91

Шоп

преди 9 години

На никой не му дреме за руската газ.Газовият шантаж няма да мине.

90

до 145

преди 9 години

Бряя....твоята гора от165 дка ще стопли и ще задвижи икономиките на украйна и България...Божее, какви хора пишат тук)))

89

135 до 142

преди 9 години

Ти мен не ме мисли.Има 165дкр. гора.От камината и сложената скара до нея по-романтично няма.Ти му мисли че чевените капиталисти окрадоха НЕК чрез белене и зелените централки на някой корумбашки. А и сега когато ти го набутат и с ЮП ...ха..ха плащай най-скъпия газ от руския монопол който няма конкуренция както в съседни на нас държави...ха..ха

88

Анонимен

преди 9 години

До ГазаджияСериозно ли?С мъкнене на дърва ли ще уплашиш някой?

87

До 135

преди 9 години

В Сибир, защо пък не, град Новосибирск е страхотно красив, а за Москва да не говорим, а мога да си избера Сочи или Санкт Петербург, а защо пък не и Севастопол, а ти ккво си избра? Гледай да има отдушник, че да палиш гашони и да се топлиш...ха..ха..всъщност може да изкъртиш паркета и да го запалиш също, за да те стопли.

86

Шоп

преди 9 години

До NoxНа никой не му дреме за путинските ***, ще ги оставят да живеят с избити джамове още 10 години.

85

сибирски скакаец

преди 9 години

Украйна ще се загуби като волжка България ако остане под руско иго.Украйна поиска от ООН глада в страната от 1932-1933 г. да бъде признат за геноцид.Към момента, предизвиканият от Сталин Голодомор, е смятан за геноцид от Украйна и още 25 държави.Организацията на обединените нации да признае Голодомора в страната в периода 1932-1933 г. за геноцид срещу украинския народ.Избирателно организирания от комунистическия тоталитарен режим изкуствен глад или Голодомор в Украйна през 1932-1933 г. е причинил смъртта на между 7 и 10 млн. невинни мъже, жени и деца, които по това време представляват около 25

84

Газаджия

преди 9 години

До ШопБе те няма какво да губят,ама резнат ли транзита,и от татък като врътнат кранчето ,незнам за наще *** на българските мъже нема да им е до секс ,щото ще мъкнат дърва от мазето като индианци.

83

Шоп

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВКак си представяш това "изтрезняване", някой да се моли на Путин за газ ли?Путин е пътник, бюджета на РФ го пиши пропаднал.

82

Nox

преди 9 години

"Украинците се готвят за зима без руски газ"Да бе мирно седяло."ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ ЧЕ НОВОРОСИЯ ВЕЧЕ НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА НИЩО ОБЩО СЪС ФАШИСТКА УКРАЙНА"Факт. След фашистското изтребление и всички жертви на украинската артилерия не вярвам, че хората от Новорусия ще го преглътнат този геноцид. Не зная как Потрошенко мисли, че ще успее да залъже близките на избитите с обещанията за "специален статут". Сега е въпрос на време на света да осъзнае, че Украйна окончателно загуби региона Новорусия.

81

129до 132

преди 9 години

Ти защо не емигрираш в Сибир или Москва заедно с твоята черга?Тук е България и тук ми харесва.Но по добре ще се живее когато заровим и последния русофил.

80

До 129

преди 9 години

Че като е толкова дръпнала украйна или ще дръпне защо не идеш там? Ткъмо ще постреляш малко и по "комунисти", ***, ***, може и да оцелееш някой и друг ден, след това ще се молиш да умреш защото няма да чувстваш вече премръзналия си и гладен ***..

79

Щерев

преди 9 години

Винаги където има руско влияние и контрол на Москва има масови гробове.А Украйна за една година губи 7 милиона украинци благодарение на"братски" Кремъл.

78

маркс

преди 9 години

До ПЕШО ШЕВРОНАПешо ако вие ни платите повече от Газпром ще ви подкрепим за шистовия газ.

77

демократ

преди 9 години

Украйна ще докаже на Българите че може без руски газ.Руските васали се опитват дани убедят че без руски газ не може едва ли не да се диша.И украинците ще дръпнат защото имаше лустрация за руските шпиони.А ние 25г им позволяваме още да тъпчат българския народ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

76

Шоп

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВУкрайна не е създадена от Коминтерна

75

Шоп

преди 9 години

Украйна наистина няма какво да губи и се надявам да спрат транзита на Газпром.

74

!!!!!

преди 9 години

Ключът за обяснение на това защо точно град Славянск стана горещата точка на картата на Донбас и Украйна може би е шистовият газ, пише ТСН.Тиждень.Журналисти са провели свое разследване за тайната на така наречения Юзовски проект, който с неохота се обсъжда дори в самата Украйна, тъй като той засяга значителни ресурси, които могат да променят енергийната карта на света.Обстоятелствата сочат, че в Донбас няма никаква борба за хуманизъм, федерализация, защита на рускоезичното население

73

адмирал мармот

преди 9 години

ДО ВСИЧКИ ИЗТОЧНИ ЧВОРОВЕ ПРИБИРАЙТЕ СЕ В СТАЯТА ЗА ***,ЗАЩОТО ТУК ЩЕЗАВИВАМЕ ЗАПАДНИ ШОКОЛАДИ СЪС БЕЛАРУСКИ СТАНИОЛ !

72

Анонимен

преди 9 години

заредих 2 кубика дърва и един тон въглища(за един апартамент), имам и климатик но нямам намерение да спонсорирам енергийната мафия. спасявайте се докато е време щото ще е тегаво