преди 9 години

Майче,ще се рискувам и освен устата ще ти запуша и другите дупки :))

12

УМНЮ

преди 9 години

На тая устата и я запушва по друг начин с оръдието си предният военен министър

11

Анонимен

преди 9 години

да си изядеш буфан ръкавчето *** комунистка

10

Анонимен

преди 9 години

Социалистите когато са в опозиция мълчат като шушумиги на заседанията които не се предават по телевизията, но ако се предават елате и ги вижте тез хубавци, как плюят юнашки и се борят срещу народните тегоби, затова е хубаво да им се ограничат възможностите за безплатни агитации на лекомислените граждани.

9

арш

преди 9 години

Майче, бегай да слушаш песента на кометата.

8

даа

преди 9 години

до - въпросГаленото на чума !!

7

До 3

преди 9 години

"Чуме" е гальовно обръщение към ЧУМАТА :)

6

НАРОДА

преди 9 години

Яйца ли? Абе кой ще си дава парите за яйца, които да хвърля по парламента. Почваме ги със СОПИТЕ, какви яйца, какви пет лева.

5

Изразяване на мнение

преди 9 години

- така външният министър Даниел Митов е определил опитите за рязане на оградата ни с Турция.Защо и хвърлянето на яйца по парламента или по отделни депутати да не се квалифицира като изразяване на мнение? В резултат ще се изцапа едно от многото костюмчета на депутата, той ще го даде на хим.чистене и с това ще се изчерпат "загубите" му.Ако бяха повредили оградата, поправянето й щеше да струва на данъкоплатеца милиони левове.Няма арестувани правозащитници. Значи и хвърлящите яйца не са виновни!

4

Анонимен

преди 9 години

Ако запушат устата на Мая Манолова, това ще е най-големият успех на новата власт. Просто няма начин да не изкарат 2-3 последователни мандата до край.

3

трафоПОСТ

преди 9 години

Нищо не може да затвори устата на тази кюстендилска ***. Ей, няма отърване от тази червена ***. Даже Мишо Михов се държи по-обрано.