407

Шоп

преди 9 години

Русия е дала 26 000 000 милиона жертви в борбата си с фашизма--------- Може да е дала и 260 млн, но сега тя е фашистка държава и е в ролята на Третия райх.

406

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 602 ,, Плаващ мобилен терминал ,,- Със сигурност на създателите ще им дадат Нобелова награда. Пак казвам ,,когато ти цъфнат налъмите ,тогава плаващ терминал,, То ей така се прави плаващ терминал , на някого му кефнало и 1-2 месеца готово. Още по лошо и още.-още по-скъп газ. Вече си смучеш пръстите на краката ,да измисляш дивотии!

405

Анонимен

преди 9 години

Долрачето до 1 годинка ще стане добро гориво, по-евтино от газта :)Това ли плана на янките Хаха!

404

Анонимен

преди 9 години

До оди си сейА един мармот налива газ в шишенца..

403

Р.Р

преди 9 години

Много алкохолизирана руска *** драска в този сайт, нали помните края на 80г. какъв го наядате. а сега ви очаква четворен до 1-2г.

402

Анонимен

преди 9 години

До Р.Р. Да ама Хитлер го докараха на власт евреиските банки , Ших ,Варбург, Кунц, че и Шел,.Същите дето докараха Троцки, Ленин на власт. Банковите сметки и преводи още стоят.А стъпките на Сталин бяха- от ралото- до атома. Думи на Чърчил! Февруари месец Империята на Сатаната- САЩ или обявява банкрут или прави световна война . Че вече и Китай ги изпревариха!

401

Анонимен

преди 9 години

Имаме уникално слабоумен президент

400

Анонимен

преди 9 години

Крайно време е Сидеров да даде зелена светлина за руска офанзива в България!

399

Анонимен

преди 9 години

България ще стане енергийно независима, след като приключи разработването на богатите залежи от шистов газ, пък макар и платените от рубладжиите да крещят колко било вредно за природата.

398

Анонимен

преди 9 години

До Одисей 1 През месец декември ще има терминал ,когато ти цъфнат налъмите! По кротко с фантазиите или виж краката ти да не са в контакта. Абе лъжете поне с мярка бе ,димукратите, с мярка . Има ли си някои представа ,ако тази лъжа стане истина ,КОЛКО ЩЕ СТРУВА .И Катар ,ще разреши някой да препродава и да печели на негов гръб. Приказки и лъжи на невежи хора.

397

Анонимен

преди 9 години

До АтакистЕй кога толкова бързо от сталинисти атеисти станахте православни! Говори от свое име обаче, не слагай всички българи в кюпа "православни", защото има много съвестни атеисти! България е светска държава, и опита ви да пробутвате някаква религия за официална е подсъден!

396

Р.Р.

преди 9 години

До АнонименПита се с какво ще го запомни историята, а Путин върви по стъпките на Сталин и Хитлер

395

до 550

преди 9 години

Плюеш собствената си държава рубладжийско безродно ***, как смееш!

394

р.р.

преди 9 години

До АнонименДо соц. фуражката, която възобнови БЕЛЯНЕРуски гъзолиз*ц, родил си с голямо закъснение.

393

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 580 Ало! Третополовият демократ! Тези работи са за мъже , не за дву ,три,хомо ,и разни секлуални ***-демократи!

392

За 576....

преди 9 години

Има една песничка " Надявай се Калино моме , бачо ти Кольо да дойде..." ха,ха,хаааааааааНЯДЯВАЙ СЕ И ТИ !!!!Надеждата , ще крепи ЧЕРВЕНИЯ ТИ *** ***!!

391

..Балканджи..

преди 9 години

Със сигурност ще гласувам за Волен президент, след това мекотело! Дано да се кандидатира.

390

Анонимен

преди 9 години

Малко ви остава *** безродни и продажни, времето ви изтича и отивате на майната си и ще си платите за всичко сторено на българския народ и на православието. В ада ще горите *** ционистки. АНАТЕМА!

389

Анонимен

преди 9 години

Явор Дачков го нарече ясно и точно-***. довчерашен комунист и номенклатурчик на ДКМС. Овен ,мекерета ,народа ги нарича и гьотферени, ренегати . Той жена си не може да управлява ,камо ли държава! Що ли си вири краката ,като не го......е..ат ! На всяко ..айно ,муха!

388

НЕ ЗНАМ ,ЗАЩО...

преди 9 години

...АМА ВСЕ МИ СЕ СТРУВА , ЧЕ ЩЕ ИМА ПРАВИТЕЛСТВО ---АМА С МАНДАТА НА ВТОРАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА , ДПС!!!!НФСБ, *** И АБВ-ТО....ЩЕ КЛЪВНАТ ЗАЩОТО СА ЛАКОМИ ЗА ВЛАСТ!БОЙКО Е СТАРА ЛИСИЦА И ПОКЕРДЖИЯ ...ЗА ДА СЕ НАКИСНЕ САМ!!ЩЕ ИМ ПУСНЕ ФАНДЪК ДО ПРОЛЕТТА----ТОГАВА ЩЕ НАСРОЧИ НОВИ ИЗБОРИ ЗА КУРБАН БАЙРАМА!!