126

по алеята

преди 9 години

Барека гледа да не изпусне питомното...а партията му може и да потегли към НДСВ.

125

уж-избори

преди 9 години

Погледнете му простоватата физиономия от снимката и ще се усетите, докато сте го избирали, той си е правил тънките сметки /или пък са му ги правили/. И вие сега, които гласувахте за бюрека, избрахте го, а той избяга, как ли се чувствате? Но това е само един риторичен въпрос, който очевидно него въобще не го интересува! С лека ръка, без посочени мотиви /не се чувства длъжен, защото друг му казва какво да прави/, просто си подава заявленията и се маха. ***, неходил в казарма, а мечтаеше за нея

124

Мария

преди 9 години

Циркаджия!

123

7

преди 9 години

Плъха усети, че корабът потъва

122

Анонимен

преди 9 години

Още един Наполеон!Да дойдат санитарите!

121

Nox

преди 9 години

Евромамка ви на всички!из Рап без цензура на *** MC :Р

120

Учителя

преди 9 години

Станишев, Бареков...айде и Европарламента стана руска губерния...Няма да я бъде тая европа с тия руски *** там

119

Анонимен

преди 9 години

mamencito im i geove det sa glasuvali za kaputa BOKLUCIIIIIIIIIII

118

Анонимен

преди 9 години

Мръсно, гадно, корумпирано псе. Това е този пумиар, нищо друго.

117

Анонимен

преди 9 години

ЕХХХХХХХХХХХ защо и Бойко не стана евродепутат.....защо не ни отърва от присъствието си

116

Анти

преди 9 години

Те мотивите му са ясни (като на Станишката). В БГ парламента няма хляб вече за тях, няма кой да им гласува доверие и изпадат в 10-та глуха. Там паричките са повече и ще останат по-задълго, отколкото в "тукашното парУамент". Освен това ако на зима станат бунтове - ще ги е---ат и т.н. на жълтите павета, а там са си на сигурно.Да му мисли бедния народец, който обикновено гласува за тях срещу скромно заплащане (за който м/у другото хич не ми е жал).

115

ние

преди 9 години

ДО ТОЗИ *** ВИДЯ, ЧЕ БОЙКО НЕ ГО ИСКА ЗА КОАЛИЦИЯ И СЕГА ЩЕ *** ПО ГОЛЕМИТЕ ПАРИ КАТО ЕВРОДЕПУТАТ. ПФФУУУУ ***. БЕГАЙ У ЦИРКА БРЕ ХАХАХАХА ЕМ ТЕ СЪРБИ ЕМ НЕ ДАВАШ.

114

diavolcheto

преди 9 години

Първо Станишев. Сега и Бареков.Няма нужда от коментар.

113

Анонимен

преди 9 години

Ами то си беше ясно СНАЧАЛЕ , че ще си остане евродепутат.....всички до един са лицемери и гнусни лъжци, а ние сме *** НАРОД......

112

Анонимен

преди 9 години

Би било добре всеки гласувал за този родоизменник да се обеси.

111

до форумците

преди 9 години

Стига сте плюли по Барека, де! Това, че заминава при зелките е начин да се отървем! Да погледнем от положителната страна на случващото се!

110

тъпчо

преди 9 години

Този "патриот"директно си свали тениската с лика на Васил Левски,която носи 5 месеца и се изпика отгоре й. Излишно е да се споменава какъв голям и натопорчен подаде на тези,които го избраха.

109

vse edno

преди 9 години

да го преведем на *** език, казаното от това ***: "изиграх ви, ***, айде оправяйте се в *** си, аз отивам да ставам тежкар...и да си забогатея, както си му е ред. а вие, балъците - духайте супата...ха-ха-ха как ми повярвахте само, а?" Не, Бареков, повярваха ти само отчаяните, слабоумните и прости хорица. Но има Видовден, така да знаеш.....

108

Shark

преди 9 години

Я па вие, изненадващо било. Че наистина ли повярвахте че ще се откаже от европарламента да стои тук. Наивни ли сте или какво!??

107

Хм...

преди 9 години

Добър ход на кукловодите на Бареков? Браво!!!!