33

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 38като се появят истински политици, а не мижетурки и недоразумения както твоя бойче ще гласуват! сега няма за кого, а българия не е герб! всичко друго, но не и герб. българия не е.

32

Анонимен

преди 9 години

Ха сега да видим дали ГЕРБ ще си изпълнят предизборните обещания.И коя ли ще е следващата Фидосова.Най ме интересува как ще преборят престъпността - тази по високите етажи и битовата.И ще има ли ПАК Калинки...Ако пак изкарат хората на улицата ще е голям резил.

31

CS

преди 9 години

Posledno koe 6te e s BSP i DPS ili ... Vzemete se razberete s BB hahaa

30

Маркс

преди 9 години

Що пък Данчо, абе Бисеров е по- подходящ, Данчо може един вице на Костов, само се чудя Пръмова дали ще приеме енергетиката, тя ги чатка тия работи, пфу!

29

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 32колко да е категорична победата 30% при 50% гласували, демек са ги избрали САМО 15% от хората. е тва сте герберастите... келявите ви 15%

28

един

преди 9 години

До edinПродължавам:- на младежта и спорта - Румен Петков от АБВ - колко време говори човека за писта от Ф1 - ей сега му е времето да я построи;- на енергетиката - Иван Костов - той с над 300 предприятия се оправи навремето и ги приватизира, че с 3-те енергийни ли няма да се оправи- без портфейл - Касим Дал от Реформаторите - през 80-те когато организира терористични атаки срещу българите губи портфейла си и така...Добре ли са момчетата? Да ги пускаме ли в игра?

27

Анонимен

преди 9 години

Първите събрали 1,1 милион гласа, вторите няколкостотин хиляди. От краткия анализ следва че срещу първите са останалите 5 милиона, срещу вторите са останалите 5,5 милиона. Е, какъв е извода питам се аз ?

26

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 30толкова те е смачкал бойчето ти, че си тотално смачкан, палачинко.

25

Анонимен

преди 9 години

До Новие гоцето го плюхте, плюхте, сега му лижете г... смотани герберски ***.

24

Енгелс

преди 9 години

Към Маркс (13)Забрави Данчо Ментата - министър на финансите.

23

edin

преди 9 години

Не знам кой ще е премиер, но министрите трябва да са:- на социалната поуитика - Миков - няма да има такова ядение и пиение;- на вътрешните работи - Барека - вътрешно толкова разногласия, разцепления и оставки понесе, така че ще се справи;- на образованието - Волен - в кърджалийско да забравят дори добро утро да казват на майчин език;- на културата - там е Вежди, няма спор, по пиение само с Миков може да има дуел;- на европейските фондове - Слави Бинев от патриотите - евродепутат е все пак..

22

Анонимен

преди 9 години

дайте по-добре да понесете отговорност за това дето ни надробихте 25 години, после мислете за бъдещи отговорности. по-добре върнете краденото и държавата и без вас ще се оправи смотани политици.

21

Нови

преди 9 години

Новите управляващи в група ГАРП ( ГЕРБ, АБВ, РБ, ПФ)' стабилно мнозинство в парламента, отговорни политици. Това са другите не стават. Без социалисти, турци, дудуци и крайни националисти. Само по този начин България ще тръгне напред. Това е прогнозата за бъдещето на БГ.

20

Маркс

преди 9 години

Не разбирате ли, че ако не започнете да се държите нормално няма да направите никакво правителство, а гейберяги? Връщате мандата и Доган ще направи както и миналия път и пак ще има рев до небесата! За каква програма изобщо говорите, пълни измишльотини, от които няма да изпълните нищо, пфу!

19

анонимен

преди 9 години

че ГЕРБ трябва да управлява това е ясно.кажете на хората какво ще се направи с ДПС /партията която купи част от гласовете си а другите са от ЧУЖБИНА/,цяла ЕВРОПА ни видя как БЪЛГАРИТЕ стават за смях.как хора неговорещи и непишещи на български гласуват в родината турция. ПОЗОР,СРАМ.после ББ виновен.

18

айн-цу цвай-цу дрънн

преди 9 години

най-добре е да се ртазсърдите,господа гербери и да не влезете в парламента,че да тръгне страната напред...пък било то и без кворум...

17

Антон Кутев

преди 9 години

Добре плюете чада мой.Продължавайте в същият дух!

16

Анонимен

преди 9 години

Само Радан може да каже кой да е министър председател.

15

Анонимен

преди 9 години

Герб гръмнете се!!!!! пп. да ама за това се изисква мъжество и доблест, а вие нещастници жалки го нямате!

14

Анонимен

преди 9 години

Не са праете вее, не става въпрос да не разочаровате избирателите, ми да не ви секнат кефа от управлението, маняци такива, само, че тук държава трябва да се ръководи, не да се харчат напразно пари и да се ползват държавните самолетите и коли като таксита, както някои правеха досега. Големи газари с народни пари станахте ей, глейте само да не се ядосаме, че ше ви трепим с лопатите и ше ви закачаме по дърветата, дае*а политиците ви даеа