70

МНЕНИЕТО НА БОРИСОВ

преди 9 години

Последното му предпоследно се различава от последвалото последно, но се оказва същото като предишното предпоследно, предшествало последното предпоследно мнение.

69

Анонимен

преди 9 години

Хелоуин е.Тиквите са навсякъде.

68

ЗА ОГРОМНО СЪЖАЛЕНИЕ

преди 9 години

Докато *** и ПРОСТОТО (но за сметка на това безгранично НАГЛО и БЕЗОЧЛИВО и ПАДНАЛО БЕЗКРАЙНО НИСКО в ГРЕХОВНО отношение) СЕ НАПЪВА ДА УПРАВЛЯВА, нещата ще продължат да се влошават и да задълбават в грешната посока... независимо дали става въпрос за всеобщия народен "любимец" или производните му и подобни на него - притежаващи "уникалния" набор от личностни "качества" и интелект...Прочети още на: dnes.bg/slideshow.php?mreporter&id=6675&pid=87334#comment-newest

67

OXXXX

преди 9 години

Ейййй, тоя не се спря да рекетира, бееее! Аман от тъпите му мутренски номера!!!!

66

Анонимен

преди 9 години

Мина времето на герб! И последният баламурник разбра, че това не е партия, а еднолично дружество!

65

!!!

преди 9 години

Всяко изречение казано от Борисов е винаги предпоследно.

64

Dekadent

преди 9 години

Вчера се обадих на г-н Кънев, помолих го да уточним заедно позицията по КТБ и да покажем партньорство. Той ми каза: Г-жа Кунева я няма, като я намеря, ще се обадя. И не се обади - Мнението беше едно вчера ГЕРБ -ЗА , РБ - ПРОТИВ. На другия (днес) Боко реши че и те ще са против! Е как да имате единно мнение бе льольо, като и ти сам не знаеш на къде ще те духне вятъра след няколко часа!!! *** ***

63

ДЕМОКРАТ

преди 9 години

Браво на нас, ще честваме 25 свобода, а още ни управляват Живкови и Пръмови!!! Що за народ сме да гледаме как комунистите вилнеят над бащино огнище. Б.Б. е представител на семейство Живкови, спомнете си как през 2009 г. Жени Живкова се отказа от политиката заради гавазина на дядо си.

62

Анонимен

преди 9 години

Този е готов да срине държавата,но да е на неговото -алчен селски тарикат=***

61

Х

преди 9 години

Решението е хората да стана отговорни, както тези в правителството, така и вие драги коментиращи.

60

Анонимен

преди 9 години

Добре е да върнеш мандата.Никой не те подкрепя от парламентарно представените партии,пък и народа не те желае,добре ще бъде да се оттеглиш от политиката и да си харчиш крадените парички от народа.

59

Анонимен

преди 9 години

Да се изчистят 1 600 000 мъртви души от избирателните списъци за които говори проф. Константинов и да се изчистят 600 000 грешно преброени и добавени за които говори Ренета Инджова! Чак тогава ще има смисъл да се гласува. Иначе сега е както в Англия - или лордовете по майчина линия или лордовете по бащина линия! Ало абсолюТизма трябваше да си отиде с краля слънце, а не да ни върнете в 13-14 век.

58

Анонимен

преди 9 години

проблема е в това, че народа ОТКАЗА да участва в този евтин маскарад ...на избори ходят САМО платените агитки. Партиите са успели да КУПЯТ около 40% от хората - толкова и гласуват.Резултат - сбирщина политикани, които не са обединени ОТ НИЩО. неспособни да работят за друг освен за себе си ...

57

Анонимен

преди 9 години

Ако има нови избори, тогава съвсем никой няма да гласува, защото хората ще се убедят, че просто няма и смисъл, след като те не могат да се разберат помежду си. Ей тогава вече ако ДПС не спечели изборите ей ме на.

56

Анонимен

преди 9 години

До *** народ!ами то по урско едвали е било по-зле от това. И сега е същата порнография, не ни коля, а ни аргасват лекичко иззотзад.

55

хпф

преди 9 години

Баце май се е пропил,като гледам какви торбички има под очите и едноседмична брада не ми изглежда добре човека!

54

Анонимен

преди 9 години

чакай малко бе ... нали УЖ с реформаторите имаме пълно съвпадение на платформите ...нали най-важно беше ценностите а не постовете ... за какво тогава не могат да се разберат вече 10-та среща ?или ценностите са само за пред хората, пък истинските ценности са други (както винаги) ???

53

Анонимен

преди 9 години

Ще направят кабинет без ГЕРБ и ДПС !!!От ГЕРБ ще има отлюспени поне 20 човека !

52

Анонимен

преди 9 години

@Решението е само 1,наистина е само едно-обявяваме война на Кремъл и след 4 часа си тръгваме пак на работа....Повече време няма да им е нужно!Разликата ще е ,че голяма тумба кръвопийци ще гледат света и небето през решетъчен прозорец!

51

Анонимен

преди 9 години

а всъщоност може и без без правителство от парламенат се исак да приеме 4-5 важни закона1. да фалира КТб и да изплати гаранитраните влогоев с решение2. Да направи актуализация на бюджета3. да гласува новия бюджет4. да промени избирателиня кодекс - 50 проценат мажритаран система, нулева преферениця за пропорционалната и изчистване на мъртвите души.после се разпуснете.......