53

Анонимен

преди 9 години

След БСП ДПС и КТБ винаги е потоп!

52

Анонимен

преди 9 години

do vsichki ypravnici 26 god samo kradohte glavnia oktopod v sofia s edna shepa prestapnici i predateli izmenici na naroda rodinata triabva da badat raztreliani kraino vreme e naroda da se otarve ot vas .taka narechenia diktator todor jivkov nikoga nee imal dalg ot 20 miliarda .

51

Анонимен

преди 9 години

Хубаво ще ги вземем тези 5 милиарда лева!!!!!!Някой задава ли си въпросите:КАКВО ЩЕ СЕ ЗАЛАГА КАТО ГАРАНЦИЯ ЗА ОТПУСКАНЕТО НА ТОЗИ КРЕДИТ???????КАКВО ОТ ДЪРЖАВАТА И ДЪРЖАВНАТА СОБСТВЕНОСТ ОСТАНА НЕЗАЛОЖЕНО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ 92%ОТ АКТИВА Й Е ПРИВАТИЗИРАН И Е В ЧАСТНИ РЪЦЕ???????ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПИТА КАКВО ОБЕЗПЕЧЕНИЕ ИСКАТ КРЕДИТОРИТЕ И КАКВО Е ДАДЕНО ДО СЕГА ЗА ТЕЗИ НАТРУПАНИ 40 МИЛИАРДА ЕВРО ДЪЛГ???Пляскаме сега с ръчички,а после ще се пляскаме по голите *** и празните български кратуни!!!!

50

Анонимен

преди 9 години

нек е с 2 милиарда дълг, нои е с 3 милиарда дефицит за да изплаща пенсии отделно дългове имат общини,болници,здравна каса. всеки управляващ гледа 4 години да краде и не му пука за нищо.

49

rumen72

преди 9 години

До БГ 63абе вий демократичните защо пропускате държавни активи за 100млрд. срещу 10млрд. дълг

48

психиатър

преди 9 години

Ето любимия ти Бойко дойде през 2009 година и предизвика световна криза!--Явно тази сутрин си виждал зелени цовечета и се се возил на летяща чиния до Марс.

47

до Веселяка

преди 9 години

Правителството на Станишев остави 8 миллиарда в хазната.-Грешиш Веселяк, правителството на Станишев остави 8 милиарда дългове. Ако настина имаше 8 млрд в хазната, сега нямаше да има нужда да се теглят отново 5 млрд. Престани да лъжеш в стила партиен активист на БКП.

46

нали така?!

преди 9 години

Всяко управление на БКП - сега ДПС и БСП, завършва с национална катастрофа или тежка икономическа криза.Който иска да затънем още повече - нека отново да гласува за БКП. Така катастрофата ще е пълна.

45

Веселяка

преди 9 години

До ПиночетПравителството на Станишев остави 8 миллиарда в хазната.Правителството на Бойко направи над 15 милиарда заеми.

44

Анонимен

преди 9 години

Волен Сидеров също трябва да връща пари. Златният му пръст съвсем не беше безплатен. Откъде пари за пръст? От заемите естествено.

43

ля ля

преди 9 години

и то за банките!!! долни хора сте и долни ще си останете! грозно е да караш хората да си мислят че държавата върви на зле! държавата ни е супер но гръм да удари всичките ненаяли се и да си извадят те от джобовете новия дълг!!! нещастници!!!

42

Веселяка

преди 9 години

До СмехуркоС идването на власт са взети около 700 мил.След това с 3,9 милиарда е лимитиран стар дълг, така че реално пари не са взети.Последно се взеха 3милиарда за покриване на дефицита.Така че реално заемът е 3,7 милиарда.

41

Анонимен

преди 9 години

До 48 при бай Тошо зле ли ти беше...

40

Пиночет

преди 9 години

Вместо заеми, да тръгнат по следите на откраднатите милиарди. Каквито и врътки да са павили Станишевата шайка, всяко действие оставя следи.

39

Анонимен

преди 9 години

Явно са убедени, че ще има БОСТАН и ще прехвърлят безобразията с КТБ върху гърба на народа. Които и да са на властточно това ще направят. Битката е за лапането.А тук някои продължават да вият като чакали с идеологически клишета.Разберете, че у вас ОСВЕН КОМУНИСТИ ДРУГИ НЯМА. ВСИЧКИ СА КОМУНИСТИ. ВСИЧКИ ПАРТИИ СА ЧЕДА НА ПАРТИЯТА -МАЙКА - БКП!В България нормални и почтени хора никога няма да бъдат допуснати до властта. Там изначало е заложено да присъстват само архикрадци и всякакви мошеници

38

Уф

преди 9 години

Ало, робите! Същинска яфриканска република станахте. Кредити ще ви набутват да плащате, а стотинка няма да видите. Толкова *** народ, леле!

37

Слепота ll

преди 9 години

Не виждате ли къде отиват тези пари ? Всички хрантутници от бюджетната сфера кой ги храни ? Плащат се дългове на болници, актуализират се бюджети на здравни каси, администрация, социални помощи и инвалидни пенсии, образование - 1 200 000 са на бюджетната ясла с държавни заплати: за тях социализъм и облаги, за нас капитализъм и оцеляване в джунглата която те ни създават !

36

до 42

преди 9 години

Правилно,даже да вземат едно 50 млрд,и да се разкарат веднъж за винаги от тук!Проблема не е че са крадливи,проблема е че са некадърни!

35

Анонимен

преди 9 години

Всяко управление на комунисти води до рецесия, криза, фалит и мизерия.

34

Анонимен

преди 9 години

За една година сме вътре с над 15 млрд. евро.Защото и този заем е заради комунистическото управление.Провто така направиха некадърните комунисти, че държавата е пред колапс.Една година на власт и вече не можем да се оправим.