18

до 18

преди 9 години

Четириглавата Ламя е най-безпринципната коалиция и най-нелигитимното "правителство". За Борисов гласуваха само 16%. Четириглавата Ламя представлява само 25% от българските избиратели. Това "правителство" е срам и доказателство, че у нас "управляват" Мафията и Олигархията.

17

Анонимен

преди 9 години

Ей герберасти скапани, обвинявахте Сидеров че дал кворум на турците за съставяне на правителство а сега вашият вожд Тиквата се КОАЛИРА с Касим Дал и Корман Исмаилов за да управлява в редом с тях. Кой е ибрикчията питам аз майка ви *** да е.а??????????!

16

Четириглавата Ламя..

преди 9 години

... на Борисов е най-неморалното и -безпринципно правителство, което сме имали. то е правителство на Мафията и Олигархията, защото представлява само 25% или едва 1/4 от българските избиратели. Останалите 75% от нас самих против Четириглавата Ламя. 84% от българските избиратели гласуваха с/у Борисов.

15

RAMBO

преди 9 години

по времето на социализма агентите на държавна сигурност борисов и цветанов са арестували дисидентите който искат да имигрират в чужбина или да се оженят за чужденки.те са ги испращтали в лагерите белене и скравена там са ги убивали с тояги и лопати а после са хранили прасетата с тях.методите на държавна сигурност в борбата с дисидентите са тоталитарни те са ги обявявали за психично болни или хомосексуалисти.българския народ иска доживотен затвор за борисов и цветанов убииците на дисидентите в бг

14

историк-анализатор

преди 9 години

Никой не очаква точно в този сайт червените *** да хвалят Борисов. Плюенето и псуването ей така за спорта обаче е много *** опорна точка. Естествено , че Борисов е високо дърво и върху него ще падат най много гръмотевици. Защо никой не плюе Станишев , ами той е едно храстче в сравнение с Бойко , какво да му обръщаш внимание. Другари от БКП-БСП-ДС вие исторически се провалихте и сега ще си отидете на политическото бунище .

13

RAMBO

преди 9 години

малко информация за непросветените.кой е бойко-той е работил за държавна сигурност с прякор буда.бойко е комунист от бкп и майор от убо.бащта му е служител на мвр.бойко има досие в цру и олаф като престъпник.кой е цветан цветанов-той е член на бкп и старшина от държавна сигурност и син на шофьора на най довереното лице на началника надържавна сигурност и масов убиец григор шопов.коя е цецка цачева-тя е член на бкп и висш партие секретар на окръжен народен съвет плевен.ЦЯЛАТА ИСТИНА RAMBO RAMBO..

12

pet

преди 9 години

Един голям буламач, дано по малко време издържи!!!

11

Анонимен

преди 9 години

OT PONEDELNIK PO KINATA NAI-NOVIAT STAR FILM:GERB I 240 RAZBOINIZI.

10

от 7

преди 9 години

Защо слагате минуси, да има нещо невярно? Всичко си е така както е написано. Явно троловете са платени добре от ГЕРБ по-точно "Буда" или "Мазния"или Тиквата или Кратун и т.н. да живеехте добре пре него, а? Треперихте да ни ви пратят качулките ако накой е решил да ви вземе бизнеса или ви иска 500 000 евра, вадихте батериити на мобилните и ходехте прегърбени и свити, абе, тихо, че знаеш ли!?! Нито едшн сатрап не е умрял от естествена смърт. Помните ли как умря Кадафи, с палка в ***.

9

Анонимен

преди 9 години

много хленч, голямо мънкане. Калфин (устата на Гоце) се изтъпанил и убеждава, че едва ли не те, комунистите са създали този кабинет. Другите ругаят, безпринципно било. Ами не може да е принцип само едните комунисти (уж социалисти и либерали) да крадат без край. Малко проветряване трябва да настъпи.

8

Анонимен

преди 9 години

GERB I DRUGITE--KAK SE RAZPREDELIA BANIZATA.

7

Анонимен

преди 9 години

Що за хора сме ние, отново премиер е бивш член на БКП, активист на СИК, печално известна бандитска група, агент на ДС и ГДБОП с псевдонимите "Буда" и "Мазния", предал и продал десетки бандити породи което чака възмездие и живее в крайна пароноя, докарал народа си до крайна бедност и отчаяние, огробил го с 4 милиарда, смазал Малкия и Среден бизнес, фалирал 400 000 фирми и 250 000 оставил без работа, вдигнал лекарствата с 500%, горива, ток, вода..защо го избрахте бе хора? Та той ви убива! Защо?

6

Анонимен

преди 9 години

do 4 Nikoga veche Gerb!***!

5

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 2 Защото сме сергишевци!

4

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Представителна "демокрация" :Гласуваш за Боце - получаваш Гоце.Гласуваш за Гоце - получаваш Боце.Гласуваш за националисти - получаваш глобалисти.Гласуваш за десните - получаваш левите от АБВ.Гласуваш за левите - получаваш десните он ГЕРБ и РБ.Гласуваш за патриотите от НФСБ - получаваш турските сепаратисти Касим Дал и Корман Исмаил....Гласуваш в на-българския край на Кюстендил и получаваш ... бат Сали за депутат !Що не ви се.ра на псевдодемокрацията, а ?!

3

Анонимен

преди 9 години

За да разпределя парчетата отъ баницата,а народа ще гледа отстрани катоСИРАЧЕ МАЩЕХА!!!...?

2

Анонимен

преди 9 години

Питам се, защо трябва да страдаме и живеем в постоянна мизерия заради болните амбиции на един доказано много *** и нагъл продукт на Майката природа, Б.Борисов? От неговите "победни" проценти само 15са реални. Останалото е купено. И това недоразумение е премиер с което се доказва, че има много прости хора у нас. А как беше активирал *** платените лакеи тези дни все едно се върнахме през 70. И ако си мисли, че народа ще търпи простотиите му се лъже жестоко.

1

О С Т А В К А !!!

преди 9 години

Това правителство е антибългарско !То е плод на задкулисните партийни договорки и разпределянето на баницата.То е бизпринципно и алогично !Само и единствено парите, които предстои да се преведат по европейските програми са събрали в една власт орел, рак и щука ...О С Т А В К А !!!