113

до 185

преди 9 години

***,какво сега, в стил, а вие защо биете ***.

112

Анонимен

преди 9 години

нашите спорове нищо не променят. русия е агресор, украйна защитава територията си

111

178

преди 9 години

въпросът е че 10 години СССР въобще отричаше ,че са свалили самолета. също и катин. трябваше елцин да извади заповедта за разстрелите подписана от сталин. до тогава СССР отричаха за масовите убийства на над 20 000 поляци

110

ГМО

преди 9 години

Изнасянето на истината за зверствата на киевската фашистката хунта се нарича от нашия президент и военен министър "информационна война " срещу България!

109

Анонимен

преди 9 години

русия и за зелените човечета в крим казваха че не са руски военни, после си признаха

108

Анонимен

преди 9 години

русия изгуби информационната война. тя е агресор а украйна води освободителна отечествена война

107

Анонимен

преди 9 години

на времето бяха взривени няколко жилищни блокове в русия с цел да се оправдае втората чеченска война на путин. после се оказа че това е дело на гру.

106

onz

преди 9 години

редно е да ги намерят, все пак момчетата от псковската десантна бригада отидоха да изкарат некой лев от немотия... и техните "другари" от опълчението ги закопаха с булдозери. поне , накрая, да им се отдаде необходимата почит - в един военен конфликт дали си от "Добрите" или от " лошите" е въпрос на гледна точка.

105

Анонимен

преди 9 години

фашистите са в кремъл. путин е любимец на западните фашистки партийки, като тези в австрия франция англия. в украйна националистите взеха 2% на изборите и не представляват нищо.

104

Анонимен

преди 9 години

В Украйна има фашисти, но те са изолирани в Луганска и Донецка области.

103

DO 147

преди 9 години

Не само ,че има такива които се съмняват, но и в инето на йалкото си геополитическо влияние и жалки амбиции да разбият Русия, Европейците подкрепят това правителство и го възхваляваткатодемократично и мирно. Това ще бъде огромна рана за ЕС ,когато почнат разкритията на зверствата на Киевските нацисти ,като тези описани по-горе. Тук не става дума дали човек е про-руски , про-западно или про -български настроен, става дума за това да осъдиш зверствата обективно ,както на едните така и на други

102

Анонимен

преди 9 години

колко години им трябваха на руснаците да признаят за масовите убийства в катин или за сваления южнокорейски самолет

101

Анонимен

преди 9 години

Труповете не са разпознати, но троловете са убедени, че това са местни жители.

100

Аз

преди 9 години

Ами тя Тимошенко си го лаза още като я гласяха пак за премиер,"Трябват да се изколят до крак" е сигурно за това не я сложиха за премиер,че щеше да стане много магло,ама факт се изпълняват целите.Сигурно и тези в Одеса се самозапалиха и самоизнасилиха предо това.

99

Анонимен

преди 9 години

при руснаците се ценят агресията жестокостта и насилието.те са вродени и присъщи на руското общество както алкохолизма и мързела. в източна украйна действат руски военни инструктори и бандитски формирования включително и чеченски ислямисти. отечествената война на украйнския народ ще успее

98

Анонимен

преди 9 години

До дои 143 от славянинТова според опорните точки на миризливито джудже Капутко.А местната групичка *** въшливи врещите истерично кой по-раболепно да изпълни заповедите на руското посолство Е, не ви се получава

97

Анонимен

преди 9 години

Това е същото като катинската гора.

96

Анонимен

преди 9 години

На лъжата краката са къси, така че веднага може да се потърсят експертите на ОССЕ за коментар. Но, уви тях ги няма, изчезнали са в месомелачката на войната между Русия и Украйна.

95

Анонимен

преди 9 години

"""Умнико Катин е ВОЕННО престъпление на НКВД. Разстреляни са Офицери и сержанти на една потенциално противникова страна."""Сталин не е обявил война на Полша през септември 1939г подобно на *** при нахлуването на *** в Украйна. Така, че няма как касапницата в Катин да е ВОЕННО престъпление.

94

Анонимен

преди 9 години

До до 147 от славянинО-о-о славянската тор отново осмърдява форума