138

сашо

преди 9 години

Пак с Бойко се започна. Какво им пречи толкова този човек ?Организирана атака срещу Б.Б., като се започне от миков, манолова , първанов, румен овчаров и кой ли още не.Кажете мили хора , с какво сте по- добри от него?Р. Овчаров забатачи енергетиката, манолова роди бюлетините в Костенброд, и всеки един от тях с действията си или бездействията си е допринесъл за това състояние на нещата в страната.

137

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Защо да е лош Бойко Борисов... - затова, че таварисшч *** не го обича и кани в Кремъл ли... - не е ли по-важно, че цяла Европа и светът го уважава и признава... - и навсякъде е канен и приет...

136

Цветелина

преди 9 години

Истината е ,че никой в Европа не иска този неадерталец и мафиот за премиер,казват ни го дипломатично пък вие си гласувайте за когото искате,дори Реформаторите ги е срам да ги виждат заедно с него!

135

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ без ББ; България без българите ! - Мечтатели !

134

Ваньо

преди 9 години

Виждам, че сайта пак се е напълнил с червени тролчета. До скоро ви нямаше, сега пак сте излезли от дупките.По темата:Който и да сложат премиер, Бойко ще дърпа конците, тъй че е *** идеа.

133

ххххх

преди 9 години

С Тиквата и без него герб нямада спечелят пълно мнозинство.Без него ще е по лошо защто ще се прави на големец от страни и това ще е по лошо,защото ще се оправдава,че не той е примиер, а в същото ще се разпорежда.Живия примир е недоразумението "Призидент" на България.Същото е и ДПС Доган си играе и си прави каквото си иска.Е предполагам дадох ме някакъв отговор на въпроса.С или без тиквата герб ще спечели.

132

Kit Chelin

преди 9 години

Колко трябва да си ограничен за да гласуваш за човека обиждащ учени, студенти,пенсионери и всички българи? Колко голям кариерист трябва да си за да го приемеш за нормално и си осигуриш престижна държавна служба. Колко морал имаш като човек за да приемаш за истина неговите лъжи, манипулации, притискането на бизнеса и нарцисизма му? Без Бойко Борисов.-БББ.

131

Анонимен

преди 9 години

Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика ,превърнали са го в болен шизофреник ,отявлен нарцистичен *** и ревностен радетел за човешки добрини и кражби от бюджета ,само да го докопа и влезе във властта. Бай *** на Алеко ряпа да яде .

130

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 137Лъжа ! ББ никога не е бил член на НДСВ. Там беше Пеевски в младежката организация М-НДСВ !

129

акуд

преди 9 години

ГЕРБ, ГЕГБ, Борисов и пак ГЕРБ, ГЕГБ, Борисов.....................а защо никой не си задава въпроса какво ще спечели България с необразования крадец на ток батсали, чалга танцьорката бюреков и много други измислени политици, наистина ли предпочитате ТЯХ ???????

128

Какво означава

преди 9 години

"обговаряния"? Нещо ново като "ваканцуване"?

127

Емигрант

преди 9 години

АБЕ ЧУЖДО ПОКЛОННИК НО,, НЕ МИСЛЯ КАК ДА СИ ПЛАЩАМ ТОКА ,,УПРАВЛЯВАМ ЧИСТО НОВ АВТОМОБИЛ ИЗПЛАЩАМ БЕЗ ДА УСЕЩАМ КЪЩАТА СИ В ФРАНЦИЯ ПОЧИВАМ ПО ДВА МЕСЕЦА В ГОДИНАТА.. ВСЕКИ УКЕНД ПОСЕЩАВАМ СПОРТНО ИЛИ ТЕАТРАЛНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ ....ТОВА ЧАКА ВСЕКИ БЪЛГАРИН КОЙТО СЕ ПРЕСЕЛИ НА ЗАПАД.....

126

Луцифер

преди 9 години

И какво ще прави цар Борисов бсз трон ?

125

Силвия Иванова

преди 9 години

Само Бойко Борисов може да изведе България от мизерното съществуване.

124

стонх

преди 9 години

Защо да обсъждаме душевната празнота на агент Буда? Каквото и да плещи , неговите фенове ще гласуват за него. Трябва да мислим как да се попречи на ГЕРБ да фалшифицират изборите, което правят редовно.

123

Анонимен

преди 9 години

Дайте да изгоним ББ от ГЕРБ, та България отново да бъде под чехъла на Моника и сол-ташаците на Доганя ! Дерзайте българи!

122

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ не може без вожда си Бойко, нали именно той създаде ГЕРБ с идеята да си има партия, която да влезне във властта и да краде. За него ГЕРБ е една фирма за източване на държавата. Как ще съществува ГЕРБ без собственика й? Та нали той учреди и създаде тази партия, като напусна НДСВ, както и Кунева напусна НДСВ и създаде нейна си партия ДБГ, която разбира се нямаше никакви шансове на изборите, но вече има в съюза с РБ, с който Бойко се готви да прави коалиция. А РБ е нов бардак със стари ку*ви.

121

ха-ха-ха-ха-ха :)))

преди 9 години

АБСУРД! ГЕРБ е лидерска партия, а какво е лидерска партия, без основателя и лидера си Бойко Борисов? Че то 80% от гербаджиите гласуват за ГЕРБ именно заради Бойко Борисов. Много *** комунистическа манипулация да премахнат основният си конкурент. Ха-ха, комунистите от "СЕГА" казват какво е най-добре за противника си. Ами най-добре от бсп тогава да предложат на ГЕРБ направо те да им редят листите :)))

120

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Важното е, че народът вече направи разликата между политиците и ДЪРЖАВНИКА... - и знае за кого да гласува...

119

фактите

преди 9 години

При този човек всичко е ясно. При него няма политика. Има само назначения, договорки, "аз казвам", аз назначавам", "аз поемам отговорност"(впрочем нещо, което никога не е правил, а само каишковците са опирали пешкира). Никога няма да го чуете да говори за политика. Само далавери, интриги, заплахи, мазнения, слагачество, подлизурковщина, и все много такива подобни прилагателни, които оформят портрета на един вездесъщ Бай ***.