97

Анонимен

преди 9 години

Щом Местан, Кутев и Сидеров реват, значи се движим добре.

96

Наблюдател

преди 9 години

Аз пък МОЛЯ ДАНС и другите държавни структури борещи се срещу организираната престъпност и финансовите престъпления, да се заинтересуват от къде се финансира тази мафиотска структура имаща се за партия ДПС!

95

Анонимен

преди 9 години

koi shte te moli teb mestan EFENDI q bqgai v anadola pri rodninite ,nqmash rabota v bg smqh shte vi molqt ot kade nakade !!!!!!

94

Непознат

преди 9 години

До НепознатСтрува ли си бе човек?Правят се че се карат там, всеки месец джобовете и ще се пълнят с пари, заедно си ядат и пият.Виж на тоз мазния Симеонов физиономията след два месеца ще си прави селфи с Местан!

93

Анонимен

преди 9 години

До НепознатТози дето ги докарва с коли, раници не се намериха, коли не се намериха 50 полицая нищо не направиха. Същите тези дето се подпираха на огръждения 1 година без повод.

92

Анонимен

преди 9 години

До 110Айдеее Кутев и ти ли си тука бруте.

91

Непознат

преди 9 години

До АнонименИ кой ги подкокоросва?

90

4

преди 9 години

А пък вие от ДПС имате не само "широко отворена паст" ами и "широко отворен г.з" за власт!

89

Анонимен

преди 9 години

До Непознат"време на тройната коалиция никой не се самозапали нали"Именно!Взе да става твърде очевидно кой ги подкокоросва тези хора! Не смеех да си го мисля, че е възможно *** да паднат толкова низко заради едната власт, но фактите са си факти! Взе да става очевидно кой и защо ги подкокоросва!

88

Непознат

преди 9 години

Колко сте щастливи???Но вашето щастие няма да трае дълго, защото не след дълго пак ще се самозапалват хора.Всички почнахте да разбирате от политика, по време на тройната коалиция никой не се самозапали нали???Всеки втори човек уважаваше семейството си и съседите си, горе долу на всяко шестмесечие с по 20 лв. заплатите се вдигаха, никой не нахлуваше в домовете ни по погрешка и мн.др. преживени неща.Хора каква е тая злоба???В България има сумати смесени бракове, жал ми е.

87

Бадемов

преди 9 години

Лютви Местан го е яд, че отцепниците от ДПС Касим Дал и Корман Исмаилов направиха собствена партия, която влезе в РБ и в момента замества ДПС.

86

Анонимен

преди 9 години

ДПС управлява и батака веднага с тях. ДПС в опозиция, Сидер Ага и той...

85

Анонимен

преди 9 години

Заслугата да пищи Местан е на Патриотите. Браво, не съжалявам, че гласувах за тях! Устояха, въпреки, че Бойко се опита да им извърти номер и да си осигури подкрепата им, без да включи първоначално исканията им в програмата на правителството . Ех, ако можеше само Волен да не е толкова истеричен и краен и да се обединят всички националисти в една партия, та наистина България да е над всичко... Ама не, всеки иска да е вожд...

84

До Божо

преди 9 години

Божо, евала за коментара, но се опасявам от жестоки комунистически провокации зимата. Ще ги съсипят за нула време, те това го могат...не вървим на добре...

83

Анонимен

преди 9 години

щом от ДПС са недоволни - значи е добро за България !

82

бай Петко

преди 9 години

Много йеланкат ви излезе кафето...

81

Божо

преди 9 години

Всички антибългарски образувания - БСП, атака, дпс , ще бъдат спирачка за българското правителство !!! Нещата добиват логичен вид !!! Всяка положителна промяна в България е смърт за антибългарската мафия !!! УСПЕХ на правителството !!! Дори и да е трудно, ако вървите НАПРЕД, ние, обикновените български хора ще Ви помагаме !!!

80

Анонимен

преди 9 години

Обадете ми се пак след няколко месеца , ама тогава народа ще дойде да ви изхвърли от централата на герб в НДК, където сте се сврели.

79

....

преди 9 години

За една година показаха какво могат а то е само да крадат и да взимат маса заеми

78

Анонимен

преди 9 години

На колене не знам дали ще паднат, но на кафе паднаха!