70

Божо

преди 9 години

Не мога да разбера какво обсъжда ГЕРБ/Борисов/ с бсп - кабинет ли ще правят, ще сливат партиите, за мача Норвегия -България ли ще си говорят ??? Ако беше десен политик, а не популист, ветропоказател, Борисов щеше да излезе с ясни послания към Реформаторския блок и Патриотичния фронт и щеше да излезе с чест от евентуални неуспешни преговори, а не да се гъне като тръстика и да обвинява Реформаторския блок без дори да ги е поканил за преговори !!!! Страшно ми е болно за Родината ни !!!

69

парламентариста

преди 9 години

Той е там.Нейде из парламента.И вие гласувахте за оня - дето е там !

68

до 63

преди 9 години

Прав си, няма го Станишев и сега няма Борисов с кого да се оправдава. Защото цялото му управление досега се градеше на оплюването на Станишев, който наистина си беше смешен.Но сега като вече го няма Станишев се видя, че и Борисов без него е никой - едни жалък и смешен, застаряващ простоват човечец, страдаш от доста мании и набеден от журналистите за политик.

67

художника

преди 9 години

До социологБареков избяга в Брюксел, щото видя че Бойко ще управлява.А между тях двамата има много сметки за разчистване, та май го е хванало шубето и... възира в Брюксел Хахахахаха- баси лидера, Баси ББЦ-то

66

Анонимен

преди 9 години

Едиснтвеното спасение сега е коалиционно правителство от всички партии без ГЕРБ--------------------------Това към момента с финансовото състояние на държавата ще е най доброто и най-разумното! пп. във всички партии в сегашният парламент мога да намеря нещо положително, единствено в ГЕРБ незабелязвам нищо стойностно! ппп. преговорите обявени от гробарите, не се ли водят от жени в критическата, м?

65

Анонимен

преди 9 години

Срамувам се от Държавата, в която първият и вторият човек са празноглавците Борисов и Цветанов.

64

до 58

преди 9 години

Хората, поне така наречените обикновени, или нормални, никога не са искали ГЕРБ, но от няколко години слугинските телевизии постоянно им го насаждат.Сега се видя кой какъв - добре е, че народът прогледна, макар и късно.

63

БУДА -ПЕЩА..ха,ха,ха

преди 9 години

СПОКО , ДРУГАРИТЕ ......ШЕ ВИ СГОТВИМЕ ДО МАРТ МЕСЕЦ!!!Буда , пали Пеща и ...нема лабаво!!!!

62

Хризантема

преди 9 години

До sss. Имаме, такива също ни управляваха - Луканов, Виденов, Костов, Царя, Станишев, Райков, Орешарски, Близнашки и т. н. От тях доволен си? На мен лично ми е писнало от "умни" крадци и лъжци - те дори са по-лоши, защото знаят как.

61

Аз

преди 9 години

За чий кеф похарчихме 20 мил. за избори непроменящи нищо????Колко болни деца нямаше да просят за пари да се лекуват за да живеят?Що за общество сме бе ХОРА???

60

Анонимен

преди 9 години

мачкай боко *** и дръж плоския данък

59

Божо

преди 9 години

За хората , гласували за атака , ще кажа, че сидеров е толкова БЪЛГАРСКИ националист, колкото и доган !!! Даже си мисля, че сидеров би предпочел съветския съюз пред БЪЛГАРИЯ, а за доган не съм сигурен какво ще предпочете - съветския съюз или османската империя ??? Гадни антибългари !!!! Аз съм български патриот и ме е гнус от такива антибългари !!!!

58

Буда-Бар 2014

преди 9 години

Няма го Станишев да съска и фучи от злоба, и лека полека червените ще се научат да се държат като човеци. Трудно е, след Станишевото облъчване но има курсове и много материали за увладяване на яростта в интернет, и може би съвсем скоро ще гледаме усмихнати и засмяни комунисти по Софийските улици.

57

Божо

преди 9 години

Борисов е най-отвратен от Реформаторския блок, защото само те говорят за конкретни начини за управление и принципи за развитие на България , а не пият кафе и не говорят за Реал Мадрид!!! Цялата истерия на ченгесарията е насочена към Реформаторския блок, а те просто продължават да съществуват и да пречат на мафията - "*** със ***" !!! Истината е , че Борисов отчаяно си търси повод да не направи смислен опит за коалиция с Реформаторите, защото ще трябват здрави топки , ама не футболни

56

sss

преди 9 години

толкова ли нямаме кадърни образовани хора, че да ни управлява тоталитарен охранител-пожарникар, изгонен с камъни преди година, и страшното е, че има хора които общо му вярват на тоя клоун поставен да бръщолеви глупости и истинските му господари да му дърпат кинците

55

бай Иван

преди 9 години

Браво Бойко.Не гласувах за теб,а за патриотите.До тук те оценявам с 6+,но ако ни издъниш за коалиция с джихадистите и комунистите,ще те изхвърлим извън борда....без спасителен пояс.

54

праволинеен

преди 9 години

Сега пък не искаме ГЕРБ-----------------------------------Не е от сега!

53

социолог

преди 9 години

Сега пък не искаме ГЕРБ , а преди това БСП-ДПС-Атака . При това положение кой трябва да кара самолета , защото мераклията Бареков избяга в Брюксел при Станишев , зер Европа има нужда от тях. При това положение да хващаме автоматите и на Витоша в землянките.

52

антиГерб

преди 9 години

Бочко се възхищава на Доган, а сега нас ни взема за шарани и се прави, че нема духовна, емоционална и физическа връзка с ДПС! АЙ, стига бре! Там мафиотскито е 1:1!

51

Тошко

преди 9 години

Абе софето, на ли го замераате с каменяк пък па си го избрахте, а сеа ми говорите глупости. Жалко че и други се полъгаа, но нейсе толкова сме търпели, ке потърпим още.