58

гфд

преди 9 години

УРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРАААААААААААААААда живее СССР и неговите невидими чада

57

Анонимен

преди 9 години

Може да не съм привърженик на ГЕРБ, но тези от РБ са оляха. Всеки си е сам войвода.

56

HOHA 1

преди 9 години

Целта на Герб е прозрачна. От самото начало те искат три неща: 1. Да обвинят РБ за провал на евентуално бъдещо правителство.2. По този начин ги рекетират да се откажат от принципите си и да станат удобен параван за задкулисното съглашателство между Тиквата и Пеевски/Доган.

55

HOHA 2

преди 9 години

3. Ако т.1 и т.2 не успят - да разцепят блока. Кунева и Лукарски са очевидни льольовци и ще му пристанат безусловно, но ДСБ са възможно най-неудобната коалиция за Мутрата, понеже няма да му позволяват да си играе престъпните схеми. Ясно е като бял ден и няма нужда от театрото на трите грации.

54

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 64Ха дано, ама на дали !!!

53

Лъчо

преди 9 години

Имате съвпадения на лозунгите и декларациите. Нямате съвпадения в начините за достигането на целите и кадрите, които трябва да го направят. Хайтов казваше ... " едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш" ГЕРБ ги редят сладки, но след като ги подкарат ще стане ясно, че са отровни. И до момента всички политици се състезават в надприказване и обещаване. И както винаги остават слаби в изпълнението и поемането на отговорност.

52

Анонимен

преди 9 години

ИЗБОРИ ! - И стой, та гледай !

51

Кратун

преди 9 години

ГЕРБ пак почнаха с опитите да цепят другите патии. Преговарят с РБ, но Радан им пречел. Надявам се реформаторите да се окажат достатъчно умни да не се пързалят на милиционеските динени кори. На ГЕРБ не им трябва коалиция, трябват им липсващите бройки до 121....

50

Спонги

преди 9 години

Ако Кънев говори безотговорно, тогава трите хухавелки от ГЕРБ говорят направо глупости.

49

Десен

преди 9 години

Такива изказвания не правят чест на РБ. ГЕРБ не е показал по никакъв начин, че е работил или ще работи с ДПС. За раслика от тях Кунева направи блестяща кариера в правителство с участието на ДПС.

48

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 56Ако разместиш партиите, изказването ти пак ще е актуално.

47

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 40ДСБ? - демократи за СЛАБА България!

46

Анонимен

преди 9 години

До П.ПетровПетров, какво предлагаш ? Правителство на ДПС + АБВ + ББЦ+ БСП ли ? С подкрепата на РБ ?????

45

до 55 П.Петров

преди 9 години

същото, дето го пишеш, ама добави и раданчо,защото на следващи избори герб пак ще е мнозинство, а набедените реформатори ще са аут и пак ще се карат помежду си!

44

Анонимен

преди 9 години

радане, радане! как ще изпълниш обещаното към своите избиратели,радане?! като отказваш временни отстъпки и отидеш на нови избори, дето я влезеш в новия парламент, я не! или подкрепиш правителство и после изискваш промените, които си обещал, като условие за подкрепа на предложения на управляващите!

43

Почесване по ...

преди 9 години

Те "преговорите" са ми ясни! Ами кажете за колко пари става въпрос?И по колко народна пара получават, без да работят и да си говорят общи приказки!През това време българският народ работи да ви изкарва парите да се почесвате по *****

42

Анонимен

преди 9 години

Направо се учудвам на себе си, как изпадам в странно положение да поддържам позицията на ГЕРБ срещу олигофренията на Реформаторите. ГЕРБ сравнени с РБ са направо светци.

41

П.Петров

преди 9 години

Радан Кънев казва очевадни факти ! Банкянската тиква и блюдолизците му е крайно време да разберат, че селските им тарикатлъци не са очевадни само за 15% от населението на България и то една трета от тях са гласували за ГЕРБ защото са решили, че са по-малкото зло, а не защото им вярват.При нови избори ГЕРБ взема 20%, а ББЦ не влиза в парламента !Да му мисли Тиквата !

40

ама моля ви се

преди 9 години

Какво е това нещо,зорлем правителство да съставят,то още в началото си е провал.Я се хванете сериозно и мислете не за себе си а за избирателите.Заради тези,които сте там.Ще видим този път колко за България ще работите

39

Евро Пси

преди 9 години

Петър Москов и Пиер Московиси (еврокомисар) братовчеди ли са?