138

сашо

преди 10 години

Пак с Бойко се започна. Какво им пречи толкова този човек ?Организирана атака срещу Б.Б., като се започне от миков, манолова , първанов, румен овчаров и кой ли още не.Кажете мили хора , с какво сте по- добри от него?Р. Овчаров забатачи енергетиката, манолова роди бюлетините в Костенброд, и всеки един от тях с действията си или бездействията си е допринесъл за това състояние на нещата в страната.

137

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Защо да е лош Бойко Борисов... - затова, че таварисшч *** не го обича и кани в Кремъл ли... - не е ли по-важно, че цяла Европа и светът го уважава и признава... - и навсякъде е канен и приет...

136

Цветелина

преди 10 години

Истината е ,че никой в Европа не иска този неадерталец и мафиот за премиер,казват ни го дипломатично пък вие си гласувайте за когото искате,дори Реформаторите ги е срам да ги виждат заедно с него!

135

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ без ББ; България без българите ! - Мечтатели !

134

Ваньо

преди 10 години

Виждам, че сайта пак се е напълнил с червени тролчета. До скоро ви нямаше, сега пак сте излезли от дупките.По темата:Който и да сложат премиер, Бойко ще дърпа конците, тъй че е *** идеа.

133

ххххх

преди 10 години

С Тиквата и без него герб нямада спечелят пълно мнозинство.Без него ще е по лошо защто ще се прави на големец от страни и това ще е по лошо,защото ще се оправдава,че не той е примиер, а в същото ще се разпорежда.Живия примир е недоразумението "Призидент" на България.Същото е и ДПС Доган си играе и си прави каквото си иска.Е предполагам дадох ме някакъв отговор на въпроса.С или без тиквата герб ще спечели.

132

Kit Chelin

преди 10 години

Колко трябва да си ограничен за да гласуваш за човека обиждащ учени, студенти,пенсионери и всички българи? Колко голям кариерист трябва да си за да го приемеш за нормално и си осигуриш престижна държавна служба. Колко морал имаш като човек за да приемаш за истина неговите лъжи, манипулации, притискането на бизнеса и нарцисизма му? Без Бойко Борисов.-БББ.

131

Анонимен

преди 10 години

Имайте милост към това нещастно дете Бойко Методиев Борисов той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика ,превърнали са го в болен шизофреник ,отявлен нарцистичен *** и ревностен радетел за човешки добрини и кражби от бюджета ,само да го докопа и влезе във властта. Бай *** на Алеко ряпа да яде .

130

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 137Лъжа ! ББ никога не е бил член на НДСВ. Там беше Пеевски в младежката организация М-НДСВ !

129

акуд

преди 10 години

ГЕРБ, ГЕГБ, Борисов и пак ГЕРБ, ГЕГБ, Борисов.....................а защо никой не си задава въпроса какво ще спечели България с необразования крадец на ток батсали, чалга танцьорката бюреков и много други измислени политици, наистина ли предпочитате ТЯХ ???????

128

Какво означава

преди 10 години

"обговаряния"? Нещо ново като "ваканцуване"?

127

Емигрант

преди 10 години

АБЕ ЧУЖДО ПОКЛОННИК НО,, НЕ МИСЛЯ КАК ДА СИ ПЛАЩАМ ТОКА ,,УПРАВЛЯВАМ ЧИСТО НОВ АВТОМОБИЛ ИЗПЛАЩАМ БЕЗ ДА УСЕЩАМ КЪЩАТА СИ В ФРАНЦИЯ ПОЧИВАМ ПО ДВА МЕСЕЦА В ГОДИНАТА.. ВСЕКИ УКЕНД ПОСЕЩАВАМ СПОРТНО ИЛИ ТЕАТРАЛНО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ ....ТОВА ЧАКА ВСЕКИ БЪЛГАРИН КОЙТО СЕ ПРЕСЕЛИ НА ЗАПАД.....

126

Луцифер

преди 10 години

И какво ще прави цар Борисов бсз трон ?

125

Силвия Иванова

преди 10 години

Само Бойко Борисов може да изведе България от мизерното съществуване.

124

стонх

преди 10 години

Защо да обсъждаме душевната празнота на агент Буда? Каквото и да плещи , неговите фенове ще гласуват за него. Трябва да мислим как да се попречи на ГЕРБ да фалшифицират изборите, което правят редовно.

123

Анонимен

преди 10 години

Дайте да изгоним ББ от ГЕРБ, та България отново да бъде под чехъла на Моника и сол-ташаците на Доганя ! Дерзайте българи!

122

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ не може без вожда си Бойко, нали именно той създаде ГЕРБ с идеята да си има партия, която да влезне във властта и да краде. За него ГЕРБ е една фирма за източване на държавата. Как ще съществува ГЕРБ без собственика й? Та нали той учреди и създаде тази партия, като напусна НДСВ, както и Кунева напусна НДСВ и създаде нейна си партия ДБГ, която разбира се нямаше никакви шансове на изборите, но вече има в съюза с РБ, с който Бойко се готви да прави коалиция. А РБ е нов бардак със стари ку*ви.

121

ха-ха-ха-ха-ха :)))

преди 10 години

АБСУРД! ГЕРБ е лидерска партия, а какво е лидерска партия, без основателя и лидера си Бойко Борисов? Че то 80% от гербаджиите гласуват за ГЕРБ именно заради Бойко Борисов. Много *** комунистическа манипулация да премахнат основният си конкурент. Ха-ха, комунистите от "СЕГА" казват какво е най-добре за противника си. Ами най-добре от бсп тогава да предложат на ГЕРБ направо те да им редят листите :)))

120

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Важното е, че народът вече направи разликата между политиците и ДЪРЖАВНИКА... - и знае за кого да гласува...

119

фактите

преди 10 години

При този човек всичко е ясно. При него няма политика. Има само назначения, договорки, "аз казвам", аз назначавам", "аз поемам отговорност"(впрочем нещо, което никога не е правил, а само каишковците са опирали пешкира). Никога няма да го чуете да говори за политика. Само далавери, интриги, заплахи, мазнения, слагачество, подлизурковщина, и все много такива подобни прилагателни, които оформят портрета на един вездесъщ Бай ***.