100

Народ

преди 9 години

Гадове,погубвате и прокуждате народа ни!Нека Бог ви съди! Аз вярвам във Възмездието!

99

Будителя

преди 9 години

Много по-безболезнено за човек и по-ефективно ще е този който е решил да се самоубие, да зареди една раница с 10-тина кг екплозив и да се самовзриви пред Позитано 20

98

Анонимен

преди 9 години

Стига с тая проста психоПатка, бе! Самозвана луда фотографка made in Bulgaristan! На кой му дреме, че изтерясала и си теглила кибрита! Лош, болен материал не засяга никого, ако ще и на покрива на Народното събрание да се е подпалила.Ненормална работа!

97

Ганьо от Европата

преди 9 години

Какво е носталгия? Желание да се върнеш в Родината за малко и да се убедиш, че не си заминал напразно.

96

Boiko borisov

преди 9 години

Az Pak palia puri ot 300lv

95

дедо Ташунко

преди 9 години

С 90 % изгаряне шансовете да оцелее са нулеви. Жалко за този млад живот, който ще бъде прекъснат в мъки без време. Българио, отново хора се палят, Господи смили се над българския народ!

94

От тук нататък...

преди 9 години

...ВСЕ ЩЕ СЕ ПАЛИТЕ *** ......!ЩЕ СИ ПРОКЛИНАТЕ И МАЙЧИНОТО МЛЯКО!НЕМА ДА ИМА ОТ КЪДЕ ДА СЕ КРАДЕ!!!!НАРОДА ЩЕ ПОЧНЕ ДА СЕ ЗАЩИТАВА , И ЩЕ БРАНИ ЖИВОТА НА СЕМЕЙСТВОТО И СВОБОДАТА СИ!ТОРБАТА СА ЧЕРВЕНИТЕ ЛЪЖИ --СЕ ИЗПРАЗНИ!

93

Анонимен

преди 9 години

Не искам да съм зъл пророк, но.... това е само началото. Ако излезе и една четвърт от истината за КТБ, не ми се мисли, какво ще стане.

92

До фен

преди 9 години

Много сте прав! Трябва журналистическата подкупна *** която всячески слугува на крадливите управници да и бъде даден урок никога да не подвежда народа си! За да си запазят топлите местенца журналята пишат само това което е угодно на милионерите но не разбират, че почти никой не им вярва. Заплатата на Курволезич е 48 000 лева, С. Кутуклиева имала право на неограничени тегления от КТБ, в услужливата НОВА по 30 000 лева и т.н. Не се надявайте на обективност!

91

лекар

преди 9 години

Няма да оцелее!

90

койчо

преди 9 години

От постоянните и безкрайни пазарлъци за власт в хората се заражда все по голяма несигурнаст за настоящето и бъдещето и ето резултата!!!

89

аз съм 103

преди 9 години

Защо ми цъкате минуси? Органите на загиналите от изгаряне наистина не стават за трансплантация. Или и от това разбирате вече?

88

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 85Много гот а? Неуспял и нереализирал се в критическа възраст а? Ей ако те хвана приживе ще те закопая в градината колкото и да се наложи да те лежа гад ***. Един ден ще видиш простако мръсен какво е да си на 38 без перспектива. И тогава недей да ни съдиш що не сме те уважили.

87

Анонимен

преди 9 години

Hetfield стига с това махане от тук, докога, и това не е добър пример за борба с живота, приме който да изгради твоето дете като човек а не като плазмодий на тази *** и *** планета

86

АЗ

преди 9 години

А *** АКО ИМА МАЛКО СЪВЕСТ НЕ БИ МЕ ТРИЛ...

85

АЗ

преди 9 години

ХОРА КОГА НАЙ ПОСЛЕ ЩЕ СЕ СЪБЕРЕМ И ИЗБЕСИМ ПОЛИТИЧЕСКАТА ХУНТА В БГ..КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ ЗА ДА ГИ ИЗБИЕМ ДО 9 ТО КОЛЯНО..ТО НЕ БЯХА ***..НЕ БЯХА ДПС..НЕ БЯХА КОМУНИСТИ, ЕВРЕЙ,ОЛИГАРСИ, МУРТИ,ФАЛИРАЛИ БАНКИ, БЕЗРАБОТИЦА, КОРУПЦИЯ, САМОУБИЙСТВА, ЕМИГРАЦИЯ ОТ ДЪРЖАВА КОЯТО ИМА ВСИЧКО ЗА ДА Е ДОБРЕ..НА БЯХА ЗАМЕНКИ, БРАТКОВЦИ, ЦАРЕ, УКРАИНКИ..НАИСТИНА СМЕ ЗА ГИНЕС ПО ПЪРПЕНИЕ..И ОТ КРЕМЪК ДА БЯХМЕ ПАК НЕ БИХМЕ ИЗДЪРЖАЛИ..

84

П.Петров

преди 9 години

Проституираща журналистическа ***!Целият народ сме психично болни заради вашите сводници - мутро-олигарси!Ама някой ден тази лудост ще избие в друга посока !

83

.

преди 9 години

До камиончоОрганите на умрелите от изгаряне не стават за трансплантация!

82

Hetfield

преди 9 години

Чета супер *** коментари и какво да ви кажа? Хора и аз се страхувам за бъдещето на детето си в тази *** страна! Но се боря да му дам най-доброто образование и да се маха от тук. Тази жена не е помогнала на синът си. Напротив точно обратното. Явно е била и в страхотна депресия, но кой не е бил. Всичко е като в природата... едни животни са по-силни от други. При хората слабите характери не пробиват! Дано оцелее женицата и Господ да е с нея!

81

М, да ...

преди 9 години

Имам позната /около 55 год./която също желае да сложи край на живота си, а онова от което преля чашата за нея бе безработицата, неизвестността и задържаните от КТБ средства с които тя е преживявала през последните няколко години! пп. спестяванията на семейството и са от работа в чужбина!