63

Н.Петров

преди 9 години

При този болестен популизъм , току виж електоралните единици решат да не съучастват повече.

62

Анонимен

преди 9 години

ТИЯ ВСИЧКИТЕ ПРОЦЕНТИ ОТ ЕДИН МИЛИОН И ПОЛОВИНА РОМСКО ТУРСКИ ГЛАСА,ТИЯ ИЗБОРИ НЕ СА ЗА ХРИСТИЯНИТЕ,ХОРА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ,НЕ ПРЕДАВАЙТЕ ДОБРОВОЛНО ВАШАТА ВЛАСТ НА ХОРА КОИТО СЕ ЗАКЛЕВАТ ВЪВ ВАС И ПОСЛЕ НАРУШАВАТ КЛЕТВАТА,НЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ДА ТЕГЛЯТ ЗАЕМИ ОТ ВАШЕ ИМЕ И ДА КРАДАТ ПАРИТЕ ПОСЛЕ ВИЕ ГИ ВРЪЩАТЕ,ГЛАСУВАЙКИ ВИЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАТЕ ДА ЗАТРИЯТ БЪЛГАРИЯ,НЕ НА ИМИГРАТСКИТЕ ВЪЛНИ,НЕ ГЛАСУВАЙТЕ

61

Анонимен

преди 9 години

и един мармот завива шоколада в станиол

60

Аз съм от тези

преди 9 години

Много от тези 50%, които заявяват, че няма партия

59

Румбо

преди 9 години

Ако приемем,че това е вярно,то БСП,ДПС,Цензурата и АБВ имат мнозинство.Но всичко е стъкмистика,така че ....Единственото сигурно е,че ДПС ще имат най-високия резултат в историята си-над 15%!

58

alkap

преди 9 години

Ако селянина баерков вземе властта ДПС така ще го изиграят че кучук париж ще стане буюк. Предупреждение за всички Пловдивски- доскоро Турски граждани, внимавайте да не стане Бугаристан и си стойте с Русия че е голема страна с армия

57

Румба-Трумба

преди 9 години

И кои са тези други ? Не нарушавате ли така правата на тези "други" ? Интересни медии.

56

Анонимен

преди 9 години

Който не гласува оставя *** да решат кой да управлява! После мрънкат!

55

Монархист

преди 9 години

Обичам герберите да ме АНАЛизират грубо. Обичам и вувузелите им..........големите. Много обичам да свиря на тях!

54

Анонимен

преди 9 години

Кога бяха изборите октомври ли?До края на ноември да ги няма.Тая зима пак се очаква да е интересна.Ей хора нямаме 5 мин. спокойствие значи

53

търпеливка

преди 9 години

На всички тези политици им дадохме шанс да ни подобрят живота, поне малко. И чакахме, и гласувахме, и после пак ги плюем...и сега пак същите...въртят се едни и същи, приятели!!! Изпитвам повече тъга, отколкото ярост. Тази прекрасна страна, с богата реколта, хубава природа, велика прабългърска история...всичко потъва...

52

П.Петров

преди 9 години

Като излязат резултатите на Алфа Рисърч и Екзакта Рисърч ще се разбере истината +/-10% грешка.Така наречените ИМП, които никакъв институт не са, имаха грешка над 41% на предните избори в полза на комунистите. Общо БСП и АБВ не вземат повече от 22% !ДПС вземат поне 12%, а могат да стигнат и до 17 ако овцете ги до мързи да гласуват, те *** ще им изберат кой да ги управлява.

51

Анонимен

преди 9 години

нищо ново платени прочувания и разбира се всички влизат хаха

50

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ ще ви изгърби с данъци

49

ПРОДАЖНИЦИ

преди 9 години

Избори в турция да се разрешат само в Анкара в 1 секция и никъде другаде - незабавно!Искаме единни условия за всички Българи в чужбина!

48

Анонимен

преди 9 години

електронното гласуване - златен шанс за олигархията да побеждава служебно. Да не позволим това престъпление на века! Не на тая шашма на Проституираща мрежа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Гадовете вече искат да не купуват *** и бедни, а директно да си хванат десет хакера.

47

BAT BOKO

преди 9 години

SHA TEGLQ ZAEM , SHA REJA PLASHTANQ , KOITO ISKA PARI DA ZNAE CHE NQMA I AKO MNOGO ISKA DA NE GLASUVA ZA GERB

46

Анонимен

преди 9 години

някой тук НЯКОГА бил ли е анкетиран, търся търся а още не откривам :-)

45

Анонимен

преди 9 години

Като гледам Атака пак ще влезе. Винаги лъжците им дават 2 процента, около изборите вдигат на 3 и нещо а накрая Атака си взема десятката. И високия процент на патеричката на ГЕРБ АБВ е също лъжливичък.

44

СКАНДАЛНО

преди 9 години

ОТКЪДЕ ТОЧНО ГЕРБ са представени в синьо стълбче? По-редно би било да са шарено стълбче, за да се визуализират отпадъците от всички партии, като основен цвят трябва да е червения :-)