36

Анонимен

преди 9 години

Тези протестъри са свикнали за всичко да им се плаща. Не се знае кой ги представлява, но то от лакомия всеки гледа да е с едни гърди напред. А от Пръмова вони на предателство към българския народ.

35

здрасти

преди 9 години

отрязания от кражби помия НДСВ си метнал една овча кожа, кръстил се Реформаторски блок.. и вече е АНТИДПС.. хахахахах..палачът на АЕЦ Козлодуй Кунева станала българка..нещо ново.. при условие, че беше най - отявлевния враг на България. никого не можете да излъжете, *** хахахахах

34

Nok

преди 9 години

16.10.2014ГЕРБ иска да управлява с ББЦ и ДПС, обвини Радан Кънев9.10.2014Реформаторите няма да подкрепят правителство на малцинството6.10.2014Радан Кънев: Няма да подкрепя кабинет с премиер Борисов26.09.2014Радан Кънев: Най-големият кошмар е управление ГЕРБ-БСП17.09.2014Радан Кънев: Има заявка за коалиция между ГЕРБ и ДПСТова е или проблем с краткотрайната памет или пълна липса на професионализъм...

33

avg

преди 9 години

Всички партии говореха след изборите, че най-важни са реформите. Засега обаче резултатие от преговорите са следните:1) БСП - няма да управляват с тях, щото нямали стабилно мнозинство. Нищо за реформи.2) ДПС - нямало да управляват с тях, щото не ги били подкрепили в предния парламент3) РБ - нямало да управляват с тях, щото били много тамОчаквам цирка да стане пълен, когато вожда излезе от пещерата.

32

Mirko

преди 9 години

В Русе Ковачки купи ТЕЦ изток преди 2 години. Дни преди изборите е казано на служителите му, или гласувате за ББЦ или си търсете нова работа.

31

Анонимен

преди 9 години

Всичко е цирк, представен от Ет Герб! С един единствен номер-фокусника Борисов и клоунът Раданчо!

30

Анонимен

преди 9 години

Българи за жалост ще ви управлява не просто коалиция БОСТАН,а ЗЛЕ ПРИКРИТ БОСТАН.

29

някой

преди 9 години

на тоя *** му ударете 100 тояги на голо , след това една кожена пръчка и да върви по живо по здраво , не ви ли стана ясно , че тия образи от КОНСУМАТОРСКИЯ БЛОК са едни елементарни ***

28

Анонимен

преди 9 години

Хора, не се хабете по форумите - въпросът е решен още, когато се ПИ КАФЕТО.Затова Ревлата от Банкя рита мачлета, докато праща трите наднормени тетки да се потят по медиите.

27

Калоян

преди 9 години

РБ, ДПС, НФСБ и ББЦ са просто различни отдели на една и съща фирма за изнудване и до голо обиране на народа, това е истината. Иска или не, Бойко ще трябва да се вземе с БСП или широка коалиция. Второто е много трудно, първото е самоубийствено и за двете партии. Нови избори трябват и без разни там квартални и братовчедски партийки!

26

Анонимен

преди 9 години

Добре де, къде са онези които викаха КОЙ, къде се скриха? И протестите тогава били спонтанни, нали. Мислете бе.

25

Изглежда

преди 9 години

бостанът вече е решен. Т.нар."преговори" са просто една парлама, че после да излезе: "видите ли, ние в името на народа, за доброто на държавата, за общото благо... и т.н., се взехме с *** Се Де-то." Тя работата е решена, подбъзикват се просто.

24

Анонимен

преди 9 години

мутро милиционерите на Станишев пак ще правят правителство се вижда

23

?!?

преди 9 години

Радане, вие от ДСБ сте в синхрин с дпс да разцепите дясното. Вземайте се с Доган и отивайте в опозиция с тях.

22

Анонимен

преди 9 години

като не става давайте на бареков да прави правителство и да закриваме държавата

21

Анонимен

преди 9 години

От ясно по-ясно е, че Реаниматорския блок се състои от алчни и агресивни готованци, които искат да се намърдат във властта и да крадат от и без това обеднелия народ. Няма втори по-жадни за власт и пари хора, те са новите стари ***. РБ не бива да бъде допускан във властта по никакъв начин.

20

Драги сънародници,

преди 9 години

Тези дни ставаме свидетели на чудовищно задкулисие, в което се рашава как да ни дозатрият и намалят бройката по заповед на евроатлантическите ни господари от Брюксел!!!

19

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 21Ами много просто - МУТРОМИЛИЦИОНЕРИТЕ са ДРУГИЯ РЪКАВ (КРИЛО) на Партията майка !Двете крила се чепкат, давят едно друго, но в момент, когато има спор между тях и някой ГРАЖДАНИН, крилата се обединяват СРЕЩУ ГРАЖДАНИТЕ !

18

Анонимен

преди 9 години

Защо мутромилиционерите, включително и умереното им крило така упорито отказват да посочат ясно #КОЙ? Страхува ли ги Онзи, чието Име не бива да се казва?

17

Спешни реформи

преди 9 години

Не разбирам кое е по - важно. Да има консенсус за провеждането на спешни реформи или това кой разписва документите. Какво значение има дали е един или 5 човека? Струва ми се, че герб шикалкавят и не искат анти дпс и пеевски правителство. Ако някой се съмнява да погледне в кои градове Lafki-те никнат като гъби. Ще подскажа. Там където герб имат силни кметове. София, Пловдив, Бурагас, Стара Загора и др. А други примери за икономическата коалиция герб дпс колкото искаш