127

Анонимен

преди 9 години

До Бобиobicham STALIN izbil e nai mnogo kumanisti v sveta

126

Украинска смърт

преди 9 години

През втората световна война, украинските бандеровци са избили най-много евреи след германците.ТОВА Е ДОКАЗАНО .Нашият народ е казал: Кръвта вода не става.Съвременните украински бандеровци / Майданци /, следват точно стъпките на дедите си - убивай и невинни щом не са украинци.

125

Анонимен

преди 9 години

Voyna kvo da se pravi,evreite otkrito kak bombardiraha gaza

124

Наблюдател

преди 9 години

Досега от всички факти се вижда че зверствата ги извършват киевската хунта и нейните бесни кучета фашистките картелни батальони. Пребиване и мъчения на пленници дори в СБУ, да не говорим докато са още в подразделенията които са ги пленили. Отвличане на мирни жители, мъчения и убийствата им, или размяната им за пленени укро войници. Бомбардиране без оглед на населени места , мародерство на жилища, дори ограбват умрелите скапаняците.. Грабят и убиват като невидели, хохли скапани

123

бау

преди 9 години

До Боби 159какви ги приказваш,селяните в Украйна не са спирали и за миг да работят по време на колективизацията и след нея.Просто са дошли и са им взели насилственно реколтата,дори и семе за посев не са им оставили.Да ти кажа и това,че по това време е имало смъртно наказание и за деца от 10-13 г. за един кочан царевица или нещо друго взето от полето.Ти си завършен "човеколюбец" щом оправдаваш такива наказания за деца.Хората са мрели като кучета от глад имало е и човекоядци,голяма трагедия!

122

Наблюдател

преди 9 години

До Анонимен 143: Айде айде, не прехвърляй вината за Владимир Рыбак на опълченците, доказателствата че е уж убит от опълченците е фейк разговор м/у уж командири на опълченците , същия подобен на разговора уж прихванат при свалянето на Боинга , пълен фейк. В самите укро медии бяха се появили версии че е убит по политически причини, гласели са го за министър на МВД в Киев, а на фашагите им е трябвал свой човек за да започнат терористичната си операция.Опитай пак......

121

бау

преди 9 години

До Боби 153Повтарям се, но пак се изказваш неподготвен.Колективизацията се провежда от 1927г. до 1932г и Сталин е властелин на СССР по това време.Така ,че тези 7-8 млн.в Украйна и още няколко милиона измрели от глад по време на колективизацията и Гладомора са си в актива на на Бащата на Народите Сталин.За репресиите с/у военните преди ВСВ няма да говоря,за загиналите троцкисти също,за почти цялото изселено население от областите били по немска окупация и загиналите изселени пак не говоря !!!!

120

Анонимен

преди 9 години

До Бобихмм,май иронията е непозната за теб дума...А бе май всички граничещи или близо до *** ги мразят...кой знае защо и половин Европа *** ***.Освободили ни били-добре,ама забравиха да си тръгнатнали?То май ни окупираха а?

119

бау

преди 9 години

До Боби 150Боби хубаво е да си подготвен ,когато коментираш ! Смешно е да представяш само 150 000 жертви на Сталин за 30 годишното му управление като ген сек.на Компартията.Малко леко въпросче: Колко милиона са загинали по време на Глодомора ? а и на другите места по време на колективизацията провеждана от добряка Сталин...Няма да те мъча ,само в Украйна от глад са загинали 7-8 млн.Да не отиваме във подробности и да обръщаме костите на загиналите хора от червената косачка на комунистите.!!

118

Анонимен

преди 9 години

до 146; анасилственният диктат на сащ срещу света не е ли диктатура,или когато си на страната на капиталфашизма всичко ти е позволено.докато съществуват такива като сащ винаги ще има такива като путин

117

д

преди 9 години

До до 5Руския народ е дал 26 000 000 МИЛИОНА жертви в борбата си с фашизмаА Сталин е добавил оше толкова от тях,и от много други народи,***...

116

Божо

преди 9 години

До БобиДобре, съгласих се, путин е велик, обаче ако след хиляда години го свалят от власт , какво ще стане с нас , бедните зависими от великото му дело ??? Не мога да си представя интелигентни хора да подкрепят диктатура !!! Това е като бита жена, която оправдава мъжа си - "той е добър, когато не ме бие" !!! Пълна шизофрения !!!

115

Анонимен

преди 9 години

Захарченко заяви още, че липсват вътрешни органи на труповете. Представител на местните правоохранителни органи обаче опроверга тази информация пред РИА Новости-------------- Не сме очаквали нещо друго от руски православен терорист, освен да лъже с увереността, че го прави в името на Бога...

114

Анонимен

преди 9 години

17 апреля депутат Владимир Рыбак принимал активное участие в митинге "За единую Украину", который проходил перед зданием Горловского горсовета. После окончания митинга депутат пытался попасть в горсовет, однако ему помешали сепаратисты. Рыбака обвинили в попытке снять со здания российский флаг, схватили и увезли в неизвестном направлении. Через два дня его труп вместе с останками ещ одного человека, был найден в местной реке. На теле депутата были следы пыток ― у Рыбака был вспорот живот. Как установила медицинская экспертиза, депутата утопили ещ живым.

113

Шоп

преди 9 години

Да се говори за изнасилвания е простотия на руснаците, които проектират собствените си наклонности върху враговете си. Засега има един потвърден случай на трима украинци от Горловка, отвлечени и изкормени от руските терористи. Телата им бяха намерени в близката река. Поводът е, че изразили недоволство от свалянето на украинското знаме от сградата на кметството.

112

Божо

преди 9 години

Пълна шизофрения е да подкрепяш путин, чиито режим е откровено националсоциалистически, и да наричаш украинците фашисти !!! путин е националкагебист, а украинците са РАЗЛИЧНИ, също като руснаците - националисти, комунисти, демократи, лоши, добри ... !!! путофилията е клинична диагноза , нямаща нищо общо с уважението към човека, бил той украинец или руснак !!!

111

животинска жестокост

преди 9 години

Бившият адвокат на Юлия Тимошенко, Сергей Власенко, търгува с човешки органи, взети от още живи участници в сраженията. В търговията участват още директорът на СБУ Валентин Наливайченко, командирът на фашисткия отряд "Донбасс" Семьон Семенченко и украинската лекарка с германски паспорт Олга Вибер! Част от заработените пари се използват за финансиране на бандюгите от "Правый сектор". Наливайченко е агент на Цру от преди 10 години. Цру е най-голямата терористична организация в света.

110

адската машина

преди 9 години

Най-голямата опасност за мира и стабилността в Европа представлява фашистката хунта в Украйна! Не Русия, а усилията на Ес, Нато и Сащ, да възродят фашизма в Европа, 70 години след Хитлер, са адската машина, която всеки момент може да избухне и да покрие цяла Европа с кафявата чума!

109

men

преди 9 години

щом им нема органите питайте мосад и цру. те се занимават с такива мръсотии. всички търговци на органи последните години са израелски поданници. бизнеса с гойски органи явно носи добра печалбичка на богоизбраните. същите истории като с албансиките терористи и сърбите нарезани на парчета. терористите органи нито могат да изрежат както требва нито да съхраняват и транспортират. шебек обонго и нъти яху да се произнесат.

108

точно копие

преди 9 години

Фашистката хунта в Куев е точно копие на фашистката хунта в Чили, през 1973. Поросенко е точно копие на Пиночет. И двете хунти бяха финансирани от МВФ и от Световната банка и бяха ръководени от Цру!