127

Анонимен

преди 9 години

До Просто демокрацияama ovca, kakav testosteron v 1-vi klas. Ti ne si dobre

126

asd

преди 9 години

Толкова неспасяемо деградирала нация сме, че ни се струва нереално хубаво момиче да си изкарва прехраната с достоен труд. Дори става сензация, ако учителка е много хубава. Защото в пропаднаото ни общество, такива като нея са манекенки, миски, мутренски държанки, обществени личности известни с това, че са известни, като цяло нищонеправещи богати кифли. Ние не сме харод, а племе.

125

Просто демокрация

преди 9 години

До До 149Не не съм. А също не съм и шоп където е станало това. Само в едно *** общество мъже могат да звънят на омъжена жена и да и правят подобни предложения защото работи като учителка а може да изкарва съвсем други пари по друг начин според тях. Лайняри такива.

124

Чворестия Джо

преди 9 години

Ех тия устнички, бас държа че е като трифазна помпа

123

PETZL

преди 9 години

До DiРадвам се за такива хора ,които мислят-дай Боже повече такива БЪЛГАРИ.

122

PETZL

преди 9 години

Простотията на българина е безгранична ,друг коментар нямам .

121

Di

преди 9 години

Съдейки по изказванията на учителката, ми се струва, че е много интелигентен и задълбочен човек. Дано и нашите деца попаднат на такива учители.

120

Просто демокрация

преди 9 години

Ако хубостта на една жена е пречка да изпълнява професията си на учителка то не трябва да бъдат назначавани на тази професия млади красиви жени, защото това прави обучението при момчетата неефективно, или казано на крако това пречи на работата. Та те са във възрастта когато кръвта им кипи от тестостерон и не са роботи. Да се фръцка и дразни момчетата ли е отишла там, или да преподава? Може ли такава простотия !

119

Край

преди 9 години

Хубава е учителката много. То това момиче както и да се облече все ще му личи. Така че му се радвайте и не го критикувайте. А тези дето жените им са още по хубави само са за завиждане - *** не са много.

118

Анонимен

преди 9 години

Дрес код, алабала. Поне го напиши на български, щом се представяш за учител! каквото и да облече, все тая. Спомням си преди много-много години, бил съм 7-ми или 8-ми клас, и имахме студенти-стажанти, които ни преподаваха. Имаше една по литература, която всички момчета много я харесвахме и вместо както обикновено да седим на последните чинове, при нея се местехме на първите чинове, а тя беше доста строга и нямаше нищо в облеклото, което да провокира. Учителката ни ни помоли да не смущаваме момиче

117

Анонимен

преди 9 години

КАКВО ИМА ТОЛКОВА , НОРМАЛНА ЖЕНА , КАКВИСА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ БЕС КРАЙ

116

Все Още Българин

преди 9 години

И за доста от това са виновни медиите!!! Те въртят главата на глупавия в изгодната за тях посока! Какво възпитание или образование искате, като формирате по този начин общественото мнение???????!!!!!!!

115

Анонимен

преди 9 години

Още дълго ще отговаря на подобни обаждания. Ще започне и от учениците да се пази... Завършил съм педагогика и знам колко пъти и колко време се повтаря на студентите как и защо трябва да се облича и държи учителя, само че е нужно да го чуеш, а не да се пробваш да докажеш, че не е така... Имах и колежка, която изглеждаше и се носеше по същия начин - излезе разплакана още от първия си час.

114

Анонимен

преди 9 години

Дрес код в клас. Училищата въвеждат правила за облеклото на децата. Забрани за екстравагантни и оскъдни дрехи са сред най-честите ограничения, записани в правилниците. А за неприлично облекло - ще връщат децата от училище, информира Нова тв.-----------------------------------------------------КАКТО СЕ ОПИТАХ ДА КАЖА В ПРЕДИШНИТЕ МИ КОМЕНТАРИ- ДРЕСС КОД!!!!!!НИКАКЪВ СЕКСАПИЛ НА РАБОТА

113

Анонимен

преди 9 години

да се знае кой за къде е.така облечена е за чалга клуб.

112

Анонимен

преди 9 години

До РЕФЕРЕНДУМмного грешиш.тук никой не осъжда красотата.просто трябвафда се спазва норма.явно не си излизал от БГ-то.

111

Анонимен

преди 9 години

Ето това е хубавото,което е останало все още в България,а не въците от биг брадър

110

до 138

преди 9 години

ти ли разпространи снимката на зъблата в нетя? ***!

109

народ

преди 9 години

не ми пука как изглежда учителката! важното е да си разбира от работата, да преподава добре и учениците й да я харесват. всичко друго е комплексарщина и простотия.

108

Анонимен

преди 9 години

Зубева, Уабво си си опраила сисите, ай ся си оправи и зАбите :) че нефърфи така с тия криваци да даваш интевюта