109

БГ

преди 9 години

До КОШМАРА- АТАКАИбрикчиите на хидроинженера от юруш да се скрият и да тичат до сараите за нови опорни точки!Да живее България!

108

nekoisi

преди 9 години

i tova nqma da e pravitelstvo s tiq nedohranenite gospoda na snimkata!!! Shte pochneme protesti!!

107

DEVIL-JIN

преди 9 години

При нови избори,след няколко месеца само АТАКА ще дръпне рязко на горе,всичко друго долу,а БАРЕЛА,сините *** и ската изчезват от хоризонта,за това никой не иска избори,само Волен Сидеров вчера го гледах и иска нови избори само той,всичко друго е леш.

106

Анонимен

преди 9 години

Коалицията е ясна и това ще бъдат следните 3 партии. ГЕРБ-ПФ-РБ. Всички останали да си намерят някакво друго занимание защото са аут.

105

darcas

преди 9 години

Какво ще каже приятеля на Бойко Ердоган, когато разбере че тиквун се събира с партии, които категорично не искат Турция в ЕС? А какво ще кажат лидерите на ЕНП, когато разберат, че тиквун не иска да работи с партия от ЕНП?

104

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМоже пък да управлява твоето семейство- жена ти и т.н.

103

КОШМАРА- АТАКА

преди 9 години

"ПАТРИОТИТЕ" ВЕЧЕ СИ ОТРЯЗАХА ГЛАВАТА!А ДО ТЯХ В ПРАХТА СКОРО ЩЕ СЕ ТЪРКУЛНЕ И ТАЗИ НА "РЕАНИМАТОРИТЕ"

102

Анонимен

преди 9 години

Само Волен знае как!

101

Анонимен

преди 9 години

Белокосия лилипут не може да управлява едно семейство тръгнал да управлява държава.

100

DEVIL-JIN

преди 9 години

Винаги съм го знаел че СКАТА са мизерници,предаванията им по цял ден бяха да хвърлят кал по АТАКА и конкретно по Волен Сидеров,от тук нататък пътя е надолу.

99

Анонимен

преди 9 години

Ама колко са сближени- толкова ли, че да стане съвкупление???

98

КОШМАРА- АТАКА

преди 9 години

До DEVIL-JIN 128ПАРТИЯ "АТАКА" Е ЕДИНСТВЕНАТА КОЯТО УЧАСТВА САМОСТОЯТЕЛНО НА ИЗБОРИТЕ И ИМА 4.6% . ЗА ПФ СТАНА ДУМА ЧЕ ВСЯКА ПАРТИЯ В ТЯХНАТА КОАЛИЦИЯ ИМА 0.5%. КОАЛИЦИЯТА НА БАРЕКА ОТ 13 ПАРТИИ ИМА 5.5%. ОСНОВНИТЕ В НЕЯ БЯХА ББЦ, "ЛИДЕР","ЗНС","ГЕРГЪОВДЕН" И Т.Н. А АТАКА УСТОЯ,САМОСТОЯТЕЛНА ИМА ОКОЛО 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКА ПАРТИЯ В КОАЛИЦИИТЕ ИМ НА "ПАТРИОТИТЕ","РЕАНИМАТОРИТЕ" И "ЦЕНЗУРАТА"

97

Анонимен

преди 9 години

"Патриотите" - ***

96

Атака и ПФ

преди 9 години

До Срам за ПФ !То се знаеше приятелю, че Патриотичен фронт са същите псевдо националисти и предатели като Атака, ламтящи за власт. Както се запиташ кой създаде Атака? Отговорът е именно лидерите на Патриотичен фронт и по-точно на НФСБ. Валери Симеонов и телевизия СКАТ създадоха Атака, а след това ги заклеймиха. Сега какво повече да очакваме от тях освен *** антибъллгарска коалиция между турци, псевдо националисти и гербери.

95

ГЕРБ

преди 9 години

Бойко Борисов благосклонно ще даде шанс дори на пълните некадърници АТАКА да си кажат некомпетентното мнение относно държавата и нейното управление. След това най-културно по европейски ще ги отреже и ще ги остави да се гърчат в ъгъла от злоба и завист.

94

КОШМАРА- АТАКА

преди 9 години

До DEVIL-JINСЛУЧВАЩОТО Е ПРЕКРАСНО,ПРОСТО ПРЕВЪЗХОДНО. КОАЛИЦИЯТА ОТ 14 ПАРТИИ - "ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ" ВСЯКА ОТ КОЯТО ИМАШЕ 0.5%/ОБЩО 7%/ ВЕЧЕ ТРЪГНА ПО ПЪРЗАЛКАТА НАДОЛУ. НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПОМИРИШАТ БГ. ПАРЛАМЕНТА. ДНЕС ЛЪСНА ИСТИНСКАТА ИМ СЪЩНОСТ И НА КОЙ СА ***. ХУБАВОТО Е ЧЕ ТЕ ИМАТ ТЕЗИ 14 ПАРТИИ САМО 19 ДЕПУТАТА + 84 НА ГЕРБ ПРАВЯТ 103. ТРЯБВА ДА СЕ МОЛЯТ НА ОЩЕ НЯКОЙ. НО ВЕЧЕ СИ ОТРЯЗАХА ГЛАВАТА И СЕ ТЪРКУЛНА В ПРАХТА!

93

DEVIL-JIN

преди 9 години

Партия АТАКА устоя теста на времето и оцеля във възможно най трудното време,дори и аз не вярвах че ще оцелеят но успяха.Волен Сидеров е най великият политик.

92

POP

преди 9 години

ХАЙДЕ ЦЕЦКЕ, ДВЕ ГОДИНИ НЕ СМЕ СЛУШАЛИ ГЛУПОНТИИТЕ ТИ

91

Анонимен

преди 9 години

Волен Сидеров за пореден път излезе прав,явно този Сидеров много им бърка работите на мафията,затова и (луд) го изкарват и му спретват всякакви провокации да го чернят пред обществото и аз са съжаление се бях подвела по тази кампания срещу Сидеров и смятах,че той е лабилен и агресивен,но отскоро по булсатком пуснаха телевизия Алфа и започнах да гледам предаванията по тази телевизия и коментарите на Сидеров и мога да заявя,че Сидеров си е съвсем наред човека и казва истините за положението в Б-

90

DEVIL-JIN

преди 9 години

Единственият път от тука на татък на тези 14 партии и конкретно ската е надолу.