16

ad

преди 10 години

Докато не почнем да назоваваме нещата с истинските им имена, няма как да се промени нещо. Русия Е заплаха за националната сигурност. Спомнете си Волен. 45 години марионетно правителство не ви ли стига?

15

5 та колона

преди 10 години

Вия какво очаквате от човек който до вчера е работил за САЩ и НАТО?това лице сега изпълнява поръчка и не съзнава че прави грешка.

14

Българин

преди 10 години

Г-н Шаламанов, Вие нормален ли сте? Подайте си оставката. България и народа й не иска война. Бюджетът не може да поема разходите за защитата й - закупуване на оръжие от препоръчаните Ви фирми.

13

Иван

преди 10 години

Браво на г-н Шаламанов, че има топки най-накрая да каже в прав текст от високата си държавна трибуна, какво се случва в България. Битката за руските интереси, прокарвани през БСП, ДПС, АТАКА, АБВ и други знайни и незнайни обекти е безпрецедентна. Ще става още по-жестоко покрай "стратегическите" енергийни проекти. Пълна подкрепа за евро-атлантическите ценности и далеч от руско-азиатското блато на корупция и олигарщина!

12

Щирлиц

преди 10 години

Оставка и Народен съд за недобитите и недостреляни фашисти - слуги на НАТО и САЩ в България!

11

ГРАЖДАНИН

преди 10 години

Българи, гордейте се, България била либерална демокрация! Значи скоро ще станем щат на САЩ! Доколкото зная никъде другаде, в никоя друга страна либералната демокрация не е призната за национална идеология!От къде се взе тоя *** Шаламанов за да ни налага тъпотийте на САЩ! От къде на къде служебно правителство ще определя националните приоритети на България. умни и красиви, *** политици, няма ли Конституционен съд, няма ли поне един мислещ човек сред вас?

10

Анонимен

преди 10 години

Знаех си, че когато куклите на Роската встъпят в длъжност, все ще направят някаква глупост. Не може някакъв, дошъл да запълва поста временно до изборите да замесва подобни каши, чийто ефект ще има дългосрочен негативен ефект върху международните ни отношения и това само за да угоди на кукловодите на Плевнелиев.

9

Писна ми

преди 10 години

Обадиха се въпросните икономически и политически посредници на братушките у нас... Знаят си работата плужеците!

8

normalen

преди 10 години

MINISTAR SHAMI>ABRA KADABRA DA BADE VEDNAGA IZGONEN OT PRAVITELSTVOTO .OPASNO E ZAIGRAVANETO V POLITIKATA .NOVI HORA SA NEOBHODIMI ,ZA DA POSTROIAT NOVA BALGARIA S NOVI IDEI.MLADOTO POKOLENIE TRIABVA DA ZAEME SVOETO MIASTO.VAN STARITE POLITICESKI MOCUNI OT POLITIKATA,ZASHTOTO TE IMAT PRAVO SAMO DA KRADAT,TIAHNO E PRAVOTO DA LAGAT NARODA I DA GO OGRABVAT.

7

Анонимен

преди 10 години

поредно надскачане на компетенциите. Кога взеха властта гербавите, че не се сещам да е имало избори, кога взеха да сколосат да се произнесат по стратегически въпроси, за които се искат години анализи. Голаводняк!

6

до 1

преди 10 години

една глупост, колкото и пъти да я постваш нито в клин нитов ръкав все си остава гербава глупост. ***!

5

Анонимен

преди 10 години

Докога в нашата мила родина за министри и депутати ще избират пълни ***? Някакъв тест няма ли да и уловят преди изцепките им.

4

Анонимен

преди 10 години

Документът е перфектно написан!Доказателството за информационната война, която води руското държавно ръководство (в никакъв случай и по никакъв случай руският народ) може да се види прекрасно и в този форум.А АБВ може да стане на ьЮЯ, ако иска, пак ще си останат нащастници с по-малко проценти и от Атака дори.

3

Анонимен

преди 10 години

Цар Фердинант и Борис III не изправиха Бъргари срещу руснаци дори и във война. Но Шаламанов и продажните политици ще го направят.

2

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКАДЕСАРЕВОТО - КАДЕСАРЮ

1

социолог

преди 10 години

Драги сънародници гласувайте за когото си искате. При управлението на ГЕРБ имаше ред, спокойствие и ниска престъпност. Държавата беше финансово стабилна , строеше се и Държавата се развиваше. При БСП-ДПС-Атака имаше убийства, грабежи, въоражени обири на банки и невъоражено ограбване на КТБ и всички гадости за които се сещате. Избора си е Ваш, но след това да не започнете пак ежедневните протести , защото гладът ще е голям.