27

ЕД

преди 9 години

До Някой сиВъпроса е ОТ КЪДЕ ДА ВЗЕМАТ ПАРИ РАБОТОДАТЕЛИТЕ ЗА ЗАПЛАТИ ???? В случая ТЕЗИ КОИТО СКАЧАТ ЗАЩО НЕ СТАНАТ РАБОТОДАТЕЛИ И ДА ДАВАТ ПО 2000лв заплати ?

26

ГЕРБер

преди 9 години

До не само тока.....Да за тази 1 година имаше дефлация и намалени цени на хранителни продукти и горива поради причината че правителството на Орешаря притискаха големите вериги като Лидъл,ПЕНИ,ЦБА да правят промоции и също така и ЛУКОЙЛ да намалят цените на горивата и 2 пъти популистки намалиха тока. Да,ние ще ги увеличим при следващото ни сигурно управление защото сме пазарна икономика и не би трябвало изкуствено да се притискат цените. ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. ГЕРБ- ПОБЕДА

25

Анонимен

преди 9 години

до 24 СТРАНДЖАЛИСИ ,МАНДЖА ЛИСИ , НЕДЕЙ СЕ ИСХВЪРЛЯ ТОЛКОВА МНОГО , ДАНЕ ПАДНЕШ ОТ ВИСОКО ,ЧЕ МНОГО БОЛИ

24

не само тока.....

преди 9 години

ПРЕДИ 2 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ:ЯЙЦА ОТ ЩАСТЛИВИ КОКОШКИ- 40 СТ.ОЛИО- 4 ЛВ. ЗА ЛИТЪРБАРЕЛ ПЕТРОЛ 89 ДОЛАРАНАФТА- 2.78 ЛВ. ЛИТЪРБЕНЗИН- 2.67 ЛВ. ЛИТЪР.....................................АПРИЛ 2014 Г. ПРАВИТЕЛСТВО "ОРЕШАРСКИ"ЯЙЦА- 19 СТ. БРОЙОЛИО- 1.89 ЛВ. ЛИТЪРБАРЕЛ ПЕТРОЛ- 101 ДОЛАРАНАФТА- 2.41 ЛВ.ЛИТЪРБЕНЗИН- 2.38 ЛВ. ЛИТЪРЕЛ. ЕНЕРГИЯТА БЕ НАМАЛЕНА 2 ПЪТИ- ЮЛИ 2013 Г. С 5%1 ЯНУАРИ 2014 Г. С 10%БЕЗРАБОТИЦА ПРЕДИ 2 Г. 14.6%АПРИЛ 2014 Г. 11.4%За кой ще гласувате мили хора?

23

Някой си

преди 9 години

Знам,че ще имам рекорден брой минуси, но аз ще питам:Защо не скачате на работодателите си с искания за по-висока заплата?Що не скачате и не ги мерите със снежни топки и яйца,а?Това сме ний,на хляба мекото и на работата лекото!И само не ми почвайте,че бачкате 24/7 и не ви плащат нищо,щото за това сте виновни само и единствено вие!А изпроводяк да питам,като няма пари бедния българин и едва свързва двата края,как така като има някакво събитие с билети 100-200 и нагоре лева,всичките свършват от раз?

22

Анонимен

преди 9 години

Ако електроенергията е една Шопска салата, а НЕК е Ресторант... и взима от 5 доставчика домати, но на различни цени и с разлики в ПЪТИ, то при една ПАЗАРНА ИКОНОМИКА Ресторанта / НЕК / ще се оттърве от доставчи;ине на скъпи домати !!! Странно е защо ни имат за *** политиците ???

21

Анонимен

преди 9 години

при ГЕРБ каквато мизерия караха хората , по ТУРСКО робство не е било , каде е онзи шпец дянков , каде избяга ,отиде в друга държава и там да съсипва икономиката

20

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

ДрОгарЕ ***.....- ревете ли ,гърчите ли се от болка и безпомощност че след 8 дни се връща най силната и мощна политическа сила в България- ПП.ГЕРБ. Ревете че ще ви е скъпо ли...-? Ами работете бе бедници клети,почнете 2-ра,3-та ,4-та работа,няма да спите а ще работите...- и ще си плащате тока и ще имате и за храна! Ако ли не терминалите на летището ви очакват...- няма да ни липсвате. Живота де за силните и богатите- като ние членовете на ГЕРБ. Идва 5 октомври и.............ще ви довършим

