62

bh

преди 9 години

Хонорчо , с кой я сравняваш България че я обявяваш за престъпна държава!? Ако е с Америка трябва да знаеш че убиствата в България са 3 пъти по-малко отколкото в любимата Америка!? За другата престъпност по-леката България стои далесч далеч по-добре... Няма майтап!

61

Анонимен

преди 9 години

"Малките стрелци на АмерикаИли защо деца на 5 г. са насърчавани да стрелят с истински оръжия" - За да могат на 15 да избият съучениците и преподавателите си, защо!

60

Анонимен

преди 9 години

МАРИАНА ГЕОРГИЕВА Е РАЗДАВАЛА СПОРТНИ БАЗИ След скандалната поръчка за ремонт на Зимния дворец в София, лъснаха нови далавера на уволненото от служебния министър на младежта и спорта Евгения Раданова ръководство на Академика 2011.Буквално в последните часове на правителството Орешарски" Цветко Начев, Марин Маринов (състудент със сина на бившия спортен министър Мариан Георгиева) и Тодор Трифонов са раздали най-апетитните имоти на държавното търговско дружество за жълти стотинки.

59

bh

преди 9 години

Америка напълно и окончантелно откачи и забележителното е че нашенските емигранти които инак трябва да са част от европейската културна традиция където оръжията дне са не-не , тия се вписват чудесно и неразличимо в редиците на реднека от средния запад с патлаците ....ха-ха! баси инфантилите и дегенератите дето е народила *** йка България! Инак изтичали мозъците на България !? Страшни мозъци! Ашколсун машала на нашенските американери!

58

Анонимен

преди 9 години

До ЗА 62имам 2 а ти си с писалка бъди здрав

57

Хонорик

преди 9 години

До до ХонорикТук не е Тексас,а една престъпна държава,така че сравнението ти не е подходящо.Ако ние имахме щатските закони и полиция,оръжие нямаше да ни трябва.Само че тук даже полицията и държавата са с бандитите /даже някои от тях са бандити/.

56

Анонимен

преди 9 години

за малчугани това е игра със кабзи до като има ядрени продукти

55

Край

преди 9 години

Американците често са въоръжени за това се уважават. В България може някой да ти паркира пред гаража. Жеста означава -"Аз не те *** бе муха". В Америка това е невъзможно защото запушеният дядка може да има колт.

54

Анонимен

преди 9 години

Търговското дружество Академика 2011 раздало апетитни обекти за жълти стотинкиБившата министърка на спорта Мариана Георгиева е раздавала спортни бази за жълти стотинкиДНЕС БГ,ПУСНЕТЕ НОВИНАТА

53

Анонимен

преди 9 години

До за 68Неми харесва САКАТОПИСА от 1947 иначе Българският е свещен за мен но в момента не съм в България и да кажем че клавиатури с БГ шрифт несе намират лесно да пиша и на шлюковица с латински ли предпочиташ

52

до Хонорик

преди 9 години

А може би точно наличието на оръжие ще ги откаже да се шамарят..?В Тексас не съм чувал да правят много въргали, спокойно било, чак скучно... Даже май въобще нямат дума за "въргал"...

51

Анонимен

преди 9 години

Свободния има право на оръжие ,а роба няма такова право за това Америка винаги ще бъде номер 1

50

Анонимен

преди 9 години

До ЗА 64много ревеш за Комунистическия сакатопис от 1947 ама на мен неми дреме за него

49

Хонорик

преди 9 години

Като се замисля обаче,българите не сме дорасли да имаме оръжие,понеже тука всеки комплексар ще стреля по чуждото дете,понеже нашамарило изнеженото му синче.Да не говорим за младежите и девойките дето се шамарят заради гаджета,като че ли мъжете или жените са се свършили...

48

Анонимен

преди 9 години

хората знаят как да се защитават, не виждам нищо лошо

47

до 41

преди 9 години

"няма да могат да направят нищо срещу бронирана техника, сателити, авиация и артилерия."300 милиона души не могат да бъдат спряни от никаква бронирана техника, сателити, авиация и артилерия!

46

Хонорик

преди 9 години

До АнонименТрябва да си голям некадърник,за да се оставиш да ти вземат оръжието.

45

Анонимен

преди 9 години

До за 57 Лино на мен нещата бяха наред минах всички тестове както си е реда но началника на РПУ дали зощото очакваше поткуп или друга причина ми одговори с либса на необходимост Тогава го натискош с адвокат да даде мотиви кокво е необходимост и стана ама загубих два месеца в ядове и още 600 лева

44

Хонорик

преди 9 години

В България възрастните хора,особено по селата трябва да са въоръжени,за да се защитават от ромските разбойнически банди.Също така,трябва да се промени закона,който отнема на гражданина правото на самозащита и поставя престъпника в по-изгодна ситуация.

43

Анонимен

преди 9 години

Момчета, купете оръжие на децата си и им дайте да пострелят малко из вкъщи, стига сте се пънали да защитавате идеята тук, просто я приложете у вас. Очаквам резултати във вечерните хроники.