175

Винету

преди 9 години

До Санчо. Мнозинството от народа ще гласува, и то за ГЕРБ. А колкото повече го плюете, толкова повече се увеличават симпатизантите му. Факт!

174

Коментатор

преди 9 години

Така ще се даде път на още по-големи кражби и лъжи, на още по-широко - масово и пагубно навлизане на престъпността в управлението на държавата. И тогава "Правителството на националното спасение" може да се окаже "Правителство на Третата национална катастрофа". Б.а. "Мяра" в много случаи може да се замени с по-конкретната и по-разбираема дума "скромност".

173

Коментатор

преди 9 години

От друга страна човешката история е доказала, че най-добрият или най-малко лошият начин за борба с подобен феномен е демократичната форма на управление, в която основен елемент е наличието на опозиция. Именно сблъсъкът на управляващите с опозицията създава и поддържа тъй необходимото ни чувство за мяра. С широка коалиция и "Правителство на националното спасение" ще бъде загубен този елемент на демократичната държава и ще се подхрани вихрещата се безотговорност, безнаказаност и лицемерие.

172

Komentator

преди 9 години

Много е опасно, вредно и пагубно за България "Правителство на националното спасение". Ще се обоснова защо. На България наистина е нужно национално спасение, но спасение от кражбите и лъжите в управлението - които са навсякъде - и по хоризонталата и по вертикалата. Драстичната липса на мяра в културата на поведение на българина - в генерален аспект - според мене би могла да бъде издигната в ранг на национален феномен. Затова България да държи последните места във всички класации на Европа.

171

Анонимен

преди 9 години

Знаете ли кога ще се оправим с Борисов? На куково лято.

170

ИСТ

преди 9 години

До 193Не сте прочели правилно г.... Имах предвид голия. И този път не се класира.

169

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Държава с един ДЪРЖАВНИК и хиляди политици трудно ще се оправи... - но сме длъжни да дадем още един шанс на ДЪРЖАВНИКА...

168

санчо

преди 9 години

Мнозинството от народа изобщо няма да гласува, макар да мрази Тиквата и в червата. Не виждат смисъл. Но ако Тиквата се върне ще гласуват с камъните. Тикво, готви се!

167

Фотев

преди 9 години

Ей, няма отърване от тоя ***! В Сретен ми е надеждата. Няма нужда от стрелба, само да извика някой "Шта радиш, брате Боjко" и инфаркта е готов.

166

Дане

преди 9 години

Защо клета Майка България отново трябва да преживее ужаса от управлението на този ***. Защо не си отиде с мир. Достатъчно е забогатял и не му трябва власт. Живей си живота, мутро и остави нормалните разбиращи хора да вземат съдбоносните решения.

165

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ-БСП ми се струва добро решение особено ако алтернативата е всички без БСП.

164

Анонимен

преди 9 години

Не е най-страшното, че след изборите ще му целуваме г..., по-страшно е, че се намират разните му ИСТ, които преди изборите му целуват х...!

163

Анонимен

преди 9 години

Много македонци тука бе ...пууу ...промита работа , един българин няма ..този сайт е станал изцяло македонски !

162

Анонимен

преди 9 години

Интересна снимка - Богородица с отрочето й, на няколко пъти в един кадър! Напънала се дева Мария и изcpaла тиква!

161

ИСТ

преди 9 години

А след изборите вие ще му целувате г.....

160

Анонимен

преди 9 години

И на дявола ще целуваш ръка

159

Анонимен

преди 9 години

Граф фон Тиквенщаин *** че който не иска БСП И ДПС трябва да гласуват за него сега излиза че ще се навежда пред тях. Явно не е забравил кой му тури лампазите...

158

БРАННИК

преди 9 години

Интереса клати феса. Националните предатели в централен софийски Осъзнайте се бре, роби от различни вери и етноси!

157

джо

преди 9 години

Произхода на Бойко си е от БКП, приет е на 18 години, пълен прецедент. Лошото е, че партията му е съставена от отрочетата на шофьорите на Политбюро и камериерките от резиденциите. Народе, обслужващия персонал се кани да управлява!

156

Гонзо

преди 9 години

Рапона не може да даде никакво обяснение за началото и развоя на политическата си кариера без да спомене ДПС и Доган, за негов ужас. Кажи кой те направи генерал бе, Тиквооо? А кмет? Премиер?