17

Анонимен

преди 9 години

Първо Шеврон се пробваха да унищожат Добруджа, а сега и Парк Плейс. Защо се позволяват нови и нови опити? Абе не ме интересува какви са ви комисионите, спрете се бе ***!

16

тома неверни

преди 9 години

От къде на къде,правителство,70% от което,е в конфликт на интереси,назначено с единствената задача-ДА ПРОВЕДЕ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ,РЕШАВА СЪДБИНИТЕ НА ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕД?????А добруджа,е житницата на България,така,че софийските тарикати,да не мислят,че ще останат незасегнати

15

Анонимен

преди 9 години

Като запалят и изтровят житницата ли ще разберем какви методи ще използват?

14

до Рали 1

преди 9 години

А кой през 2010 дава разрешение "да се възложи и да се сключи договор за бъдещо търсене и проучване"?

13

Не сме аборигени

преди 9 години

Работната програма явна, методите - после ще ги уточним... Като в Централия, Пенсилвания ли?

12

Рали1

преди 9 години

"1 Април 2014 се дава окончателно разрешение на фирма Парк Плейс Енерджи Корп. за търсене и проучване на нефт и газ.ЗАЩО МИНИСТЪРА НА ИКОНОМИКАТА-ДР.СТОЙНЕВ НЕ Е СПАЗИЛ ЗАКОНА ЗА ПОДЗЕМНИТЕ БОГАТСТВА ЧЛ.56 ал.1 и ал.3,когато е разглеждал процедурата по предоставяне на Разрешение за търсене и проучване на Парк плейс енерджи,след като има ЗАБРАНА!Едно от местата където е била приложена технологията е градчето Централия в Пенсилвания,Америка.Там повече от 50 години горят въглищни пластове."!!!

11

Анонимен

преди 9 години

закривай държавата

10

избирател-безпартиен

преди 9 години

Всички градове където кметовете са от ГЕРБ се развиват. Вижте София , метро, спортни зали, естакади, мостове, паркове, училища, детски градини и т.н. все добри решения за хората. А сега вижте северозападналия район, Видин, Лом, Монтана, Мизия и т.н. само мизерия и глад. Хората реват и си гласуват за БСП-то. Тогава ще продължавате да гладувате и мизерувате. Айде чао и да не забравите да гласувате за нашите, че ще повишат пенсиите не с 4.50 лв., а с 4.80 лв.

9

8

преди 9 години

Значи пак ще пълним гушката на Путин - да си има за войничи.

8

Румби

преди 9 години

То и радиацията в началото на 20 век са я смятали за безвредна... Аман от лобистки *** в тази скапана държава. Една земя имаме - и на нея ще и ... мамата. Като няма хора, няма ли Господ поне бе!И изобщо - знаете ли какво е за добруджанеца земята? Като дете свидна, а вие ще я съсипете.Нито срам, нито страх, нито грях имате!

7

Анонимен

преди 9 години

Няма как да не се съглася с 1. А за добива не берете грижа - Тиквун преди две години каза че напук ще подпише.

6

Анонимен

преди 9 години

ОСТАВКА !!!

5

Катя

преди 9 години

Нека сега да видим каква позиция ще заемат така наречени еколози, зелени и пембени активистчета. Или ще се спотаят като бълхи в ***, че току виж им дръпнали субсидийките.

4

Анонимен

преди 9 години

Само да сте посмели да дупчите Добруджа, никакви закони няма ви спасят задниците от боя който ви чака. Ама няма да ядете бой само вие, ами и компанията ще бъде изритана със шутове от България.

3

Tina

преди 9 години

С едно изречение: "Дрън-дрън...бла-бла...ала-бала..."Щели да контролират компанията.Какъв контрол, когато вие не можете да контролирате собствените си алчни гъ.зове?!...Кракът им да не е стъпал в Добруджа, защото лично вие от служебния кабинет и новия МС, публично ще изпиете по 1 литър от сондажната смес/подпочвените води, за да докажете "контрола" си...

2

Анонимен

преди 9 години

На малки хапки, ще изпапаме лека-полека купата с отрова.

1

Анонимен

преди 9 години

Не била обявила методи, но получила разрешение - национални предатели.