11

Анонимен

преди 9 години

до 15Какви 300 милиона евро бе? Членската вноска на България в ЕС е 900 милиона евро на година.

10

Анонимен

преди 9 години

Съветника на ДИКТАТОРА...*))) И тоя ще спасява България?????????????????!!!!!!!!!!!! Ч Е Н Г Е на дс,кгб!

9

Анонимен

преди 9 години

Досега никой от ЕС или НАТО не ти дава помощ. Дават само заеми срещу лихви, които трябва да се връщат няколко пъти.

8

ДО 15

преди 9 години

Тотална глупост е бъдеш най-бедния член на ЕС и да се радваш на благоволението на господарите си. А защо е толкова скромен нашия БВП??? Май сме хванати за гърлото и не тр ябва да шаваме, така ли?

7

Анонимен

преди 9 години

МАСОН И СЛУГА НА ЗАДКУЛИСИЕТО,ЕТО ТОВА Е КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ,КЪЛНЕ СЕ В ДВЕ БИБЛИИ,СЛУЖИ НА ДВА СВЯТА,Я МИ КАЖЕТЕ ДА СТЕ ВИЖДАЛИ БГ ПОЛИТИЛК , ИЛИ НЯКОЙ ОТ ВИСШАТА ДЪРЖАВНА ВЛАСТ В ЦЪРКВА ? ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО НЕ ВЛИЗАТ В ЦЪРКВА ? ЗАЩОТО МАСОНСКИТЕ СЕКТИ СА САТАНИСТКИ,ТЕЗИ СА ЮДЕИСТИ,АКО НЯКОГА ВИДИТЕ НЯКОЙ ОТ ТЕЗИ В ЦЪРКВА ТО ЩЕ Е ЗА ПИАР

6

АТАКИСТ

преди 9 години

Близнашки, едно време на Водно Стопанство милиони от Русия ли му трябваха, че да контролира обема на язовирите и реките? ***!

5

Много живял

преди 9 години

че,какво му беше преди четвърт век т.е. 25 години.същите дъждове ,ама се СТОПАНИСВАШЕ имаше стопани ,който милееха и имаше ДЪРЖАВА,от която крадеха поносимо

4

ЕСПОР

преди 9 години

А меката китка Плювню иска на наш гръб в Бг да се лекуват разбитите муцуни на украинския "Десен сектор"... Като подкрепяте грижите на ЕС за Майдана-хунтата ще видите т. нар. европомощи на кукуво лято. Спрете вноските за членство в ЕС и ги използвайте за разбитото си отвсякъде Отечество!

3

АТАКИСТ

преди 9 години

Предател мръсен!

2

MERKEL

преди 9 години

evropa dava a vie kradete a koi sy te vsi4ki partiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. imali zatvor BELENE.

1

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Близашки,Близашки,добре че имаш броени дни за...премиерстването си.Приемаш разградената държава като...даденост и със седерастката си...философия за държавноста показа защо те...насадиха на този пост.