30

IND

преди 9 години

Не схващам как някой от асансьора ще падне директно в шахтата? Разстоянието между асансьора и стената на шахтата е около 1см?!?

29

Анонимен

преди 9 години

17.Абе човек,Четеш ли статията , че блока е нов !!Значи и асансьора е нов , ако е нов !Кой трябвада поддържа асансьорите ? Има си фирма , дето водят на отчет тези асансьори , и какво се прави по тях !

28

уплашен

преди 9 години

Видяхте ли Ран-Ът до къде води?!

27

Анонимен

преди 9 години

Да спрем сега асансьорите, че ставали инциденти. Ами стават си и ще си има винаги. Да спрат и автомобилите, всеки ден има катастрофи и загинали. Ганьовска работа. Да дойдат на село и няма да падат в асансьорни шахти.

26

Сократис

преди 9 години

"Само преди два месеца при подобен инцидент"...Чета и не вярвам,че има толкова елементарни хора които да твърдят,че двата случая са подобни...При първия случай асансьора пропада поради скъсано въже и заедно с хората се разбива на дъното на шахтата-Жалко за хората! При втория -асансьора просто спира между етажите и човека е отворил вратата и се е опитал да се промуши през отвора,но е паднал в шахтата...А ако просто беше спрял тока нямаше ли да се получи същото? Защо редакцията подвежда?!

25

Ха Ха

преди 9 години

До Софиянец-пенсионерНа запад хората живеят под наем в собствените си жилища! Не се притеснявай, скоро и тук ще стане така!

24

Анонимен

преди 9 години

20-ти акъла ми не може да го асимилира това, как като отвориш вратата на долния етаж и се провреш между пода на асансьора и тавана на етажа и скачаш в шахтата а не на пода на долния етаж. Тоя е бил пиян сто процента и е залитнал.

23

онбашията

преди 9 години

добре де, чудя се всички тук в саксия ли сте расли? отварянето на вратата на асансьор между етажите е по силите на всяко хлапе. новите асансьори не знам как става, щото не съм хлапе, но старите отстрани има едно като тясна врата, отваря се, вътре има един лост с колелце, част от механизма на вратата, който се търкаля по един детайл прикачен към кабината, с тоя лост вратата "разбира" че кабината е на етажа, като го дръпнеш и се разблокира.

22

Софиянец-пенсионер

преди 9 години

Ето това е нашата Българска гордост и уникалност. Всички сме собственици на жилища , но нямаме пари да ги поддържаме и няма да имаме. На Запад хората живеят под наем и собствениците си поддържат всичко. На нас ни е обидно да живеем под наем, защото от времената на комунизма ни учиха, че всички сме равни . Да ама не сме равни, някои са по равни, и сега мъка.

21

Анонимен

преди 9 години

20-ти то тоя трябва да е направил кълбо за да се озове в шахтата. Тоя трябва да е яко натряскан.

20

ЛифтСервиз

преди 9 години

Абе аз ли дето 12 години съм си изкарвал хляба с асансьори не разбрах, от къде е паднал тоя ***, като реално от шахтата до кабината има не повече от 60 см. отстояние. А доколкото разрах кабината не е паднала Единственото за което се сещам, ама е абсурдно е някой да е изкъртил врата на горните етажи и да е литнал от там като Батман да спасява хората от кабината. А е било проста работа за всеки колега от фирмите да свали асансьора на площадката и да ги извади тия *** от вътре.

19

Ивайло

преди 9 години

Моето обяснение:Асансьора е заседнал между двата етажа, човека е посеганал надолу към ръчката, която отваря долната етажна врата. В случая кабината е на половината на етажа и втората половината е просто асансьорната шахта. Опасно си е, сигурно е загубил равновесие. Наистина нелепо, но мъжа съм сигурен, че го е направил заради жената на която й е било лошо!

18

Анонимен

преди 9 години

до 14Абе питам как е възможно да отвориш вратата на асансьора като той е между етажите?

17

ХХХ

преди 9 години

Пък аз вчера се прибирам ....не ми се търсеха ключове да отключвам и направо минах през ключалката .

16

Анонимен

преди 9 години

В голяма част на живущите във входа не им пука за нищо,не искат да дават пари за подръжка на общите части.Когато трябва да се бръкнат с някой лев за ремонт става,като в уестърн.Касиера ги търси,тия се крият,не отварят,карат се,пищят и цирка е пълен!Заради такива *** стават и подобни инцидентни.

15

онбашията

преди 9 години

впрочем, ако горната площадка е недостъпна, и по някаква причина трябва да слезете на долната площадка, преди да се пуснете трябва да се залюлеете и да се пуснете в момент когато тялото е над плочата, иначе шанса да паднете в шахтата е твърде висок.

14

Виждам

преди 9 години

Tия инциденти много изведнъж почнаха начесто да стават - не са случайни!Гласят ни нови законодателни промени и е нужно да имат повод за тях!Това саниране и обследване е основно перо в бъдещото лапане на местните лапачи...Това са им спуснали отгоре- по това работят!

13

Техник

преди 9 години

Разбира се, че е възможно да паднеш под кабината. Асансьорът е заседнал между два етажа, мъжът е успял да отвори вратата и да излезе на етажа. От там се е опитвал да свали кабината до етажа на който е слязъл, но бог знае какви ги е вършил (може и в нетрезво състояние) и се е подхлъзнал и паднал направо в шахтата под кабината. Това е.

12

Анонимен

преди 9 години

до 10Значи има по-голяма вероятност да спечелиш 6-ца от тотото, от това да умреш заради собствената си глупост като тоя от асансьора.

11

Анонимен

преди 9 години

Могат ли да използват органи от смелчагата?