18

АНТИ

преди 9 години

По телевизията обявиха:Днес е РЕШАВАЩИЯТ изборен ден!Смееех...смех...смех...Бай Тошо каза:Какво решаваш ти, като нямаш пари?Решенията се взимат от манипулаторите с мнооого пари-еврейското (щатско) лоби!

17

Токио

преди 9 години

Гласувах. В Токио идват да гласуват доста хора въпреки разразилия се тайфун. Един пич дори долетя чак от Нагасаки специално за да гласува. Показа си самолетния билет във Фейсбук, че ще прелети 1000 километра в тайфуна, за да мотивира хората да гласуват.

16

88

преди 9 години

Проституирането само по себе си не е криминализирано в България, заяви д-р Атанас Русев от Центъра за изследване на демокрацията в програма Сигурност-Затова ли долен не е в затвора.

15

Салахадин

преди 9 години

Честит Курбан Байрям братя мюсюлимани :)Ние с Боко и Волен,като направим коалицията освен "ФАРОВЕТЕ" сме ви приготвили януарско увеличение на тока + данък върху пенцийте.Гласувайте за нас,няма да сгрешите.Предишните полицейски произволи ще бледнеят на фона, на новите!!!

14

Спас

преди 9 години

Провалът на БСП, РБ и партиите на ДПС - Атака и ББЦ, е сигурен. Този ден ще се запомни с мъдростта на българския избирател.

13

Щерев

преди 9 години

130 000 мюсюлмани празнуват Курбан байрам в Москва-защо волжките българи не са дошли да празнуват в Държали.

12

lol

преди 9 години

Вдигнете си мързеливите *** и направете най-стойностното нещо през годината: Гласувайте!!!

11

Анонимен

преди 9 години

do XA XA XA !Kavo e napravil volen za Naroda, za tolkova mnogo vreme kato e bil na vlast?---------------------------------------------------------Servira cenostite na Balgarskiq narod, i to ne na koi da e, a na Turchilata... Za nqkolko srebarnika.....

10

NORMALEN

преди 9 години

V BALGARIA PARLAMENTA TRIABVA DA SE NAZNACAVA OT PREZIDENTA.BALGARINA NE E UZRIAL ZA DEMOKRAZIA.

9

честит байрям

преди 9 години

Днес се определя съдбата на офцете

8

Анонимен

преди 9 години

*** гласува за бандит крадец толкова сте смотани

7

Анонимен

преди 9 години

Аз пък съм си подготвил един червен маркер, след мако ще им дам един червен картон на тези хрантутници.На ви ся два лева субсидия.

6

Куруджия

преди 9 години

Ларгото не е място за тикви.

5

Анонимен

преди 9 години

Айде, време е овцете отново да потвърдят колко много обичат да ги стрижат

4

долен

преди 9 години

честит байрям

3

Сретен Йосич

преди 9 години

Оставете го извън властта. Другото е моя работа.

2

Анонимен

преди 9 години

Вече гласувах и отбелязах номер 10 - партия Общество за Нова България (ОНБ). Зад тази партия има нови личности, а председател е Агоп Каспарян - арменец, с висше икономическо образование, роден през 1985-та година. Хареса ми неговото изказване, че не трябва да се делим на етноси и етнически партии, а партиите да бъдат само български и в тях да има смесица от всички етноси. Той е арменец и мисли така, а арменците са много сериозни, работливи и добри хора.

1

Аз

преди 9 години

Добро утро! Дано и денят да е добър!