19

3,4,8, ти агитираш

преди 9 години

предизборно. Няма да споря тук с теб, защото помня последните години на соца - и престъпност имаше, и парите от заплатите не стигаха на 90% от населението. На село се изтрепваха да гледат лично стопанство, та по този начин се създаваш илюзия за заможност. Нямаше безработица, защото на гърба на СССР се крепяха предприятията, работещи на загуба.Не отричам, че преходът беше извършен по грабителски и безотговорен начин, но моля те, не ми говори за светло минало.Хубаво бъдеще трябва да изградим сами

18

Анонимен

преди 9 години

Много добър бизнесмен е Цветелина. Продаде си банкатга и с парите си направи фотоволтаици. После си изби парите и пак си купи банка. Сега има и банка и фотоволтаици от които купуваме на космически цени ток! И вие очаквате нещо добро за себе си.. Хах :))))))

17

Анонимен

преди 9 години

Още един път да го вдигнат и ще запалим тецовете и вецовете на ***.

16

Анонимен

преди 9 години

Като махнат от енергийния микс фотоволтаици и перки цените ще се успокоят!Ако не ги махнат ние гражданите на БГ ще махнем полотицзите и ще сложим такива, които не са зависими!

15

БЪЛГАРИН 1

преди 9 години

На пети октомври избори през февруари БОЙ !!!

14

Анонимен

преди 9 години

Цената на индустриалния ток в България е 20-30% по-висока от тази в Гърция! :) .. А Гърция го купува от... България... Отговорете си на много въпроси сега..

13

Иван

преди 9 години

До КОШМАРАРазбира се че не е много! Нали знаете къде отиват парите от увеличението! Не в НЕК а във ВЕИ дружествата собственост на метресата на Борисов- Цветелина Бориславова Карагъозова. Ще бъде отново назначен за представител на Държавата в ЧЕЗ Митко каратиста близкия на пашата и Борисив със заплата 60 000 лв. на месец както беше 4 години при управлението на Герб. Но разбирам Борисов че тъпче народа след като не го е линчувал и убил бавно все още. Кучета е народа както ги беше сравнил преди

12

KLO

преди 9 години

До АнонименVIARNO E. NO SEGA TRIABVA LI DA STRADAME,AZ MISLIA--NE.NIE NE TRIABVA DA GLASUVAME ZA \\ NEVINNITE// OT GERB ,DUDUKA,RAMADAN,MESTAN I .......

11

Анонимен

преди 9 години

Задава се новата власт и цените вече започнаха празнично да растат. Честито на всички българи.

10

Недоумявам

преди 9 години

През последните месеци,поради стечение на обстоятелствата, живях сама.С други думи, в апартамента освен мен, друг консуматор на електричество не е имало. Изумих се,когато августовската сметка се оказа с близо 40% по висока. Предишните няколко месеца сметките бяха почти еднакви, с някакви стотинки разлика. През август съм изразходвала по-малко ток, защото вечер се прибирах късно, почти не съм гледала телевизия, лампите не са светили. Живея в малка ж.к., при нас ток не се краде.Тогава кой краде?!

9

Анонимен

преди 9 години

На 5-и октомври избори. Февруари пак!

8

КОШМАРА

преди 9 години

СКОК ОТ 10% СПОРЕД ИЗГОНЕНИЯ С КАМЪНИ МИНИСТЪР НА ГЕРБ ДЕЛЯН ДОБРЕВ НЕ Е МНОГО,А СПОРЕД СТОЙНЕВ КОЙТО КАТО ЕНЕРГИЕН МИНИСТЪР В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРЯ 2 ПЪТ НАМАЛИ ТОКА- ОТ 1 ЮЛИ 2013 ГОД. С 5% И ОТ 1 ЯНУАРИ 2014 ГОД. С 10% Е МНОГО. ЛОГИЧНО Е! ВСЕ ПАК ОТ 2009 ДО 2014 ГОД. ГЕРБ УВЕЛИЧАВАШЕ ТОКА ВСЯКА ГОДИНА С ПО 13% БЕЗ ДДС И С КАПИТАЛИЗАЦИЯТА И ДДС ГЕРБ ЗА 4 ГОД. НИ УВЕЛИЧИ ЕЛ. ЕНЕРГИЯТА С БЛИЗО 90%. ТАКА ЧЕ СЕГА НЕ Е МНОГО УВЕЛИЧЕНИЕТО,СЛЕД 5 ОКТОМВРИ ПРЕДСТОИ ИСТИНСКОТО!ГЕРБ ЩЕ ВИ ДОВЪРШИ!