68

Анонимен

преди 9 години

абе тези *** политиците не им ли писна да лъжат народа вече 25 години та и повече,че ще го спасяват.Единственото което се вижда като резултат е как те се спасяват и угояват за сметка на народа!

67

neni4a

преди 9 години

ББ няма да мине без да се надупи на Местан И да струва и сметки да прави ,просто нема достатъчно гласове Дори и с Реаниматорите няма достатъчно гласове(но пък РБ може и да се разпаднат междувременно) И накрая от зор заман ще отиде при Местан и ще падне на колене Не направи ли ми*ет на Местан и Доган,премиерско кресло няма да види

66

Бай Иван

преди 9 години

Това си преизбрахте с не гласуването. Сега или ГЕРБ, РБ и Патриотичен фронт ще управляват, или Атака, БСП, ДПС, ББЦ, АБВ. Четирите партии от миналия парламент: БСП, ДПС, ГЕРБ и Атака си остават + новите стари партии: Патриотичен фронт, РБ, АБВ и ББЦ, които ще бъдат *** на БСП, ДПС и ГЕРБ.

65

АНТИ

преди 9 години

Борисовите хора повтарят само стабилност...стабилност...стабилност!Както другите комунисти БСП повтаряха преди години отговорност,справедливост,честност, а скоро няма да има какво да повтаряте като папагали бе!

64

do 77

преди 9 години

До AБВ: Да полицията, после на съд, присъда и после депутат, който гласува, същите тези закони, според които трябваше да е 4ти месец в килията

63

дядо

преди 9 години

Брей на "спасението",а от Боко КОЙ ЩЕ НИ СПАСЯВА?!!!

62

Анонимен

преди 9 години

Коалиция Бостън.

61

А

преди 9 години

Каквото и да правят нищо хубаво не ни очаква

60

Истината

преди 9 години

Бойче, всички да те подкрепят колкото ти Орешарски.Има да си стоиш в залата с 84 депутати.Всичко се връща на този свят.Има пак да ревеш , че си първа сила , а не управляваш.

59

НФБ

преди 9 години

До ДръндерДОН БОРИСОВ МНОГО Е НАФУКАН НО...ДАНЕ БИ ГЕРБ ДА ПОДКРЕПЯШЕ ПРЕДИШНИЯ ПАРЛАМЕНТ..ЗАЩО НЕ ВЛИЗАШЕ В ЗАЛАТА...СЕГА Е РЕД НА ДОН БОРИСОВ ДА ОСИГУРЯВА МНОЗИНСТВО В ПАРЛАМЕНТА..ОГЛЕДАЛЕН ОТГОВОР НА НЕГОВОТО БЕЗХАБЕРИЕ В ИЗТЕКЛАТА ПАРЛАМЕНТАРНА ГОДИНА...ТРЯБВА НИ ПРАВИТЕЛСТВО БЕЗ БОРИСОВ ДА Е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛНАЛИ СИ ИМАТ МНОГО ЕКСПЕРТИ..

58

777

преди 9 години

ББ тоя човек все реве,все е недоволен,все нещо му липсва.Не им завиждам на тези които са до него.На него все му е малко.Защо ли хората гласуват за него? Дали плаща? Не отричам и че има поддръжници,но чак пък толкова.

57

Анонимен

преди 9 години

Затворници ще управляват България

56

Дръндер

преди 9 години

До Анонимен 73Тоя план е ясен то си е казано в статията-правителство на малцинството, но този план мина веднъж при първото му управление. Сега няма да мине, то и с реформаторите няма да мине, ако ги разцепи, тогава няма да има необходимите депутати, ако не ги разцепи пак няма да има. Така че пак ще имаме тройна коалиция а от такива вече ме боли глава!

55

AБВ

преди 9 години

До vargВместо да се правиш на интересен в този форум, предай тези доказателства в полицията. Нали искаш да се спазват законите в България? Или просто се упражняваш да пишеш?

54

Анонимен

преди 9 години

Станишев, Доган, Костов ги няма.... сега кой ще е виновен на Тиквун, кой, кой, кой :))))))))))))))

53

Анонимен

преди 9 години

Борисов готви и "План Б".....А какъв е 'План А'? Само питам :)

52

акуд

преди 9 години

само който работи за България ще може да има мнозинство на следващите избори, дано да са след 4 г.

51

до 58

преди 9 години

веднага ти казвам 2 прости и доказано ефективни 'мерки', без да откривам топлата вода: 1. децентрализация и публично-частно бизнес партньорство по общини (работи във всяка ЕС държава без Бг); 2. пълна държавна стипендия за обучение в чужбина по ключови специалности с поне 5 годишен договор за работа в Бг след това и с европейско заплащане (и няма да назначаваме инженер вътрешно горене за мениджър на НЕК например). Правят ги и Германия, и Гана, и доказано работи.

50

Анонимен

преди 9 години

До 66: Каква е тая държава, осъждани хора да стават депутати. Осъден с ефективна присъда, вместо да лежи в затвора, е шеф на предизборния щаб и сега ще ми става депутат, това ако е нормално?

49

!!!

преди 9 години

От неделя вечерта Б.Б говори само за себе си и колко лоши са от РБ ,защото не го искали за мин. председател. И нито дума за българския народ,който изнемогва.