22

Анонимен

преди 9 години

"изключителен европеец и лидер със светговна репутация" Изключете осветлението и микрофоните. Хигиена на възприятията е нужна.

21

Чиборатор

преди 9 години

Плевналиев, ***, ти без заповед от Вашингтон и *** не можеш да си избършеш, *** такава. За колко продадохте с Тиквата, Станишката и Доганя суверенитета и интересите на народа ни, а ?

20

от Мизия

преди 9 години

Получихме по една дъвка от Кри сталинка ама за мен не стигна!Пфу да и го тура у гъзъ смърдели!

19

Маркс

преди 9 години

Освен по национално предателство, Крисито е специалист по генно инженерсво опитваща се да превърне един бял християнски народ в банда черни башибозуци ислямисти кюрди!

18

marin ruseborn

преди 9 години

Скоро, много скоро ще ви освежат руснациге, само смейте да надигнете уръжие.... Президент чрез Костинбродската печатница!

17

Анонимен

преди 9 години

ima edno vrlo ekonomi4sko i i ekologi4esko rabotno mesto za taa politi4eska parkizanka- da kasa biletceta v gradskia kenef!

16

Татяна Дончева

преди 9 години

Росение ,не приемаме повече от половината дериктиви на ЕС . Виж там като местен говорител на компанията ги преработи представи ни ги във приемлив за нас вид и после ще седнем на масата на иедене и пииние да ги обсъдим. Баи Ганио не е толкова *** колкото ви изглежда

15

H,rj

преди 9 години

И по какво точно е специалист Кристалинка.Или не е специалист по нищо ами просто трябва да бъде набутана на някаква длъжност.Няма нужда от парашутисти.Трябват специалисти.

14

Гласът на народа

преди 9 години

Полша винаги е била една нациска *а!

13

анонимен

преди 9 години

Кристалина Георгиева ще получи силен икономически ресор-рече Плевенлиев.Обеща , че ще получим и газ от Казахстан. Обещаваше още много неща , ама май нищо не Уцели.....То това е в гена на ГЕРБ.

12

Анонимен

преди 9 години

още ли не сте намерили длъжност на Кристалинка.горката женица.

11

pastoral

преди 9 години

9. непременно трябва да се спомене, че това са заплати, които ние им плащаме, но те не плащат данъци. избягват ги дори и за "страничните" си дейности. не им завиждам за парите, които си вземат от нашите данъци, но поне да ни вършеха и работа за 5ст (с думи: пет стинки). а то с тия лобистки привързаности пак ще ни загробят с няколко милярда заеми, които пак ние плащаме. и започва здравата да ми писва от тия мекерета! които са се взели за "самите богове", а са долни продажни бездушници. ей!

10

Анонимен

преди 9 години

Бавно и полека ,неусетно почти си заемаме мястото което винаги ни е принадлежало. Вечните бунтовници и антиимпериалисти от времето на Спартак та до днес. Това е нашата същност .

9

Анонимен

преди 9 години

Смърт на Европейския Съюз.

8

Анонимен

преди 9 години

Заплатата от 240 хил евро годишно също върви с поста - уикипедия: Commissioner's basic monthly salaries are fixed at 112.5% of the top civil service grade. This works out at ?19,909.89. Плюс около 250 хиляди за разноски и разходи по офиса. Горе долу по половин милион на година за комисар. Защото тези хора са много важни, много работят за да можем ние да живеем щастливо в голямото демократично европейско семейство. Оле!

7

Анонимен

преди 9 години

Господин президент Нашият ЕС е много далече от разбиранията ни,чуствата,начина ни на живот. За което имате вина лично.Не сме територия на някои си със история на 200 год. Не можеш да обезличиш народ които е имал държава от над 1300Г. Не ни даваите за пример *** които са се криели из храсталака само при вида на БЪЛГАРСКАТА НИ КОННИЦА. Не можеш да превръщаш АРМИЯТА ни във охранителна фирма .И много ,много други дребни неща ни спъват да прегърнем ,,нашият,,ЕС

6

pastoral

преди 9 години

а ние какво печелим? въпреки, че играхме, a другари, членове на кпсс-бкп и бивши комсомолки, но настоящи богомолки? xD

5

Маркс

преди 9 години

Крисито ще получи мъжките ми ласки в анадолски вариант!ХАХАХАХАХА!

4

Анонимен

преди 9 години

на кого е президент този човек?...

3

шут!

преди 9 години

Комунистката Сталинка Георгиева вече получи един много здрав европейски шут в ГЕРБаджийския си ***! Това й стига, и друг път да не позволява да я предлагат и защитават мутри от подземния свят, неграмотни простаци и престъпици!