179

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ ще има мнозинство. Ще им го осигурят хората, гледайки и слушайки мераците на един куп малки партийки, дето говорят глупости и невъзможни да се случат в България неща. Добре че сме членове на Европейския съюз. Не ми се мисли какво още щяха да натворят БСП и управляващата ни 25 години тяхна коалиция. Изложиха се и много опозиционери, затова ги няма никакви, но те всъщност си управляват вмилионите и гласуват за тези, дето им го дадоха. То не беше Софиянски, то не бяха бисери, менти, пъпки...

178

анонимен

преди 9 години

Боже. Всеки ден става все по досадно и досадно.И кофтито е , че от ден на ден живееме все по бедно, все по безлично.

177

ужаси

преди 9 години

Спи Бойко и сънува Меркел в черна генералска есес униформа, с една нагайка( къс бич) в ръцете, черни чорапи и високи токове. Бойко пада на колене и вика на Меркел- бий ме, накажи ме! - Найн, кряска Меркел, Путин идва след малко и той ще те накаже, лош, лош Бойко!

176

681

преди 9 години

Айде, махайте го тоя бунак, че ми се драйфа от него като му видя тъпата физиономия!

175

Анонимен

преди 9 години

Каквото и да размисли, няма как да угоди на всички, дето са тръгнали към властта с голямата кошница. За тях криза няма. Вярвам, че ГЕРБ сам ще спечели нужната бройка депутати и ще управлява сам, но от позицията на разума може да потърси съгласие и с други формации, за да е по-стабилно управлението. Някои искат май само да влязат, за да изнасят речите си в парламента и да имат претенции за това-онова. Ако народът им вярваше, щеше да им даде повече гласове на изборите. Къде ти честност и скромност

174

Маркс

преди 9 години

всички видяха как Съси заради един пост в ЕС поднесе властта на тепсия на Боко, та той да ни вкара във война срещу Русия! Блазя им на словаци и унгарци, какви Канари имат в политиката, за разлика от наще ***, пфу!

173

смехур

преди 9 години

може бе всичи от фк бистрица са по добри от меси роналдо пеле и тнт предстои избиране на боко за футболист номер 1на всички времена наи добре на изборите

172

Анонимен

преди 9 години

ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ от плювачи СКАЧА И НАЛИТА С ПЪЛНА СИЛА!Щом видят ББ и започват!Заработвайте копейки!ДЕЦАТА на ВАШИТЕ ПОРЪЧИТЕЛИ живеят охолно в ПРОГНИЛИЯ ЗАПАД вие гласувайте за БКП и плътно до ПУТИН!ДОКАТО ВАС ви има И БКП ЩЕ ГЛЕДА СВОЙТЕ ПРИНЦОВЕ И ПРИНЦЕСИ в охолство!

171

Анонимен

преди 9 години

карайте се кой син кой червен!!!!докато се карате НЕК обяви новите цени на сайта си 39% увеличение на тока и това е преди да мине през паразитните ЕРП-та

170

Анонимен

преди 9 години

ЖЪЛТАТА ФАНЕЛКА, ОЛЕ, ОЛЕ, ШАМПИОНИ СМЕ

169

Маркс

преди 9 години

Моля гейрбаджийте да му купят някоя и друга тениска, че все с тая жълтата ходи и прави лошо впечатление! Геерп!

168

Анонимен

преди 9 години

ОЛЕ, ОЛЕ, ШАМПИОНИ СМЕ, ГЕРБ ФОРЕВЪР,

167

Десен

преди 9 години

Вече НАМАЛИ ЧИСЛОТО ОТ 121 НА 110! Помнете ми думата,че ще се опита да прави правителство на малцинството и с 95 депутата.С негласната ,подмолна подкрепа на ДПС. Това е далаверата,която е уговорена отдавна с Доган и Пеевски! А що се отнася до това,кой с кого трябва да се съобразява Бъчварова, като политолог, да му обясни,че всеки от партньорите трябва да се съобразява с другия,независимо от неговата парламентарна тежест. . А КОАЛИЦИЯ ВИНАГИ СЕ ПРАВИ НА ОСНОВАТА НА НАЙ-МАЛКИЯ ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ!

166

Анонимен

преди 9 години

САМО Г Е Р Б, БАТЕ БОЙКО И ЦЕЦО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

165

дедо Ташунко

преди 9 години

Борисов, не ръцете, ще се радвам ако се намери друг бабаит на думи като теб, да ти извие врата! Защо си убеден, че отново идваш на власт бивш ***? Бивш *** и бивш комунист няма. Омръзна ми твоята мутра до гроб!

164

Гласът на народа

преди 9 години

Този, който подкрепя един престъпник, заслужава същото възмездие за престъплението, като негов съучастник!

163

Анонимен

преди 9 години

Само ГЕРБ!

162

молитва

преди 9 години

Боже,пощади ни,не позволявай отново мутри да се гаврят с народа!

161

Анонимен

преди 9 години

ГОЛЕМ СИ , ГОЛЕМ, ГЕРБ Е ШАМПИОН!!!!!!!!!!!!!!

160

Анонимен

преди 9 години

ПЛЕСЕНЯСАЛА ФИНАНСОВА СИСТЕМА, РАЗПАДНАЛА СЕ ИКОНОМИКА, ПРОДАЖНА ВЪНШНА ПОЛИТИКА, КОРУМПИРАНА СЪДЕБНА СИСТЕМА, ДЕВАЛВИРАЛО ОБРАЗОВАНИЕ, ЗАПАДАЩА КУЛТУРА, ИЗЧЕЗВАЩА АРМИЯ, НЕКАДЪРНА ПОЛИЦИЯ, ОЗЛОБЕНА АДМИНИСТРАЦИЯ И Т.Н.. ТОВА Е БЪЛГАРИЯ.