9

Анонимен

преди 9 години

Социалистическата *** пак си чеше езиците по форумите :)

8

Езоп

преди 9 години

До АнонименДа, на същото мнение съм и аз. Реално всички неназовават истинските проблеми на държавата, всичките са клиентелски партии(което е проблема да не се разберат, но нека да си припомним по какво се приличат тия кокошкари!Заклети евро-атлантици, Ционисти, за които вдигането на стандарт на живот е хаотична несъстоятелност!Приятели на Турция и врагове на Русия!Спират и са против Южен Поток и Белене!Неискат отваряне на 3ти и 4ти блок, за да има да лапат ВЕИ-канибалите!

7

Брик

преди 9 години

Реформаторите ще се цепнат на Костови кратунковци и Куневци плюс седесарите. Невъзможен, вреден и разяждащ е всякакъв съюз с Иван Костов. Това нормалните Реформатори трябва да си го татуират на ръцете за да не го забравят никога!

6

Анонимен

преди 9 години

хората на Кунева и лукарски - 13 души - хората на Борисов - 85 души. Хората на Каракачанов и сименов - 19 души - 117 души дотук. Явно ще се търис помощ и от Барека.

5

Анонимен

преди 9 години

Всички партии без Атака да направят правителство-и без това са един дол дренки-протурски антибългарски партии.

4

Д-р Лекува Герболеза

преди 9 години

Един среден пръст ще ги крепи докато не паднат!

3

Анонимен

преди 9 години

ХА ХА МАСКИТЕ ПАДНАХА И ЛЪСНА ИСТИНАТА,ЧЕ ИМА САМО ДВЕ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ ТАЗИ НА АТАКА СРЕЩУ СТАТУКВОТО НАЛОЖЕНО НИ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ЖИДОВСКИ КОЛОНИЗАТОРИ В ЛИЦЕТО НА ГЕРБ,БСП,ДПС БАРЕКОВЦИ РЕФОРМАТОРИ И ПИШМАН ПАТРИОТИ ОТ ПАРТИЯ СКАТ -МВРО...,

2

Анонимен

преди 9 години

Коалиция ГЕРБ-ДПС-РБ можеше да се направи и преди изборите а не първо да лъжат избирателите си и после да се пазарят и да продадат гласа на народа.

1

Анонимен

преди 9 години

Когато един клоун забавлява една нация - това е комедия.Когато един клоун управлява тази нация - това е трагедия.Йохан Волфганг Гьоте