32

Анонимен

преди 9 години

опозицията в 43 - тото НС е ДПС+БСП+Атака. От къде ли ми е позната тая тройка? :)

31

Атака = ДПС

преди 9 години

Този форум се напълни с платени юнаци от Атака, дано поне са си получили премиите, защото Сидер Ага вече е в опозиция и ще фалира всеки момент. Няма ги и ДПС, те също са в опозиция заедно с Атака. И двете турски партийки ще се подкрепят в опозиция и заедно ще гласуват както в предишния парламент, но този път в опозиция. Бате Бойко заедно с Валери Симеонов ще ги унищожат отново и ще им разцепят парламентарната група.

30

Анонимен

преди 9 години

волен чаллмата пак беше дрогиран днес

29

Анонимен

преди 9 години

"Всички, без Атака, обявиха, че са готови да застанат под различна форма зад бъдещото правителство и с подкрепата си да гарантират стабилност в държавата."Всички, без Атака, обявиха, че не са готови да пуснат кокала и с подкрепата си да си гарантират власт, неприкосновеност и стабилно смучене на държавни пари.

28

Анонимен

преди 9 години

Атака е партията на народа.

27

Анонимен

преди 9 години

Много преди следващите избори ще му е видяна сметката и ще е осъдено тва продажно л*но Волен Сидеров

26

Анонимен

преди 9 години

До "запомнете това" какво направи атака в предходния парламент, след като беше златния пръст?случайно да реализира нещо от програмата си?

25

Атакуващите атакисти

преди 9 години

Всички се държаха нормално при откриването на 43-тото Народно събрание, с изключение на Атака, които за пореден път не уважиха химна на ЕС и не станаха прави като останалите депутати, а на всичкото отгоре поругаха консулите, които дойдоха в НС като гости. Срам и позор е тази партия, жал ми е за избирателите й. Дано се осъзнаят тези хора и на следващите избори да не допуснат повече тази помашка и псевдо националистическа партия фна име Атака.

24

БКП

преди 9 години

Другари , време е за въоражено въстание !

23

ГОСПОД Е БЪЛГАРИН

преди 9 години

По-емоционалните нови привърженици на АТАКА вече заливат форуми, пейките по паркове, кафенета и клубове осбъждат героични подвиг на малката Сидерова чета!За мое изумление, броят им расте като подкожните липидни резерви на Фидосова!Българофобите онемяха!Липсата на аргументи ги принуждава само да наблюдават как акумилира народния импулс!Евала, атакисти, наследници на герои, носете думата като революционери, туй що сега правим скоро ще експлоадира в революция, довеждаща до НАЦИОНАЛЕН РЕНЕСАНС!

22

Анонимен

преди 9 години

Хайде бе платени жалки атакисти, кажете кога мекерето ви Волен ще направи протест срещу Лукойл и срещу монопола им и кога ще поиска да бъдат изгонени от България. А?

21

Анонимен

преди 9 години

АТАКА ПОБЕДА,ИДЕ И НАШЕТО ВРЕМЕ,ИДЕ ВРЕМЕТО НА АТАКА

20

Анонимен

преди 9 години

каква истина ще каже Волен бе, вече никой не го слуша и на никой не му дреме за едни и същите глупости които говори... Кога ще ревне против експлоататорите Лукоил Нефтохим. Монопол който изнася от България двапъти повече от енергодуржествата взети заедно..Кога мишката Волен ще застане за българския народ без да слугува на никой? Предния път беше на турците, сега е на руснаците - следващия път ще е в затвора и ще е много далече от НС АМИН!

19

запомнете това

преди 9 години

Всички освен АТАКА неискат Европа, те искат Африка!Те искат вие да се бели аборигени и да работите като негърки на памучна плантация в Мисисипи 17 век!Единствената партия, която иска одържавяване на монополите както е в ЕВРОПА се казва АТАКА!Това е единствената икономическа мярка, едното нещо, което като пропаст ни отделя от нормалните държави!!Запомнете: АТАКА е ЗА, останалите са ПРОТИВ !!!

18

Националь

преди 9 години

Ден първи:Помирение - между бивши комунисти, секретарки, агенти, комсомоли и наследници на партизани!Сълзи - от радост и възторг по милиярдите, които отново ще откраднетеДежа вю - стари муцуни, стари номера и подигравки, стари лъжи и лицемерие към народа!!

17

Анонимен

преди 9 години

Родните селяни не искат Европа ... Българския селянин иска комунизъм, БКП - СССР и вечна дружба. Имам чувството, че скоро ще получите това което искате. Нещо повече - това, което ЗАСЛУЖАВАТЕ !!! Нормалните българи това не ги засяга ... нормалните българи отдавна са далеч от България.

16

с

преди 9 години

С какво право тва *** ВОлен Сидеров ще иска да се маха знамето на ЕС? Кой е той изобщо да казва какво ще се случи в България?Добре, че вече нищо не зависи от него и сега вече мекерето Волен ще му бъде свален имунитета и ще бъде осъден за хулиганство.С две думи е пътник и ни Русия ами никой няма да може да го спаси тоя път. Веднъж друсани се биха на магистралата, след това пияни хвърляха кюфтета в самолета, после не си плащаха сметките по кръчмите еее тоя път вече няма да му се размине.

15

Анонимен

преди 9 години

ВОЛЕН ИЗЛЕЗЕ ОТ СДС СЪС ЕДНО СЪДРАНО КОЖЕНО ЯКЕ А ДНЕС ДПС ГО ПОЗЛАТИ,МИЛИОНЕРИТЕ ОТ АТАКА НЯМАТ СПИРАЧКИ

14

Анонимен

преди 9 години

Волен е истински КОМУНИСТ, и приятел на Братска Русия, и на другаря Путин

13

четник

преди 9 години

Много си извинявам за малко по-нахалното предложение, но епитети ме провокират да кажа:Волен Николов Сидеров - Премиер !!!(и да се преброим колко сме ***, колко сме ник-ове и колко сме платени секретарки на БХК)Хайде да ви видя!