64

Анонимен

преди 9 години

Ми да се оплаче на президента, да види в каква държава живее

63

АНОНИМНА

преди 9 години

САМО ТОЙ ДА Е С МЕД ДА ГО НАХРАНИШ. ДНЕС КЪМ 12 Ч ЕДИН ГРАЖДАНИН НА ДОСТОЛЕПНА ВЪЗРАСТ СЪЩО ПРЕМИНА НА ЧЕРВЕНО, НО БЕШЕ САМ В КОЛАТА. ВНУЦИТЕ МУ ГИ НЯМАШЕ С НЕГО ИНАЧЕ ПРИМЕРА БЕШЕ ПОКАЗАТЕЛЕН. ТОВА СЕ СЛУЧИ В ГР. ПАЗАРДЖИК НА КРЪСТОВИЩЕТО ОТ "ПЛОВДИВСКА " ЗА БОЛНИЦАТА.

62

Красимир

преди 9 години

Пиян полицай счупи без причина ръката на брат ми, той избяга а аз разбах чак след 20 часа че брат ми е в болница. В държавната болница не му обърнаха внимание та отиде в частна където платихме 2000лв за операция и за някакъв имплантат. Този полицай го търсешеда му дава пари, беше се притеснил да не го изхвърлят от работа.2012 ми откраднаха колата и полицая дойде да ме пита дали съм я оставил отключена и повече не го видях, Полиция Здравеопазване и Съд е времеда станат частни в държавата

61

Анонимен

преди 9 години

Повишение за служителите нанесли побоя!

60

цял живот ще страда

преди 9 години

Този цял живот ще страда от това, че е племенник на плевела!

59

без промени

преди 9 години

То и преди 1989 беше така! Децата на членовете на ЦК се държаха като гамени.

58

Анонимен

преди 9 години

Е той какво е очаквал, да го погалят, че е минал на червено ли?За минаване на червено само бой.

57

какво означава?

преди 9 години

Какво означава 80% инвалидност? Че 80% от мозъка му е ампутиран ли? Или, че като е племенник на плевела, може безнаказано да се гаври с полицията ли?

56

1

преди 9 години

До ДимитърКогато Ти станеш грамотен!

55

Анонимен

преди 9 години

Що не пишете, че момчето е било ВТОРА кола от ТРИ спрени ?

54

Анонимен

преди 9 години

Този ***, явно се е имал за недосегаем полубог награди за полицаите. Стоп на шуробаджанащината, нека всеки да е равен пред закона.

53

рустам

преди 9 години

АМИ СЕГА? НАБИЛИ ,,ЧИЧОВОТО ПЕРЕКЕНДЕ ,, ТОВА Е ЖИВА ВОЙНА МЕЖДУ БОЙКОЦВЕТАНОВИТЕ ПАНДУРИ И ЧИЧО ПОДЧЕХЛЕФФФ

52

дядо

преди 9 години

malko са го били копенцето,трябваше и до му теглят по един х..,имало е гъзария от рода -знаете ли кой съм аз,знаете ли кой е чичами т.н. ЛОБУТ САМО за такива ***

51

куку

преди 9 години

Както и да се е държал малкия, каквото и да е правил мвр *** нямат право да го бият. А биячите трябва да бъдат дисциплинарно уволнени и без лиготии, като 20 заплати и какви ми не екстри.Като са толкова бабаити да вървят да налагат ред в *** махали. Да ги видим тогава , колко са мъже. Много е лесно да биеш едно болно дете и да се правиш на мъж.А в Лясковец един ловджия, при това не съвсем на ред ги направи пияни калинки, видяхме ги колко пари чинат, некадърни комплексари.

50

Майтапчия

преди 9 години

Веднага да си подаде оставка вътрешния м-р!Да се уволни цялото ръководство на МВР-Бл-град,включително и почистващия (за чистачките става въпрос) персонал!Да се постави на всяко кръстовище смел полицай,който да осигурява преминаването на въпросния високопоставен племенник на президента Плевнелиев до желаното му място.Срам и резил,да не можеш да минеш на червено.Ето затова ще им дигнат на полицаите годините за прослужено време!

49

Димитър

преди 9 години

Кога милиционерите ще станат полицай? Къде отиват данъците? 20 заплати за 12 години стаж, разрешение за пистолет и в частния охранителен бизнес. То бива милиционелска държава но това минава границите. Да стане, като в Грузия да го разформироват това министерство и да започне ново назначение с изпити и тестове за психични отклонения.

48

Който люби чадото си

преди 9 години

-овреме го наказва!-пише го в Библията,а тя както знаем е най-мъдрата книга.Преминаването на червено е тежко нарушение и последвалото наказание от страна на полицаите е проява на любов и грижа за младия нехранимайко от което следва,че основание за проверка няма,а брата на президента не е чел Библията

47

Stamat

преди 9 години

Da go nabiqt vtori put i zaradi roskata ;-)

46

Цецо

преди 9 години

Изумителни коментари има в този сайт..

45

Анонимен

преди 9 години

Представям си някакво нагло *** как се е държало нагло и арогантно и как си е мислило че като има чичо или вуйчо всичко му е позволено !!!!Много ги мразим такива наглярчета !!