46

Рали1

преди 9 години

До 29,Колко депутати подадоха заявления в ЦИК за заличаване?Този не може ли,или не иска?Няма да се оттегли-това е и целта-конфликт!Кой нагнетява етническото напрежение и защо?До кога ще ги търпим? Има закони и НЯКОЙ трябва да ги спазва и да следи за спазването им!Нали Местан държи на честта-ами хайде да докаже че не са само думи!

45

Монархист

преди 9 години

Каква конституция, бе, празнословен лаладжия?! Нали тоя няколко пъти го хващаха да кара в нетрезво състояние. Само това е достатъчно да го изгоните от партията си, ако сте кадърни. Ама и вие като останалите - провинявате се, мажете, криете, мрънкате, правите се на интересни и накрая нищо. ***.

44

Анонимен

преди 9 години

Нагла работа еййй... .Местане аркадаш не дразни народа ***! Ще ти висне главата на някой стълб аркадаш! Всички ни потценявате и ни мислите за наивни и много бързо забравяте за израза - По Пет на НОЖ!? Не ни гъделичкай фес мустакат! Ще ти резнем тиквицата като на пиленце!

43

69

преди 9 години

Пич ДС означава -Държавна Сигурност -и ако не беше ДС сега България да е на две

42

69

преди 9 години

До Анонименза бат сали ли говориш?

41

Анчо Шукри

преди 9 години

Ми българите кат не ходите да гласувате... Мно'о ясно, че бат' Сали ше ви е депутат.

40

Николов

преди 9 години

Пожелавам му успех,и да направи толкова добро на кюстендилци,че да може да се разхожда по улиците на града без охрана и хората да му благодарят.

39

69

преди 9 години

До Sharkза едни и същи муцуни докарали България няколко пъти до фалит няма как да се гласува ,ако се премахнат субсидиите на партиите за да не могат да купуват масово гласове тогава ще гласувам

38

До 27

преди 9 години

Турският му е майчин език и той може да го говори където поиска, но не може да агитира на турски, пък било и майчин език. Записано е в Конституцията на Република България, дето нямало да я гази. Там е записано също, че не могат да съществуват партии на етнически принцип. Ама за някои неща газим, за други не газим и целта оправдава средтвата. А близката цел са парите, но по-далечната цел е друга.

37

ББ на власт

преди 9 години

Добре се спасихте от ДПС другари и другарки :)

36

филиал "Централ

преди 9 години

Българите хем си избирате за народни представители екземпляри като бат Сали и Анна Баракова, хем после се чудите защо живота ви е само кал, смрад и мизерия.

35

Анонимен

преди 9 години

Явно агента доносник павел, иска бат сали да електрифицира и Кюстендил.

34

Анонимен

преди 9 години

Еми докато не го оттеглиме тоя, така ще е. Ще се надсмива в очите на хората.

33

До този под мен

преди 9 години

Тоя не продава нито близки нито Родина, ти ако мислиш че има нещо общо с някое от тия двете в България се лъжеш. Както се казва родината е там където е майчиният ти език..

32

Shark

преди 9 години

Няма какво да се сърдите и да псувате, при тази избирателна активност така ще е, така и ще бъде занапред, да си знаете!!! Не се ли осъзнаем като българи и да излезем масово да гласуваме скоро *** ще ни управляват. Не е виновен който яде баницата. А баницата им я давате вие, които не гласувате, да, обръщението ми е "ВИЕ" защото аз гласувам винаги, считам го мой граждански дълг, не само като право!!

31

69

преди 9 години

непрекъснато се говори за опазване на етническия мир ,а сега този който най много говори за това го заплашва като слага някакъв неграмотен в Кюстендил що не го сложи в Кърджали ........

30

Анонимен

преди 9 години

Бат Сали как ще се грижи за България и за избирителите си само. Морал с частното енерго и висше образование ВИФ. Що ли ми се струва, че изобщо не е подходящ за депутат. Няма ценз, така да се каже. Или по друг начин - не си тежи на мястото. Ще пълни 1 стол и ще гласува както му се каже и ако може оттук да капне, оттам да текне. Щото и той сигурно за цялата рода в Самоков се грижи. То срам и позор да го защитаваш този, бре Мустане.

29

659

преди 9 години

Na pechelivshite chestito....

28

_

преди 9 години

Простички са нещата. Докато се гласува за абревиатури, вместо за хора с принос и авторитет в избирателния си район, няма да има има истинско представителство по райони. За да се гласува за хора с принос и авторитет, трябва да се ИЗДИГАТ за кандидати такива хора. Единственият начин това да се случи е хората сами да си издигат кандидатите, а не да чакат партокрацията изведнъж да се загрижи за обществения, вместо за своя интерес.Това е. Да бяха ревали на Мая, докато тя калъпеше кодекса...

27

Анонимен

преди 9 години

Къде сте тръгнали срещу Местан бе мижитурки! Ще стане както той реши, защото той добре си е направил сметката и е по интелигентен от ва. Нещастници смотани, защо плюете по Местан и ДПС, от вас се иска само едно бе смотльовци, излезте да гласувате и ДПС няма да е никакъв фактор в политикта. Ама и това не можете, турците в чужбина седмици преди изборите са подали заявления в посолствата и гласуват до последния човек, а *** в *** БГ го мързи да с вдигне *** да отиде до секцията.