84

анонимен

преди 9 години

Аз не мисля , че Кутев се оплаква.Не е такъв мъж.Просто казва една истина , която преди време я каза Костов:"Доган е проклятието на България"От години си мисля , че все някой БЪЛГАРИН или БЪЛГАРИ, ще сложи ДПС на мястото му.

83

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС махнете се от властта завинаги и спасете България.

82

Анонимен

преди 9 години

Близнашки е за специални поздравления, най-накрая някой организира избори, в които ДПС да бие в Париж...то няма бостан...и Пеевски вече е бизнесмен а не олигарх.

81

до 92

преди 9 години

Стремежа ти към обективност е гола декларация. Ако не е, ха изброй няколко НЕЧЕРВЕНИ олигарси! Няма да го направиш! Защото ако сочиш Кънев за такъв, то при тоя нисък критерий трябва да изпишеш тридесет поста с имена. Питам, защо на сегашните избори се допусна такава избарна беззаконщина, която сочи Парламентарната асемблея на Съвета на Европа например? Или ти не виждаш проблем? Хората правят изследване, половината изборатели купени? И това ли не е проблем?

80

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ и ДПС нямат изход освен да се саморазпуснат и да се формира нова БКП, която ще върне Живковата конституция от 1971 г.

79

Анонимен

преди 9 години

Турчине, колкото са жалки от НФСБ и Атака, двойно по-жалки сте и вие, с дивия ви национализъм. Не разбирате ли че така с ДПС зависимостта ви и с религиозния унес и опиум вие до никъде няма да стигнете. Запътили сте се уверено към средните векове. Виж какво правят най-ненормалните в Сирия, мюсюлмани избиват мюсюлмани, щото не се кланяли правилно. кОЙ ВИ Е КРИВ, ОСВЕН ПРАЗНИТЕ ГЛАВИ? нЕ ЦЪРКВИ И ДЖАМИИ ще ни направят човеци и да си блъскаш главата в пода, а да постъпваш като човек с хората. Товае

78

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 86, Не ме квалифицирай на първо място, стремя се да съм максимално обективен винаги и не съм от никоя партия. На такова като Костинброд, както и КТБ му викат "активно мероприятие". Ти пусни баретите, дай ги по телевзията, пък после обяснявай какво що. А този от Костинброд се чудят какво обвинения да му повдигнат е така за пред хората, щото не върви да кажат "абе то всичко е наред" - както всъщност твърди по въпроса друг червен олигарх П.Кънев.

77

Анонимен

преди 9 години

Наказаха ви кутев, накаха ви! И то партийната ви маса, поради простата причина, че вие забравихте за вашата маса докато бяхте на власт!! Това кутев при другите партии го няма, за това и ще живеят....

76

Апо

преди 9 години

До кога ще се дава дава трибуна на доказани лъжци , демагози и мошеници????

75

до 85

преди 9 години

А тебе леко ли ти е като РОБ да гласуваш 25 години само за ДПС -все отбор юнаци! На нас ни е леко, веднъж и на вас ще ви олекне като спрете да гласувате за тия от ДПС и да забравяте къде сте се родили и да мечтаете за Турция. Турция е гола вода и такава ще си остане с тоя Ердоган - диктатор. Дано дълго да управлява майчицата ви и да ви прати в 15 век. Ататюрк не е имал късмет в кое общество да се роди. Връзвай там фереджетата на децата още като бебета и така към светлото бъдеще на 15 век,

74

catenaccio

преди 9 години

хапчета за бСПИН все още не са измислени!

73

Пешко

преди 9 години

До до 76Нещо сам не се усещаш какво сравняваш - дените са ходили на официално посещение в съседна държава, другите задкулисно си правят врътки с агентурата на КГБ и ДС у нас. Освен това разни такива като "неофициално, но то е ясно" някъде другаде. Щото беше ясно, че Цв цв бил много подслушвал, пък го съдиха, че не бил подслушвал. Да не говорим за Бобов дол и изнудването за кого да се гласува

72

Анонимен

преди 9 години

Пешко, Костинброд си е факт и не другарите го направиха. Най-малкото случаят е отворен. Защо сега не бихте вие грабарите, а пак падате като резлтат? Все пак за Костинброд има ваш кадър подсъдим мой човек! И то бая бая на високо ниво! Ами подвизите ви в *** махали, като в 45000 избирателско Столипиново, как ще ги обясните г-н Пешко? Жалки сте и жалки ще си останете. Костинброд - това сте вие с корупцията, двуличието и некадърнастта, с която хората излязоха на улиците, с подкрепата за моноп

71

xdfb

преди 9 години

Тоя *** най-после разбра, как е послужил за носна кърпа на ДПС в парламента. Нещастни *** комсомолски

70

до 76

преди 9 години

и кого избрахте, като наказахте. Младежкото БСП не е ходило на конгрес на партията на Ердоган, а вашето гербаво е ходило. Първанов не е ходил при Ердоган, а Плевнелиев няколко пъти, че и ББ също е редовен посетител. Така че не ми ги разправяйте, много пари се леят да се плюе по БСП. А иначе в коалиции с ДПС са били Филип Димитров, Костов, царето, неофициално и ББ, то си е ясно, само като чете чавек вестниците на Пеевски и телевизиите, ами сега Бареков пак в услуга на ББ. Двулични сте до безкрай!

69

АнтиГЕРБ

преди 9 години

Протестите срещу ГЕРБ и ДПС се разрастват.

68

Анонимен

преди 9 години

Решението на ДПС е много просто. Подписват всички партии споразумение, че никой по никакъв повод няма да прави с тях коалиция. Знаете ли, махнете го бостана ГЕРБ в колко общини е бил е и ще бъде в коалиция с ДПС. Официална и неофициална?А сега ни чака бостан, донякъде и поради мъжката дума на Бойко, която явно е дал на Местан на кафето, в замяна на предсрочните избори.

67

Анонимен

преди 9 години

Смесените региони вече са изпуснати и са нова ислямска държава.

66

Ganjo

преди 9 години

Ne e lesno edno da vizdash,vtoro da mislish ,a treto da govorish.Do tova e nai malkoto ,koeto moze da te dokara tova raztroenie ,drugarju Kutev.

65

Анонимен

преди 9 години

Ами Антончо мама, защо толкова години наред все влизахте в коалиция с башибозука бе? Толкова ли сте *** и наивни наистина или и вие имахте изгода? Ето затова ви наказахме. Ето затова крадливата ви и уродлива партия никога повече няма да е на власт - защото вие най-дълго от всички предатели бяхте маша на турците против България.