82

Анонимен

преди 9 години

Чакай Цветито и Тиквата да ти свалят цената. И по 5 лева да станат панелите, те пак ше си лапкат по пълната програма, докато има такива наивници като тебе!

81

Анонимен

преди 9 години

В България има *** - лош- но наш ..Американците МУ сложиха инсталации- за праха .....) Перките са 6-пъти по -скъп ток !!!! НО, щом са на Цветито и милиционерите - имаш право - да си го искаш :)) Само че, други - не ви искат :))- на Цветито тока ...))

80

Шоп

преди 9 години

Какво значи "протест срещу цената на тока"? Защо не протестирате срещу интензитета на гравитационното поле? Същите ***, на които тока им е скъп, защитават високите цени на руския нефт и газ и се молят за студена зима. Я протестирайте срещу студения фронт, който нахлува тази вечер.

79

Анонимен

преди 9 години

Проблема е, че НЕК е зле финансово и приятелите на Президента не си получават редовно парите от перките и панелите. Поради това е пусната заповед за увеличение на тока, и Близнашки изпълнява.

78

Шоп

преди 9 години

До Анонименхората дето се самозапалваха и на тях им беше платено да го направят--------------- Хора не са се самозапалвали, само един *** го "самозапалиха" московските му другари, но той така или иначе беше декласиран чегеварист, така че добре се получи.

77

Анонимен

преди 9 години

Един протест се смята за легитимно гражданско движение само ако е организиран от "Протестна мрежа", иначе е сбирщина на *** на които им се плаща в рубли и се кланят на Путин

76

Аааааа

преди 9 години

Общо 125%????????????

75

Анонимен

преди 9 години

Като гледам преобладаващите коментари по-горе, мисля че 10% увеличение на тока ви е малко . Настина вие малко. Поне 100% да стане

74

Анонимен

преди 9 години

До бай Петко Точно на този на снимката се бае с един обикновен магнит му баят такива гяволи като тебе, дето сега пискат, че са им високи сметките.

73

Анонимен

преди 9 години

Айде след НЕК ще побликувам табличка на моята фирма да плащате и на нея загубите ..щом Ви е кеф да плащате за да пълните сметките на Цеца и Боко ...

72

Анонимен

преди 9 години

Естествено , че са платени Февруари миналата година протестите бяха платени хората дето се самозапалваха и на тях им беше платено да го направят и комшиите ми бяха платени гадните руснаци искаха да свалят про-европейското правителство на ББ на най-великия демократ и сега ни обясняват как всичко трябва да поскъпне защото някой трябва да покрие загубите тия дето ся вдигат тока не са мафиоти и министерството не са мафиоти просто тия дето ги замерват с яйца са някви *** дето нищо не разбират виждате ли те се грижат за нас едва ли не трябва да сме им благодарни , че вдигат тока и всичко ще поск

71

до 91

преди 9 години

Точно обратното е - на старите механични електромери, като им сложиш магнит и задържа диска и не отчита. При новите електронни това няма как да стане. Затова ЕРП-тата слагат електронни, да елиминират остроумията на Бай ***.

70

Анонимен

преди 9 години

Тая пък кога я назначи Боко, кога започна да вдига тока? Бърза да постеле на Боката, но го чака изненада - няма да управлява!!! И нали сме капиталисти - като трябва да фалира , да фалира! В САЩ колко НЕК-ове са фалирали за 50 год. не е истина!

69

Анонимен

преди 9 години

ДКЕВР е доста мек с 10% увеличаване на тока. 15% е по-близо до целта да се оздрави енергийната система.

68

Мнение

преди 9 години

Сумирайки грубо изброените проценти получих числото 95% икономии - шах и мат!

67

Кукувица

преди 9 години

Ако не използваме ел. ток и готвим например на примус, вечер си светим със свещ. и изобщо не се къпем, ще спестим 100% от ел. енергията.

66

Анонимен

преди 9 години

Продължавам да настоявам, уважаемите протестъри от "Протестна Мрежа", Реформаторски Блок и ГЕРБ, които протестираха нон-стоп цяла година и в момента управляват страната да издадат списък с точно определените от тях лица, сдружения и партии които ИМАТ ПРАВО да протестират. Също така да се укаже точно против какво ИМАТ ПРАВО да протестират, както и КЪДЕ и КОГА може да се протестира. Също така моля, да се определят механизмите за линчуване и/или отнемане на гражданството на всеки, който протестира в разрез с ОПРЕДЕЛЕНИТЕ ОТ ПРОТЕСТНИТЕ МОНОПОЛИСТИ правила и ред.

65

Шоп

преди 9 години

На който не му харесва, да си взима бензинов генератор или да си монтира динамо в мазето и да го върти. Има безброй алтернативи. И следващия път пак си изберете БСП, да ви изкопае още един беленски гьол.

64

Анонимен

преди 9 години

Службеното правителство на Лизашки е марионетно и на ГЕРБ, назначено от герберастката марионетка Росица Плевела. То много тактично увеличи тока с 10% за да осигури комфорт на Тиквата, поне до Ноември.Но този комфорт няма да продължи повече от Декември - за Нова година Тикавата ще бъде изринат от властта, както миналата година. И то не от 30-ина платени от Сорос смешни и жалки НПО-протестъри, от огладнялия и озверял БЪЛГАРСКИ НАРОД. И този път вече ще има разцепени Герберски кухи кратуни. Дааа

63

Анонимен

преди 9 години

Аз съм мазохист, харесвам ГЕРБ и новото увеличение на тока, което ни готвят.