164

Анонимен

преди 9 години

Защо ли не съм изненадан???

163

179

преди 9 години

Що тъй ве Боку? :-)

162

Анонимен

преди 9 години

герб е партия с много верен електорат. Тя разчита на простотията и колкото един човек е по-***, толкова по-правоверен гербер е. Неслучайно за ГЕРБ гласуват и турци. Не е водещ етноса а простотията в човека. Като добовим и поставените в принудителна зависимост хора и ето ти изборен триумф.

161

Анонимен

преди 9 години

шопе, виш си вашия за кусури, повече са му от Стойневите вервай ми.

160

Анонимен

преди 9 години

пирончета по задните части на 191:1. Защо гербав кмет и Веждичката ходят като сащисани за влоговете в КТБто? А червени не ходят?2. Намалението на тока е естествено, след като имаме АЕЦ, а у нас вашите го направиха по-скъп от една Македония, която няма. Но си няма ВЕИ мафия?3. Ти за 9 милиарда от предния ви мандат ли пишеш, пък ги хвърляш?4. Като е толкова зле що сте се разтролили това гербъвите, седете си в опозиция, БСП не се оплакват за разлика от вашите вечно ревящи за пари шафрантии? :-)

159

от другия бряг

преди 9 години

отивам да гледам Митака по ТВ-то. може да кажат нещо и за такива като мен, малко обърнати. може и аз да кажа нещо за някой друг по нещичко. че то било голям кеф бе пичове, не знаех, че Митака прави по-як форум от нашия. че дори и ние, всякаквиците, каквито и сме, все пак се съобразяваме и поне не сме цинични един спрямо дуг ...

158

Анонимен

преди 9 години

ХА ТАКА ТРИЙТЕ КОМЕНТАРИТЕ, та като дойдат гербавите да ви спонсорират пак с нашите пари. гарантирано. Как и Пеевски да не се изметне - Телеграф отново е трибуна на простотията.

157

до 185

преди 9 години

БСП изкуствено намали тока и сега ще трябва да се увеличава с 10 %, БСП фалира КТБ като нейни хора откраднаха над 3,5 милиарда лева, а сега се оказва, че дефицитът е много повече цели 6 милиарда - огромна сума пари, откраднати от червената мафия! Като се прибавят и откраднатите милиони ? от европейските програми май БСП ще се окаже най-крадливата лява партия на света! Над 9 милиарда откраднати само за 1 година и 2 месеца управление! Машалла маладци Стахановци!

156

до 186

преди 9 години

Доган! Но той май не му е опонент!?!

155

Анонимен

преди 9 години

Стойностните партии си личат - това са БСП и Реформаторската коалиция. Само в тях има дискусия за идеи, избор на председател. А другите са инженирингови проекти на олигарх или на по няколко олигарха с лидери-марионетки. Те са като жълтата преса сред сериозния печат. Не гласувайте за жълти вестници (ГЕРБ, РЗС, ББЦ, ДПС, АБВГД):-)

154

Анонимен

преди 9 години

аз искам да питам гербавите тролеи Боку спомнят ли си някога да е похвалил някой опонент за нещо, за каквото и да е.

153

Анонимен

преди 9 години

Много сте чувствителни бе,другари!Ама когато вие обиждате и лъжете - можеееее!Но само вие - други -сакън да се не чува :))

152

вики

преди 9 години

Тиквата звучи арогантно и нагло, дори когато се извинява. А Стойнев е най-симпатичният и човечен министър, който някога сме имали! Простаците се познават по угодническото им поведение към най-голямата бърдоква в съвременната ни история!

151

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 174Стойнев да не е умствен инвалид?Извини се бе!

150

Анонимен

преди 9 години

Дали са бесепари или гербаджии, "реформатори" или *** без цензура няма никакво значение. Всички са там за да крадат, защото мразят България и вас.... Ако някой очаква, която и да е партия от сега нататък да вдига държавата на крака, жестоко се заблуждава

149

до 174

преди 9 години

Другаря Стойнев не е инвалид, но ако лъжата се възприемаше за група инвалидност, то той щеше да бъде 100 % инвалид!

148

...

преди 9 години

Време е за тотална диктарура ,колкото и гадно да звучи от ПОЛИТИЦИ МИРА НЯМА :)

147

Анонимен

преди 9 години

Не Стойнев, въобще не заеква!Остава да чуем какви ги е свършил под знамето на БСП-олигарси!

146

Червен лъжец

преди 9 години

Как така се случи случката с Уестинхауз, та в последния ден младото парче от лявата партия другаря Стойнев сключи споразумение с американската фирма без дори да се обявяват някакви предварителни преговори, даже дни преди това да се случи изтече информация в медиите за подготвяна сделка с въпросната фирма, но самия Стойнев излезе по централните новини и каза че нямало такова нещо, че това били спекулации и само след няколко дни в последния ден на правителството съобщиха че е сключена сделка,

145

Анонимен

преди 9 години

Никой не вярва на този напълно измислен политик!